Koliko trošite?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

starkid

Post by starkid »

Lunić, nije stvar u ceni, nego u kapacitetu. :)

dakle, i ja moj adsl placam 20eur, ali mnoooogo manji kapacitet od 15Mbps...
LEJLA

Post by LEJLA »

da se uključim malo i ja,
Ja imam neki Router(valjda se tako piše pojma nemam) i ISDN,doneo mi ga ćele iz Rusije!
U pricipu radi tako da kad god ja kliklem na aplikaciju koju želim da otvorim a vezana je za internet on automatski diže vezu u roku od 3 sekunde,a protok neznam baš koliki je nežalim se dobar je .
To je mnogo dobra stvar ,u principu non-stop si on-line ,stigne mi message i on se sam uključi,znam samo ukoliko ništa nediram vezano za internet posle 20 sekundi spušta konekciju.
Možda to neko bolje raume šta je !
Da ima priključke za ISDN ,ADSL,za umrežavanje itd .MA ČUDO MAJKE MI.
Eto ljudi ,znam samo to da kod provajdera plaćam on- line nekih 20 evra mesečno!I to je to ::::::::::::::::::
Ljubim vas sve ,nadam se da sam dobro objasnila ,jebaga ja,neko čudo jeste .
"Kad se odreknete nečega ,ostajete zauvek vezani za to.Kad se borite protiv nečega ,zauvek ste vezani za to.Sve dok se borimo s nečim ,dajemo mu moć.Dajemo mu moć jednaku onoj koju mi trošimo u toj borbu"
Spirit

Post by Spirit »

M4j4 wrote:Ja imam ovaj najgori sto si ti imala do sada ,dial up. mesecni paket je oko 7 eura,ali mi za racun za telefon stigne jos oko 15eura ali to da pazim i da budem na internetu do 3 sata dnevno,inace kuku,ode racun za telefon na duplo...eto.
Ne znam ko ti je provajder, ali ako si na EUnetu, probaj da se kacis u lite rezimu (02-08 AM ili 03-05 PM) i to na 042. Drasticno ces smanjiti potrosnju i sati i impulsa.

Inace moj internet je PTT kablovski 64kb flat. Cena za to je mesecna pretplata 12 evra + 4 evra zakup modema (za 128kb je oko 17 evra) i to je to. Ne razumem se bas najbolje u ovo, ali DU metar mi pokazuje od 20 do 160 kbps pa je prosek valjda 64kb, a kad nesto skidam preko limewire onda imam 6-8kbps pod najidealnijim uslovima.

Pozdrav
mrvica

dsl...

Post by mrvica »

Sanela, radujem se zbog tebe. nema nista ljepse nego se prebaciti sa telefonskog biranja na kablovsku vezu. i ja placam brdo para sto za internet, sto za kablovsku televiziju i kablovski telefon, nekih 130 americkih dolara mjesecno (ne znam koji je kurs eura trenutno, izvinjavam se) za sve to skupa u paketu, ali se isplati. razlika je drasticna. uzivaj!

pozdravljam Te!
mrva
sanela

Re: dsl...

Post by sanela »

mrvica wrote:Sanela, radujem se zbog tebe. nema nista ljepse nego se prebaciti sa telefonskog biranja na kablovsku vezu. i ja placam brdo para sto za internet, sto za kablovsku televiziju i kablovski telefon, nekih 130 americkih dolara mjesecno (ne znam koji je kurs eura trenutno, izvinjavam se) za sve to skupa u paketu, ali se isplati. razlika je drasticna. uzivaj!

pozdravljam Te!
mrva
Hvala :)

Joj, prava ljepota. Onaj dial up se ne može porediti s ovom uživancijom. Ko god ima mogućnosti preporučujem da napusti dial up...

Pozdrav svima
Sanela
Dracula

Post by Dracula »

Od kada sam uveo kablovski net, laknulo mi je... ne cekam vise postara sa strahom :D
Stvarno nema poredjenja sa dial-up-om....
Locked