budjenje

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

nanii

Re: budjenje

Post by nanii »

dete svemira wrote:Hvala vam na odgovorima.
Mene to zesce njaka u zivotu sad.
Sa jedne strane mi je nekako bljutavo kad pomislim da i to dete udise,ono-gusi se u glupom dimu.
A sa druge strane,kriza koju sam imala u 2,3 navrata mi je u odredjenim trenucima bila gora od krize dopa.I to mi je nekako i najgore-sto se uvek vracam na taj deo-kriza.Onda zapalim cigaretu-zajebi cigarete...
I nisam pametna...Kao i obicno :(
Ma ti si jedno jako pametno i osjećajno stvorenje.........a ne bi ti bilo zgoreg da prestaneš pušiti, samo ako možeš...........mada kad čovjek malo bolje skonta kad si se uspjela skinuti s droge.............možeš sve.
PDT_Love_08
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
zeleni

Post by zeleni »

ja nesto pocinjem da tripujem da je mnoooogo lakse skinuti se s dopa nego prestati s pljugama :?
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
diacetilmorphin

Post by diacetilmorphin »

Jos jedno pitanje da ti nije Tile otac?
selma

Post by selma »

diacetilmorphin wrote:Jos jedno pitanje da ti nije Tile otac?
Tile?
Tito?
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
diacetilmorphin

Post by diacetilmorphin »

Molim te da mi oprostis ako je pitanje neumjesno. A ako je ok odgovori pa cu ti objasnit. Ne vjerujem da ti mene poznajes.
selma

Post by selma »

dakle,nije Tito :)
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
nanii

Post by nanii »

selma wrote:
Tile?
Tito?
Ni Tile , ni Tito, biće da poznaješ pogrešnu Tanju, čime ispada da sam ja prava Tanja.........ma zezam se, ali nije mi Tile otac i nemam kuću na Dolac Malti. U svakom slučaju najs tu mit ju ovako virtuelno.
zeleni wrote:ja nesto pocinjem da tripujem da je mnoooogo lakse skinuti se s dopa nego prestati s pljugama :?
Ma nije bolan Zeleni, poslije heroinske krize bi čovjek s pjesmom prestao pušit........mada sjećam se u Retu kad sam bila davne 2003,da su žene pričale da ih je pucala prava kriza za duhanom, da se tražile oko čikove.....ja od one heroinske nisam znala gdje sam tako da tu nisam dobro ni registrovala :smt091 .
(opaska za čitaoca: gore postavljeni smajlić nema nikakve veze sa pričom al mi je fora).
Ej fakat, znaš u čemu ja mislim da je problem, što ovisnost o gudri puno ozbiljnije shvaćamo, mislim i jeste, i puno više ćemo truda uložiti za ostavljanje iste, a zbog cigara "neće svijet propasti".
nanii

Post by nanii »

zeleni

Post by zeleni »

nanii wrote: Ej fakat, znaš u čemu ja mislim da je problem, što ovisnost o gudri puno ozbiljnije shvaćamo, mislim i jeste, i puno više ćemo truda uložiti za ostavljanje iste, a zbog cigara "neće svijet propasti".
heroin uglavnom ostavis kad doteras cara do duvara, na ovaj ili onaj nacin. a pljuge nekako... nemam neki poseban razlog zasto bih, osim sto bi kao trebalo. a to sto bi kao trebalo, to me nesto mnogo ne motivise. jebem li ga. bice da mi se ne ostavljaju. zapravo, pljuge su mi gust. volem. :-D
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
nanii

Post by nanii »

zeleni wrote:
nanii wrote: Ej fakat, znaš u čemu ja mislim da je problem, što ovisnost o gudri puno ozbiljnije shvaćamo, mislim i jeste, i puno više ćemo truda uložiti za ostavljanje iste, a zbog cigara "neće svijet propasti".
heroin uglavnom ostavis kad doteras cara do duvara, na ovaj ili onaj nacin. a pljuge nekako... nemam neki poseban razlog zasto bih, osim sto bi kao trebalo. a to sto bi kao trebalo, to me nesto mnogo ne motivise. jebem li ga. bice da mi se ne ostavljaju. zapravo, pljuge su mi gust. volem. :-D
Pa to ti pričam
Post Reply