Hocu opet da budem ok
Moderator: sanela
-
Re: Hocu opet da budem ok
Neznam, to sam napiso bash ravnodushno, ko i one textove na temu:''kako sachuvati shto vishe zdravlje drogirajuchi se''....Da gajim neku ljubav veliku josh za drogom nebi odlazio u komunu, mislim da je 15god. drogiranja previshe i da je nestala ona pochetnichka ljubav, tako da treba krenut dalje!!Sad se treba posvetit drugim stvarima... 

u pravu si......skroz....samo vidi koliko je to daleko od teme .........no sve najbolje.......da,sve je pet.......samo sam ti rekao,uporedio ovo i ono........pa, ja sm probao pre 25 godina pa sta.......cini me boljim ili gorim.....sanse......pokusaji.......kao vaze se i pisu negde.........ok.
-
Nemogu da vjerujem koliko malo te postuje taj satro drug. Nakon 3 god. apstinencije on te ponudi dopom. Brate, ispadas mekusac, ja bi ga odlezo ( bez pretjerivanja). Al sam si kriv nizi zauzeo pravi stav. Ja sam burno reagovao i kad mi neko prica kako se puko a kamol da me ne daj Boze ponudi. Mani se ljekova , da si u krizi bio bi siguran da je to. A mala mucnina i neki blagi simptomi su samo losina ( mamuluk) od uzimanja i proce za koji dan. Mislim da ne treba puno mudrovat. Imas posao, djevojku, sredjen zivot. Koji ce ti k.... dop? Ne moze i pare i jare. Biraj: s jedne strane droga , s druge sve ostalo. Izaberes dop gubis sve drugo.
Moze i jare i pare,ali onda je :butthead: na vetrometini,a ne uz zid. Tako je to sa nama pametnima.diacetilmorphin wrote: Ne moze i pare i jare. Biraj: s jedne strane droga , s druge sve ostalo. Izaberes dop gubis sve drugo.
Ali,svi imamo faze.........gadno je baciti 3godine. Kao da ti vetar oduva cek od 1.00000000000000000 na ime donosioca ili menicu kako god...........steta ALI NISTA STRASNOO........samo se trgni...........
sta te drunu godine i dani koliko nisi zabrijao....jebes to....gledaj naprijed...
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
u,pravu si ,ako si na mene mislila!
ma na svih nas
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
ahahahCyber wrote:Evo sada posle svih teskih trenutaka resio sam da progovorim i zatrazim savet od vas. Sve je bilo ok skoro 3 godine dok letos i pored odbijanja poziva "bivseg" druga nisam otisao kod njega sasvim naivno. Znam da je ipak imao plan. Izgleda da mu je lakse kad uvali jos nekoga u sranje. Prica je bila naivna a ja kao magarac pokleknem i uzmem sa njim par dimova. Trudio sam se da zaboravim na tih par dimova ali posle 6-7 dana se cujemo. Ovo je vec treci mesec od recidiva. Kulirao sam po nedelju dana ali kao sto to vec biva pocelo je kuliranje sve krace da traje. U zadnjih mesec dana se svelo na svaki drugi-treci dan. Kao po stoperici,dolazi kasalj,kijanje,nervoza zeludca i eto me.
vidi tebe kako želiš gariju da prilepiš odgovornost za pad.
ma jeste, on je kriv, pizda prokleta. ima i toga da đankoze vole imati saučesnike. ALI OVO SI TI.
TI SI TAJ KOJI JE UZEO DOPČINU.
i vraćaš mu se lagano u kandže.
tako da - valjda ti je jasno. sve iz početka, sa novim/starim iskustvom padanja.
prihvati činjenicu i biće ti lakše. (neće. ali to ja onako, da te ohrabrim)
all that I want is to play
heh, odgovornost i izgovori...anfakabl wrote: vidi tebe kako želiš gariju da prilepiš odgovornost za pad.
ma jeste, on je kriv, pizda prokleta. ima i toga da đankoze vole imati saučesnike. ALI OVO SI TI.
TI SI TAJ KOJI JE UZEO DOPČINU.
ja sam se poslednji put navukla uz pricu, u koju sam prevashodno ja bila ubedjena, da patim sto mi je umro cale. pa eto, onda mogu da se dopa latim. i cik da vidim ko moze ista da mi prigovori.
odvratno.
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
stas zeleni,odlican izgovor??? ali tvoj je bas dobar.......ja skoro kad mi stari iomao rak i ni gore ni dolje,,,ajme izgovora....cudim se da tada nisam jer sam imala izgovor na kojem bi svakome lijepo odgovorila hahahahaah