Toliko ste se raspisali , a meni gledat ove kemijske iskaze baš i nije zanimljivo. To mogu i doma na svakoj kutiji od nekog lijeka pročitat. Jebatga evo ziki, ista smo godina proizvodnje, a ti si se navukao više puta , a meni je jednom bilo dosta. Jebote pa ja sam po svemu sudeći fejker! Po svemu se čini da ja ovdje neman reć ništa što bi bilo pozitivno i eventualno motivirajuće za skidanje od droga. Ne ide. Budala priča kad misli da mora, a pametan kada treba.ziki wrote:Nema potrebe da tebi bode oci to sto ja pisem pozitivno i samouvereno.
Nisam se ja prvi put skinuo sad pre 10. dana vec sam se skidao milion puta za svojih 35.godina kao i mnogi drugi.
I
Buprenorfin(Subutex)
Moderator: sanela
Re: Buprenorfin(Subutex)
ignorance is bliss!
-
fino.Dugo je, slažem se
Ma ove teme polako gube svrhu, pise se jedno,drugo i onda se zakove negde. Pocnu citiranja, analiziranja i ode sve u k...c
Trebao bih malo da se prebacim na druge teme visim ovde na temi buprenorfin, po dva,tri coveka svaki dan pisu jedno te isto, ukljucujuci i mene.
Trebao bih malo da se prebacim na druge teme visim ovde na temi buprenorfin, po dva,tri coveka svaki dan pisu jedno te isto, ukljucujuci i mene.
...
Onda vjerovatno,kontaš,zašto mi to bode oči,jer se i sam nakrizirah i naskidah,više nego što neki mladci imaju staža s heroinom.Nisam se ja prvi put skinuo sad pre 10. dana vec sam se skidao milion puta za svojih 35.godina kao i mnogi drugi.
I znam kako se lako pada,kao što i ti znaš,naročito "na svježe"(na friško,što bi mi u Dalmaciji rekli),pa nemoj shvatit zlonamjerno moje osvrte na ono što pišeš i proživljavaš.
Nisam shvatio zlonamerno samo sam pojasnio to sto sam napisao tad pre tih 10-ak dana i ovo sad.
Inace o dalmatincima imam visoko misljenje kao ljudima, mislim na mentalitet.
Imam dva brata u splitu, od tetke.
Inace o dalmatincima imam visoko misljenje kao ljudima, mislim na mentalitet.
Imam dva brata u splitu, od tetke.
...
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 12:48 am, edited 1 time in total.
po mom iskustvu na drugim boardovima orto topikizam nema pravog smisla, osobito kad komunikacija ide u real time-u, jer je prirodno, da se u konverzaciji odšeta s jedne teme na drugu pa treću pa opet vrati.
Onda dokrote voyo zbog čega se apstinencijska kriza onako manifestira "vrištanjem krvi". Do kakve to kemijske reakcije dolazi? Mislim na heroin isključivo. 

ignorance is bliss!
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 12:48 am, edited 1 time in total.
Po naški rečeno,opandrčila te metadonska krizurina,
najgora od svih opijata,te si čak i prerano dobio taj bupe,jer 4 dana nakon viših doza je premalo,da se bezbolno pređe sa metadona na sub.Ovdje to Sakoman radi,mijenjanjem metadona za MST(morfij sporootpuštajući),pa nakon 20tak dana-Subuxone.
Tebi je sub,izazvao još jaču krizu,ali te ubrzo poštedio daljnih muka,jer ti je brzinski "očistio" metadon iz tijela.
A interesantno je da ti nisi,ni došao do "peak"-a metadonske krize,koji nastupa,između 7.i 10.tog dana,ovisno s koje doze ideš na nulu.A vjeruj mi prekinit na suho,iznad 40-50mg,je pakao.I kad počinješ krizirat s manje doze je strava,ali s velikih doza,UHHHHHHHHHH.
Bupe,tu stvarno ispada kao dar od Boga,jer prije uvođenja bupea,ovisnici su skidani s metadona,po psihijatrijama,metodom,popularno zvanom "podmornica",tj. nakrkavali bi ljude gomilom Haldola,Modtitena,Leponxa,Barbiturata,Prazinea i ostalih otrova iz tih grupa lijekova.
Ja sam jednom,u toku metadonskog skidnanja(u "vlastitom aranžmanu",otišao kod prijatelja na vikendicu,na jednom otoku,maltene,izoliran od civilizacije),uzeo 2 Leponexa od 100mg,15. ili 16. dan.
Koji horor!!!Kriza i dalje "melje" 100 na sat,a ne možeš da se pomakneš.Sjećam se da sam krenio u WC,mokriti,i nakon 2-3 koraka se opružio po podu,pomokrio u gaće,potpuno nesposoban da kontroliram svoje tijelo,a svjetan svega.
Blaženi Subutex!(bar po tom pitanju).
Nešto slično rade Ameri s onim ultra brzim detoxom,kad te pod anestezijom,nakrkaju naloxonom,pa se probudiš čist(u teoriji).U praksi,i čitajuči iskustva po netu,nije baš tako idealno,pa se ta metoda i napušta,jer su se ljudi bunili,plaćajući ogromne novce(par tisuća USD),pa su otpuštani kući u očajnom stanju,i,uz to bi im krknuli implant blokatora.
najgora od svih opijata,te si čak i prerano dobio taj bupe,jer 4 dana nakon viših doza je premalo,da se bezbolno pređe sa metadona na sub.Ovdje to Sakoman radi,mijenjanjem metadona za MST(morfij sporootpuštajući),pa nakon 20tak dana-Subuxone.
Tebi je sub,izazvao još jaču krizu,ali te ubrzo poštedio daljnih muka,jer ti je brzinski "očistio" metadon iz tijela.
A interesantno je da ti nisi,ni došao do "peak"-a metadonske krize,koji nastupa,između 7.i 10.tog dana,ovisno s koje doze ideš na nulu.A vjeruj mi prekinit na suho,iznad 40-50mg,je pakao.I kad počinješ krizirat s manje doze je strava,ali s velikih doza,UHHHHHHHHHH.
Bupe,tu stvarno ispada kao dar od Boga,jer prije uvođenja bupea,ovisnici su skidani s metadona,po psihijatrijama,metodom,popularno zvanom "podmornica",tj. nakrkavali bi ljude gomilom Haldola,Modtitena,Leponxa,Barbiturata,Prazinea i ostalih otrova iz tih grupa lijekova.
Ja sam jednom,u toku metadonskog skidnanja(u "vlastitom aranžmanu",otišao kod prijatelja na vikendicu,na jednom otoku,maltene,izoliran od civilizacije),uzeo 2 Leponexa od 100mg,15. ili 16. dan.
Koji horor!!!Kriza i dalje "melje" 100 na sat,a ne možeš da se pomakneš.Sjećam se da sam krenio u WC,mokriti,i nakon 2-3 koraka se opružio po podu,pomokrio u gaće,potpuno nesposoban da kontroliram svoje tijelo,a svjetan svega.
Blaženi Subutex!(bar po tom pitanju).
Nešto slično rade Ameri s onim ultra brzim detoxom,kad te pod anestezijom,nakrkaju naloxonom,pa se probudiš čist(u teoriji).U praksi,i čitajuči iskustva po netu,nije baš tako idealno,pa se ta metoda i napušta,jer su se ljudi bunili,plaćajući ogromne novce(par tisuća USD),pa su otpuštani kući u očajnom stanju,i,uz to bi im krknuli implant blokatora.
Last edited by Sagy on Sat Dec 24, 2011 4:00 pm, edited 1 time in total.