Cenim da cemo uskoro znati koji je pol pa da mozemo da je-ga krstimo zvanicno u ime
Ja sam ok,osim sto sam polomljena,izmrcvarena.dobila sam nov krevet,i DIVAN je,bas onako za devojcicu

medjutim
1.ceo zivot spavam na stomaku-pa sam to menjala pa se prebacila na ledja
2.sad ne mogu ni na ledja,moram sa strane-pa-drz nedaj-ali uspevam
3.e,sad ne mogu na desnu nego samo na levu-ukocena sam ko da sam na metli bila celu noc i da me je sibao vetar
Onda oko stojanja i sedenja
1.ceo zivot na podu radim i mrzim sto i stolice-pa sam to morala da menjam pre 2 meseca-uspela sam
2.imam stolicu na tockice pa se kotrljam po celoj sobi a da ne moram da ustajem.
3.ledja me ubijaju,glavobolje-stolica nema naslon-ali kontam da ledja svakako ,,moraju,, da bolu-le.
4.polozaj ledja kad sedim mora da bude prav-tako mogu duze da ostanem na stolici.
Onada spavanje
1.x godina sam spajala 48h da ne spavam.
2.sad-22h do 23h glava mi pada i moram da sve ostavim i da legnem.Najgore u toku dana moram da pravim pauze i da odmaram ledja i da malko zatvorim oci-jednostavno-sedeci mogu da zaspim-sto mi je neverovatno.
I za kraj-za sad kraj-hrana.
1.jedem za petoro-sto nije strasno.
2.opsesivnost-JA MORAM DA JEDEM BANANE,jabuke-SAD ODMA u FRCI sam ako ne mogu u odredjenom trenutku da jedem-ali je to zavisnicka opsesivnost-JA SAD MORAM DA KUPIM JOGURT-ko da cu umreti.Prvi gutljaj,zalogaj tog neceg-i mir.
3.ovo mi je najinteresantnije-jer je jedan obrazac ponasanja kao sa gudrom-otvorim oci,JA MORAM,trazenje para(sad imam kasicu u koju skupljam pare za ukrase za vencice) i juce sam MORALA da uzmem pare odatle i da kupim banane.Sledece je da cu se zakaciti sa mamom jer je dogovor da ne diramo pare-a ja-iako znam to-sam mormala da uzmem voce.Pa da ne bude samo to-vec sam potrosila 500 din-sto nije problem-i ne govorim o novcu-samo o necemo nad cim-pif...ne mogu da kontrolisem.Opsesivno-kompulzivno ponasanje.
Eto,to je uglavnom najveci deo gde pokusavam da se prilagodim situaciji i gde ucim da ne budem JA-ja,pokusavam da skontam sta i kako da se organizujem i kako da ispunim dan bez puno trzavica i da napravim kompromise sa detetom koje ima svoje potrebe i tera me da menjam sve zivo sto mogu da menjam.Da mi je ovo neko rekao pre 10 godina-ne bi verovala.Pa-eto mene sad ovde.
Oko emocija-sam ok.Donela sam neke odluke,zastitila sebe-ppp-necu da baksuziram-dobro sam.Malo me siba priprema nove godine,muzika,usamljenost-samo u nekim trenucima,subote su mi bolne,ali se navikavam i ucim da prihvatim da je sve-bas tako kako treba.Bezala sam od muzije,situacija-negde jos uvek bezim-ali se ucim da zivim sa svojim emocijama i da ih prihvatim.Lako mi je kad je sve ok da kazem ok-place ti se placi.Ali kad sam u tom ,,bedak,, stanju usamljenosti-tu mi je malo tesko-i malo vise bolno da izadjem iz sebe i kazem-hej devojcice-sve je ok.Ali opet-posle 2 godine,znam sta nosi nova godina-i koliko god ja opet zelela da pobegnem,znam da moram da stanem i kazem,ok je biti slab i plakati-mada-to jos ne mogu.
Pih...bas se raspisa...

Idem da spremam rucak-gladna sam.

Prijatan dan vam zelim svima...