ĆAOOOOOOOOOO

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

LEJLA

ĆAOOOOOOOOOO

Post by LEJLA »

OTISLA SAM, ČUJEMO SE ZA PAR DANA
SVE VAS LJUBIM !!!!!!!!!
"Kad se odreknete nečega ,ostajete zauvek vezani za to.Kad se borite protiv nečega ,zauvek ste vezani za to.Sve dok se borimo s nečim ,dajemo mu moć.Dajemo mu moć jednaku onoj koju mi trošimo u toj borbu"
Ramona

Post by Ramona »

Ej? :shock: A dišti, tek si došla a već bižiš? Cmok i tebi pa se vidimooohooo :wink:
Luna

Post by Luna »

da da...gdje ides ti ????
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
styx

Post by styx »

hahaha ovo me podsjeca na Djurine kucne carolije. "Cao, ja sam Djuro, a ovo su Djurine kucne carolije."
Bez zeze, sretno ti gdje god da ides.
zvrky

Post by zvrky »

Ode a skoro da nije ni stigla...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
LEJLA

Post by LEJLA »

eto vratila sam se ,bila sam za vikend na nekom selu
baš super priroda ,mir i tišina ,
baš mi je trebalo tako nešto
I da ne mislim ja da odem odavde tako skoro ,pa tek sam stigla .
Hoću i ja da se hvalim kad se budem skinula ,mislim ne pred spavanje nego ono onako pravo.
E da htela sam da vam ispričam jednu foru kako me dečko cima kad god ja onako odvalim a skoro svaki dan DA ĆU DA SE SKIDAM .
A on će na TO:" da,da, i ja ću kad krenem na spavanje,verovatno ćeš i ti tad" Jednostavno čovek više neveruje pošto sam to rekla barem par stotina puta ,pa me tako i cima non -stop .
Možda i nije tako smešno ali meni je simpatično jer znate šta kažu ,nikad neveruj narkomanu! ;-)
"Kad se odreknete nečega ,ostajete zauvek vezani za to.Kad se borite protiv nečega ,zauvek ste vezani za to.Sve dok se borimo s nečim ,dajemo mu moć.Dajemo mu moć jednaku onoj koju mi trošimo u toj borbu"
LEJLA

Post by LEJLA »

Kad god sam ja na forumu nema nikog ,pa gde ste svi hoću da ćaskamo malo.
:smt102
vidim da ste obično svi u jutarnjem fazonu ,pa nemogu ljudi ja radim a hoću i malo da se družimo.
Uveče imam posla ,mislim radim i kod kuće pa kako ,nek mi neko kaže.
Šmrc,nema vas!!!!!!
A ,aaaaaa baš sam se vezala za vas ,neznam kako ali to mi je sad glavna tema u životu,verovatno kao i svima vama.
Jebote ,samo radim,radim,jedini izlazak mi je ovaj forum..
Zato gde ste!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????? :!: :!: :!:
Luna

Post by Luna »

e Lejlic,...tu si.
tu smo mi.....u nekim cudnim satima. Trebalo mije godinu dana da skontam kad ima neko heheheh. zato polako...imash jos fore.
A to...za zajebanciju. Pa gurajte jedno drugo....sta ti cekas njega a on tebe? pa ja....
daj nabavi eto te neke T3 sto pisu sunrise i styx...i onaj drugi sto si spomenula vec i probaj tako...
samo ne odustaj
sve najbolje
ps. Kate ti je dala dobar savjet....povratna kriza...! to zvuci istinuto-da probas a ?
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
LEJLA

IZNENADJENJE

Post by LEJLA »

Da Luna ,tako je lako reći nabavi ,pa to se ne nabavlja tako lako ! :!:
Treba znati gde kako da nabaviš? Neznam ni sama više šta ću ,nama od ovog ništa samo se mi svi zavaravamo ,čast izuzecima naravno ,da opet kažem jednom džanki uvek džanki!
Eto može i ova tema da se zatvara ,neznam zašto sam je i otvorila!
! :roll:
zvrky

Post by zvrky »

ajde bre lejla ne zatvaraj teme bezveze potrudi se da nađeš lekove,kako je moguće da ne znaš gde da ih kupiš evo reci šta ti treba konkretno,koji lek? i nisi mi odgovorila za ono sto sam ti pisala,zašto ne bi pokušala onako nešto,ne bedači se molim te ionako smo svi sjebani ajde da malo dignemo ovaj forum,kako to da niko neće da ti pomogne reci mi molim te?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Locked