Zabava se ugasila pre desetak minuta...bilo nam je i jos nam je.... :smt023 :smt028 :smt048 :smt034 :smt041 :smt014 :drinkers: :smt005 :smt119 :partyman: :smt078 i jebiga,fali mi jos jedan smiley :smt051
:smt113
Prednost mi je u tome sto kad odu gosti ostaje mi zena za produzetke na mele golice :smt062 :smt045 PDT_Love_22
Hvala vam puno na lepim zeljama i cestitkama,neka ste mi zivi i zdravi,disciplinovani i istrajni u svojim namerama,pozdravljam vas i odoh na kunt... :smt092 :smt095 :smt015
SRETAN RODJENDAN PLAY !!!!!!!!!!
Moderator: sanela
"Hvala Svima"
---"Kad Ja Tamo,A Ono Medjutim"---
da,da,
I OD MENE,SVE NAJBOLJE .SREĆAN RODJENDAN I KAKO KAŽU BIĆEŠ SAD PAMETNIJI JER SI STARIJI ZA GODINICU

I OD MENE,SVE NAJBOLJE .SREĆAN RODJENDAN I KAKO KAŽU BIĆEŠ SAD PAMETNIJI JER SI STARIJI ZA GODINICU

"Kad se odreknete nečega ,ostajete zauvek vezani za to.Kad se borite protiv nečega ,zauvek ste vezani za to.Sve dok se borimo s nečim ,dajemo mu moć.Dajemo mu moć jednaku onoj koju mi trošimo u toj borbu"
- katarinadimedici
kasnim
Sretan rođendan uz najlepše želje! Dabogda u ovoj godini se rešio svih baba koje te muče! Mojne čitaš ovo lepoj čuvarki!