horo(r)skop

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

LEJLA

Post by LEJLA »

neki kažu pi.a sa dva li.a ali to u suštini nije tačno ,
ja sam jedan Blizanac a u podznaku Vodilija ,
Toliko sam emotivna katastrofa jedna,brzo se vezujem za ljude,
Pre jedno desetak godina i više jedam čova mi radio životni ,neznam koliko verujete u horoskop nisam ni ja ali eto prošlo je toliko godina a meni počele da se dešavaju stvari koje je on napisao davne 1991.
Tamo svašta piše ,tada nisam mogla da skontam ,pisao čovek da ću patiti od neke bolesti koja se teško leči a ustvari ono ovo ,iam tu nečega samo kako ko rastumači.Uvek sam se pitala ,a usput i bojala koja će to mene bolest da zakači ,kad ono svi već znate da se teško leči ovu u čemu smo .
Tako...... ima toga tamo još!I lepog naravno!
etoooooooooooo.
BLIZANAC ;
JEDAN MIRKO A DRUGI NEMIRKO. :-D
"Kad se odreknete nečega ,ostajete zauvek vezani za to.Kad se borite protiv nečega ,zauvek ste vezani za to.Sve dok se borimo s nečim ,dajemo mu moć.Dajemo mu moć jednaku onoj koju mi trošimo u toj borbu"
Ramona

Post by Ramona »

Haha da jedan Mirko a drugi (Slavko) Nemirko - dobra !
Da, jesi vidila kako zna horoskop pogodit sve, ako je pravi :wink: ?
LEJLA

Post by LEJLA »

Kad god pričam nešto sa mojima oni će stalno "skim sad pričamo sa mirkom ili oni drugim " ! :-D
Tako ti je to kod nas blizanaca ,nikad neznaš na čemu si ,
tj. čas smo srećni, čas tužni, čas ću ovo te ono i tako u nedogled.
"Kad se odreknete nečega ,ostajete zauvek vezani za to.Kad se borite protiv nečega ,zauvek ste vezani za to.Sve dok se borimo s nečim ,dajemo mu moć.Dajemo mu moć jednaku onoj koju mi trošimo u toj borbu"
Ramona

Post by Ramona »

Ee, čudni ste, blago rečeno :wink:
Ima super Blizanaca, aktivnih, rječitih, veselih (duhovitih) ... ali ih/vas imaaa braateee - prevrtljivi, tračeri, dvolični - baš ono dvostruki do daske ... ma zapravo ima svugdi svega - to je ono što zovu 'niži' i 'viši tip' znaka (ili mišani :-D )
Tebe ne znam, ali si mi na prvi pogled tj. čitanje simpa i imaš veeeheeeeliki pozz od mene i cmok - brzo nam se vrati :!:
Locked