Hocu opet da budem ok

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

sunrise

Re: Hocu opet da budem ok

Post by sunrise »

:D :-D
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
malic

Post by malic »

saša-ex wrote:kakav bre sub, sta vam je??? pa vi bas hocete da ga navucete///
ako ti treba pomoc, postoji organizacija bivsih zavisnika u Beogradu, zoce se Izlazak, mozes da se javis na 063 622 933.
Postoje i sastanci anonimnih narkomana, imas ovde na forumu podatke o njihovim sastancima. Mislim da moras da pocnes da radis na svom oporavku....
:D
malic

Post by malic »

NA Krunska 23a,
Utorak-20:30h
Cetvrtak-19:30h
Subota-12:00h
Nedelja-19:00h

mobitel 061-720-62-40
nanii

Post by nanii »

hej da te pozdravim i pridodam moje skromno mišljenje.
Kao i većina ljudi koji su se javili, mislim da ti je psiha najveći problem. Pusti se sad guranja u još veće navlačenje da bi se skinuo s horsa, šta će ti subotex i te điđe......
Otiđi do organizacije Izlazak ako si u Bg, okruži se nekim ljudima koji su se skinuli uspješno i drže se........pa sad tu imaš raznih mogućnosti, ali čisto činjenica da ideš na neke sastanke i da si nekome u neku ruku odgovoran je poticaj da zaista budeš o.k.
Imaš milijardu stvari za koje možeš da se uhvatiš, čupaj se dok nije kasno.............
pozdrav
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
sunrise

Post by sunrise »

haman jes
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
MasacreEnElDiscoBar

Post by MasacreEnElDiscoBar »

nanii wrote:hej da te pozdravim i pridodam moje skromno mišljenje.
Kao i većina ljudi koji su se javili, mislim da ti je psiha najveći problem. Pusti se sad guranja u još veće navlačenje da bi se skinuo s horsa, šta će ti subotex i te điđe......
Otiđi do organizacije Izlazak ako si u Bg, okruži se nekim ljudima koji su se skinuli uspješno i drže se........pa sad tu imaš raznih mogućnosti, ali čisto činjenica da ideš na neke sastanke i da si nekome u neku ruku odgovoran je poticaj da zaista budeš o.k.
Imaš milijardu stvari za koje možeš da se uhvatiš, čupaj se dok nije kasno.............
pozdrav

saša-ex wrote:kakav bre sub, sta vam je??? pa vi bas hocete da ga navucete///
ako ti treba pomoc, postoji organizacija bivsih zavisnika u Beogradu, zoce se Izlazak, mozes da se javis na 063 622 933.
Postoje i sastanci anonimnih narkomana, imas ovde na forumu podatke o njihovim sastancima. Mislim da moras da pocnes da radis na svom oporavku....

Suboxon je ljek i ako che trazi pomoch kod dr.(centra za ovisnosti) morat che birat dali zamjenu za heroin uzet heptanon ili suboxon koji se uzima 1-2god.chak i vishe poshto je blokator opijata da tako i umanji zelju za opijatima nakon nekog vremena, onda se ide na skidanje s njega...Jedino ako mu je plan otich u komunu to che sigurno svi podrzat!!Ali ako nemoze neko sam, pogotovo ako se drogira vishe od 5god. bez suptituciske terapije samo tako da se izljechi!!Moze probat sa psiho terapijama i ostalim, ali ako si na frishko chist, znate i sami kolko si nestabilan i kako te moze povuch neka situacija ili sama pomisao kako se moze bolje osjechat!!!Treba birat probat ambulantno ljechenje(supstituciskom terapijom), psihoterapijom za koju znam da meni i dosta ljudi nema uchinka ili komunom...E sad treba vidit...Ako moze izdrzat sam bez suba. super!!!Ali ako je neko nestabilan moja je preporuka blokator ili komuna!!!Ima onih koji su uspjeli pomochu suba. prestat s opijatima i skinut se s njega, on je okei ljek ako se ne uzimaju veche kolichine do 8mg bi trebalo pokrit, a josh je bolje ako se moze uzimat svaka 3-4dana po jedna tabl., jer tolko drzi taj blokator i zashtichen je od napasti da uzme heroin....Sad ima moguchnosti i treba izabrat, a to che vidjet nakraju shta je nejbolje odluchit!!!Znachi samo se informiraj i vidi shta mislish da u sklopu svojih moguchnosti mozesh postich da ti bude dobro!!!Sretno i javi se kako ide!!! :wink:
malic

Post by malic »

svasta od tebe,pa on ima tri godine apstinencije iz sebe,kakvo ambulantno,..
u stvari da napisem ovako......skroz si u pravu.
@ syber navuci se na sve opijate ,od caja,metadona,subotexa, evo ja cu da zamoli nekog iz Hrvatske da ti nabavim i heptanon,pa udri..........

citaj malo covece,pa vagaj i odluci...

