Odricem se sestre od tetke

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

ziki

Odricem se sestre od tetke

Post by ziki »

Posto su ovde teme nevezane za svrhu i misiju foruma hocu da iskoristim priliku da se javno odreknem svoje sestre od tetke Verice ( sada bivse sestre ).
Razlog je taj sto sam joj pozajmio 160 evra, cekao vise od dve godine da mi vrati.
Kada sam saznao da dobro stoji finansijski kulturno sam se najavio telefonom, sipao gorivo u auto i zapucao 125. km u jednom pravcu do nje posto mi je potvrdila da ce mi vratiti novac.
Kada sam stigao tamo nisam je zatekao kuci, pozvao sam njene komsije koje uglavnom znaju gde se krece i trazili smo je vise od sat ipo.
U jednom trenutku smo je opazili na spratu kako pomera zavesu na prozoru nove kuce koja je bila zakljucana iznutra.
Ostavio sam ispred vrata cokoladu milku od 300 grama, kafu, sok i sve ono sto sam poneo dolazeci kao gost.
Zvao sam je telefonom da mi objasni zasto je dopustila da vozim toliko ako nema da mi vrati novac spustila mi je slusalicu.
Hocu da joj porucim posto ce ona procitati ovo ovde, i ne samo ovde vec i na fejsbuku i drugim mestima, da su vrata moje kuce za nju zauvek zatvorena i da ja za nju vise ne postojim.
Napravila me budalom, obrukala i razocarala nase zajednicko poreklo i nase pretke.
Sto se tice para jeftino se prodala, nije mi zao ni centa jer mi je otvorila oci.
Ako hocete da se raskantate sa familijom samo im pozajmite pare kad vam traze i zavrsili ste pola posla, ostalo ce oni sami uraditi.
...
Dreamer

Re: Odricem se sestre od tetke

Post by Dreamer »

Je l` ovo neka zajebancija?!
Standing On The Edge,Flirting With Disaster
ziki

Post by ziki »

Sta nije jasno?
Ovo je rubrika opste diskusije i sadrzi vrlo jasan tekst.
Daleko je od zajebancije.
...
nanii

Post by nanii »

Uh Ziki............... podsjeti me tvoja priča, ovako su se i mene odricali, zbog gudre, zbog zatvora..........ma svi zbog svega, a eto tebe vidiš nisu ako sam dobro shvatila iz nekih tvojih postova.........
Kažeš prodala se za male pare, pa 160 neura je fakat malo da ti nju prodaš zbog toga, vjerovatno si ti i puno gore stvari radio kad si se drogirao pa šta ? Tebe se nisu odrekli, 160 eura je malo da se odrekneš nekog pa makar i pogriješio...........
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
Dreamer

Post by Dreamer »

Tacno Nanii

Ali svako ima svoja merila po kojima vrednuje neke stvari. Ziki je prodao sestru za 160e ubedjen da je ona prodala njega za isti iznos. Jedino sto mi mozemo zakljuciti jeste da Ziki i njegova sestra ukupno vrede 320e.
Lol :smt044
Standing On The Edge,Flirting With Disaster
sanela

Post by sanela »

Dreamer wrote:Tacno Nanii

Jedino sto mi mozemo zakljuciti jeste da Ziki i njegova sestra ukupno vrede 320e.
Lol :smt044
hahahahaha
ziki

Post by ziki »

Smejte se vi ali ova prica ima tuzan kraj.
Kad dozivite taj osecaj kad odete u kucu kod nekog sa kim ste rasli, a on se sakrije i zakljuca u kucu zbog faking drljavih 160 evra onda cete znati kako je to.
...
Fela Kuti

Post by Fela Kuti »

Vidi Ziki, znam da te je pogodio njen postupak, da se osećaš ispaljeno, da si se vozao bzvz...
Medjutim, ovo tvoje odricanje je ipak uradjeno u afektu i možda bi ipak trebao da joj pružiš
šansu da ti objasni zašto je tako postupila. Zbog tih 160 evra nije vredno izgubiti nekog bliskog.
Možda bi ti sestra dala te pare ali nije sigurna u tvoju čistoću pa sumnja da su ti pare potrebne za
ko zna šta? Možda joj je npr. tetka rekla da ti još ne vraća pare dok ne budeš skroz stabilan. Možda je
u pitanju nešto deseto ali nije znala kako da ti to kaže a verovala je da ipak nećeš doći?
Ja bih joj, da sam na tvom mestu, ipak dao šansu da kaže šta ima pa joj tek onda "sudio".
Ako posle toga shvatiš da ne želi da ti vrati keš bez valjanog razloga, ako je u pitanju
grbavljenje ili nešto slično, ako ne priznaje dug... u tom slučaju...
Ti si ispao džek što si joj i pored svega što se desilo ostavio čokoladu i kafu ispred vrata,
a ako njoj nije bitno što će ti se zameriti zbog relativno siće, ne treba ni tebe to da potresa mnogo,
u svakom slučaju ne više nego da si te pare izgubio na ulici.
pozz.
anfakabl

Post by anfakabl »

Ziki Ziki, ti si meni baš fora.
Od nadimka, preko lokacije do nadrkanog malog pingvina.
Sad bih ti rekla "Verica je lažljiva pizda, ispalila te ko majmuna, odstrani je sa liste rođaka"
ali pročitah
ziki wrote:Hocu da joj porucim posto ce ona procitati ovo ovde
tako da je sestra verovatno s ove naše strane.
Jbg, koliko god da je pederski, trebao bi razumeti.

Fela Kuti druže stari...iznenadiš me ponekad
Fela Kuti wrote:Možda bi ti sestra dala te pare ali nije sigurna u tvoju čistoću pa sumnja da su ti pare potrebne za
ko zna šta? Možda joj je npr. tetka rekla da ti još ne vraća pare dok ne budeš skroz stabilan. Možda je
u pitanju nešto deseto ali nije znala kako da ti to kaže a verovala je da ipak nećeš doći?
jeste, jeste
ovo je u pitanju, garant :-({|=
all that I want is to play
Fela Kuti

Post by Fela Kuti »

anfakabl wrote:jeste, jeste
ovo je u pitanju, garant :-({|=
:-D
Post Reply