Pricala sam sa mojom spoznorkom,ono sto mi je potvrdile,jeste to sto sam ti vec rekla:
Duso,zaista ne mogu da ti pomognem.
Duso,zaista nisam sad u mogucnosti.
To ,,duso,, kontam da igra jako veliku ULOGU u tome da ne odemo u losu emociju,a da se ipak zastitimo.Tako je JA dozivljavam i napominjem da je to samo moje misljenje.
E,sad-sve ovo-stavljam u samo jednu rec:Program.
Prvo pocetno slovo je veliko-kao i Ljubav,Vera,Nada-tako i Program.
Ja sam zavisnica.
Jedno malo bice koje je zelelo da dise i ostalo bez vazduha,ostalo bez volje da ikad vise udahne zrak.
Nisam posebna.nisam nista.Ja-sam samo JA.Nema tu niceg posebnog.
Posebno je ljubav ljudi koji me vole.Posebni su ljudi koje ja volim.
Posebne su stvari koje volim.Ja-ne vidim da sam posebna.
Jesam unikatna i jedinstvena lujka,ali ti,sunce moje,mene znas sad vec skoro tih istih 5 godina.
Mozda bi se iznenadila koliko ljudi veruje u razlicite stvari,koliko ljudi ima iste nase probleme,koliko ljudi zivi slicne strahove...Stvar je samo STA JA ZELIM OD SVOG ZIVOTA?-i to nije moje pitanje niti moja pamet-ali mi je trebalo 10 godina da odgovorim na to pitanje.Prvo da se pogledam u ogledalo(sto je bilo najteze).
Opet-to znaju ovde mnogi-ja nisam pametna.Moja pamet su alatke koje sam nekako nauclila da koristim i koje su postale deo mog zivota.
Ko sam ja?
JA-u ogledalu,ja-u svojoj dusi u otkucaju srca.
Ne verujem ogledalu.
Ne verujem recima.
Ali-znam da sam najgori i najbolji prijatelj samoj sebi.
Ostalo-ti saljem na pp
A najposebniji cvet je naucio od prijatelja sve sto sad prica.
I ja samo ,,zivim otkucajem srca,, misao koju izgovaram.
Ima jedna divna recenica tj pitanje koje mi je spomenuto na samom pocetku programa:
Da li si spremna da das toliko u oporavak koliko si dala u drogiranje?
Da,zelim da dam sve od sebe da budem dobra,bar pola onoliko koliko sam bila lose-i letece mi baloni-,,bar ceo zivot,,
Da li mozes toliko da poverujes-da moze da bude drugacije?Da postoji druga strana?
Razmisli malko...
Kucnem ti sutra...
Ljubi andjela...
A ostalim andjelima-velikim i malim-laku noc i miran san zelim....