Ja,ti zelim samo sto je za tebe dobro
zabole me inace.
Imam isti problem kao i ti,ali sam sa nekoliko lekova se skinuo i sada sam nasao bar gde cu moci da odem medju ljude gde su bili isto gde smo i ti i ja bili .

Nema veze da li je to NA ili Izlaz(ak),vazno je da negde nesto te pokrene,a do tamo mozes sam.
Bacas tri godine.........ejjjjjjjjjjjjjjjj

neko bi "ubio" za toliko iza sebe,i ......na tebi je.

pozdrav
malic

Post by malic »

Da,zaboravio sam,i dacu ti telefon za strasnu semu ,posto nemas direktan kontakt sa dilerima........

Ja,nasao pre 6-7 godina u Bajinoj Basti,selo crvice,a ti ne mozes u Bg-u.

DAJ ,NE ZAJEBAVAJ SEBE,I TU DEVOJKU! Pa,nisi bas mali.

Covece,pa ti imas podrsku,ja se oporavljam u ilegali od roditelja i jos po nekog.....
Znas li u kakvoj si prednosti...............

Nego da ne bude,ko sa decom spava,upisan se budi.

Cuvaj se virtuelni
MasacreEnElDiscoBar

Post by MasacreEnElDiscoBar »

malic wrote:Da,zaboravio sam,i dacu ti telefon za strasnu semu ,posto nemas direktan kontakt sa dilerima........

Ja,nasao pre 6-7 godina u Bajinoj Basti,selo crvice,a ti ne mozes u Bg-u.

DAJ ,NE ZAJEBAVAJ SEBE,I TU DEVOJKU! Pa,nisi bas mali.

Covece,pa ti imas podrsku,ja se oporavljam u ilegali od roditelja i jos po nekog.....
Znas li u kakvoj si prednosti...............

Nego da ne bude,ko sa decom spava,upisan se budi.

Cuvaj se virtuelni

Cyber wrote:
... sve vreme se trudim sam da iskuliram i ne bacim u razmisljanje da pocnem da jurim.[/quote]
Cyber wrote: Sad je to sve nekako sklonjeno sa strane i nikako da u meni preovlada taj osecaj kako je lepo bez H!
Kako da ublazim ove tupave simptome? Prija mi recimo surutka :D
Trazim od vas neki vodič misli koji ce mi biti putokaz i pravac na par dana.
Hvala narode unapred
Bravo malic!!!Mislim da je chovjeku bolje trazit struchnu pomoch(nego ovdje od nekih, a to che vidjet sam shta che mu pomoch od svih textova na ovoj temi!!) i dobro se informirat o svemu!!Ja sam naveo ono shto ide kad se trazi pomoch u centrima za ovisnosti i kako iz svog iskustva znam da razgovori(psihoterapije) rjetko kome ovisniku pomognu!!A vidim da je pokushaj savjeta od malica implikacija mojeg pisanja(zato se citiraju cjele rechenice ili textovi na koje se odgovara, da se ne izvlache rjechi iz konteksta ko u ovom sluchaju kojima se tim mjenja njihov smisao) i neznam dal daljni text malica ima ikakvih informacija koje bi mogle pomoch...Ja sam se na prvoj stranici potrudio da dam neki savjet, a i na drugoj neke informacije, pa ako netko ima neki savjet ili informaciju vezanu za pomoch chovjeku....
malic

Post by malic »

pa,neka kaze bre otvoreno,navucen sam,ili sam tamo-amo.ovako ni ovo ni ono. Te frka ,te dorucak,kafica......
Panije mali,neka konkretno pita sta ga zanima,tacnije neka kaze sta tacno hoce i vrlo brzo ce dobiti bar dva misljenja,pa neka bira . Ako misli da moze da izabere ili ako hoce neka to i uradi. Jasno ,direktno,sta je i gde je! ako treba info za lekove za skidanje,dobice,ako treba sema,neka pita muriju.........ako hoce da se vrati gde je stao neka kaze.........

toliko,a oniloko,zezam se
Pa,ja sa 41 sam u problemu takodje,pa ipak znam sta mi je potrebno,a sada sto ponekad pobenavim i ne umem da kazem iz prve,tu su bili ljudi da me poguraju...
Post Reply