Proletilo vrijeme...bio sam na detoxu 26 dana, bome su me lijepo tetosili, svaka im cast!!! Odmah nakon 3 dana na 1 mg a dva dana nakon nula... Uveli mi klonodin-catapresan, ta tableta kao da je na sebe preuzela 90% fizickih simptoma krize, meni je ostalo da kisem, serem i jezim se

Bilo je doduse i krkanja tabletama koje nikad nisam pio (seroquel prokleti) ali su ispostovali moju "sklonost" prema benzicima pa sam dobivao minimum normabela da me epi ne ulovi... Evo vani sam od pocetka 9.mj, bio vec dvaput na kontroli, od terapije samo stabilizator i lagani AD. Morao sam intervenirati jer su mi za van uvalili onaj seroquel vec ujutro tako da bi taman kad bi kavicu popio i razbudio se on sjebao mogucnost ustajanja sa stolice-doslovno!
Ok, da se vratim na pricu...onaj dio unutra je stvarno protekao puuno lakse nego sam mislio, ovo vani se nastavlja po planu, nije lako, jos se osjecam ko zvaka na suncu ali nije bilo ni pomisli o nekoj vrsti recidiva a to mi puno znaci nakon 12 godina konstantnog maltretiranja mozga...
Pokusavam izgurati neki raspored koji sam si zacrtao, imam psihologa ako i kad god zatreba slusac za kukumavcenja,fizikalija svaki dan bilokoje vrste..ponekad izgleda smijesno ali rano je jos da bi si dozvolio da provedem dan u sobi, znam kamo taj put vodi...
Pocele su se emocije pojavljivat (nesto na sta sam zaboravio da postoji uopce), sad ih treba prepoznat i usmjerit na pravi nacin, a ono-tko sam "ja" zapravo, ce jos pricekati...ajmo reci da sam se vratio u 14-tu godinu-kad sam prvi put i poceo...
Eto toliko za sad, pozdraaaav!!!!!!