Do skora bez ikakve vizije,danas relativno ok.

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

edy

Re: Do skora bez ikakve vizije,danas relativno ok.

Post by edy »

zeleni wrote:ma ne mislim smizlo, nista ja ne mislim. ja ionako vazda lupam gluposti. verujem ja da ti imas suovisnicki crni pojas, treci dan... ‚
aj, svako dobro...
:) :) :)
nije sramota pasti,sramota je ne ustati..
malic

Post by malic »

vudd wrote:mnogi suovisnici dodju kukaju,traze pomoc,ne znaju kako pomoci svom potomku,muzu,momku...sami ovisnici su sjebani ,ljuti,nevoljni da urade promjenu,narkomanija je posast ovo ono...
i onda ti kenjas ovde i mnogi promjene misljenje?kako ti to polazi za rukom(dupetom),covjece? :)

ok je sto ti kenjas ovde,ali ne vjerujem da nekog nesto radikalno pogodi i natjera na razmisljanje recenica tipa''a sta mislis da odes na lečenje?ti treba da se lečiš...ajd' u reto..''
Gde je tvoja izbrisana prica-ispovest.........halo da li se cujemo...?
posto se tako dobro zezas,lepo je sto se moze procitati tvoja prica od pre 2-3 godine.hrabro,nema sta......
vudd

Post by vudd »

imaš u novom broju duge :)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
malic

Post by malic »

moze i na pruge,ako ne boli!
Lepo sam te pitao,ti pocinjes tu satrologiju...nisko,i amaterski.!
pozdrravljam te u svakom slucaju....
zeleni

Post by zeleni »

malic wrote:moze i na pruge,ako ne boli!
Lepo sam te pitao,ti pocinjes tu satrologiju...nisko,i amaterski.!
nesto smo kanda malo neurozni... treci dan, treci put, a? opusti se, malic, jebogaja. zez kez ovo ono
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
vudd

Post by vudd »

malicu,girice-ja sam profesionalni amater :D
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
malic

Post by malic »

Jeste,u pravu si,super si ti!
Gile

Post by Gile »

NIsam ti odgovarao, jer si me razocarao recidivom i obecao sam da ti vise necu pisati. Al ajde sada, prelazim prako toga, a nema te par dana, pa me zanima da li si dobro :?:
malic

Post by malic »

Giile,to si sebi bio obecao da mi neces pisati ili sam ja nesto pobrka?!
malic

Post by malic »

Kako je cak i zavisniku,kao sto sam ja u ovom trenutku-slucaju,malo da bude srecan. A,da to nikako ne bude da se uradio.
Jer pslednjih valjda,dve nedelje se bas intenzivno mucim da se skinem. Mnogima bi to zvucalo ili zvuci smesni,nekome kao nekakav podvig,(skidanje)iz ugla onih koji nisu vec bar do pola ili skroz prelomili da se lece. Jer,moje skidanje podrazumeva i sam nastavak lecenja,oporavak, Tamo gde sam stao i gde se uvek i svaki zavisnik moze pojaviti samo ako ima jednu zelju ,a to je da ostavi drogi-alkohol,ili vratiti ako je posrnuo.

Zasto sam ja danas tako srecan i zadovoljan. Jer sam konacno uspeo da pronadjem lekove i da ih kupim. Posto u ovom ludom gradu je teze kupiti bensedin nego mnogo ozbiljniji lek. Cak koji spaada u narkotike. Ja,sam uspeo da nabavim skoro celu kolicinu za skidanje,iako nisam ni juce uzeo nista ali mi je bilo nekako okej,iako sam imao lekove nisam ih uzeo. Sada sam tek uzeo samo tri komada da bi eventualno mogao da spavam bar jedan deo noci,a da nema onog rastrzanog spavaj,budi se,zaspi ponovo....
Post Reply