Pa eto šta da ja sad tebi pričam o onom duhu koji me ponio kada sam se ostavio dopa. Onom duhu koji je novo-stari sad je samo zreliji. Ono što se meni dogodilo je to da se nisam promijenio samo sam se grozničavo oslobodio ovisnosti o doktoru i tabletama koje mi NIKADA nisu bile zadovoljstvo (osim 2 minute fleša nakon uboda, više što sam normalan nego što bi bio razvaljen,H naravno).
Sada kada vidim tipove i cure koje su na nečemu zgadi mi se. Ne! nije da mi se gade da ih ne volim nipošto nego mi se gadi takva figura kakva sam ista ja bio. Ma užas!
Meni je mater davno jednom rekla kad sam bio mali i bezazleni pankerćić kojem je bilo samo da se napije i ludira - "joj da mi te snimit sa kamerom sinko samo da vidiš sebe kako izgledaš" eto ta kamera se i ostvarila čim sam nakon čišćenja došao među ovisnike pojavila se gadna slika, bogami došlo mi u glavu.
Voyagere ja sam svjestan činjenice da svi ljudi na ovom svijetu PATE od ega. To je svima u genima zapisano. A u knjigama je zapisano da je jedan od ciljeva čovjeka da se riješi ega. No nažalost svi ljudi koji su imali vezu sa thelemidom su bili jako egoistični to jednostavno izbija iz čovjeka iz nekih više iz nekih manje. Optuživat nekoga da je egoista je licemjerno naspram svih nas.
Postoji štivo koje nas tjera da razmišljamo o sebi, samootkrivanje. Samo to štivo NE može biti pruženo od strane bilo koje organizacije, sekte ili religije. O.T.O. i sva njegova filozofija , zen budizam, psihologija junga , Michael baigent i njegovo štivo o krvnim lozama i kraljevima pa zatim David Icke, pa šamani,indijanci, lokalni hašišari,pa turbo folk, napaćen narod, i što je jako bitno povijest koja se non-stop ponavlja samo su argumenti za slaganje mozaika koji se zove samootkrivenje. dakle samo dijelovi mozaika. Nitko od navedenih NE može pružit istinu i ostat živ
Spomenuo sam ego dok se obraćam tebi voyagere a to je zato što to kod tebe kako se vidi malo jače izbija. Ako kužiš sebe ovo te neće uvrijedit.Ni ja nisam zakinut ega,a i kako nebi kada sam prošao sve što jedam i preživio i sve. Pa meni dođe da na sva vrata zvonim da sam se skinuo jer sam stvarno ponosan na to i da je moguće i da je lako i da nema filozofije, ali - nema smisla i sve što mi preostaje je gledat svijet iz ove perspektive i svako zapaženje držat za sebe ne zbog toga što mi kad mi je bilo najteže nitko nije pružio ruku već zbog toga da bolje razumijem svijet. Malo sam otišao na sve strane raspisao se. Voyagere crowley nije alfa i omega.
P.S.: Bio sam prije mjesec dana na Death In June u jabuci obilježavali su 20 godina od kada su bili prvi puta u ZG. Prvi strani bend u HR od početka rata, dali su tada 25000 funti za bolnicu...a Douglas je uvijek isti, isti stari pederko. Tu mu ne zamjeram, veliki genijalci su bili gay poput Oscar Wilde, Queen, Adolf H svatko je bio dobar na svom terenu.