i jogurta se boji.zeleni wrote:ee, buraz moj, ko drugome komunu kopa...
Do skora bez ikakve vizije,danas relativno ok.
Moderator: sanela
Re: Do skora bez ikakve vizije,danas relativno ok.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
ne mogu više... pet godina je dosta.vudd wrote:nemoj sad...dignutog čela i škrgutom zuba pobjedi sebe u sebisanela wrote:ja sam već u komuni.vudd wrote:biće da je i sanela u kurcu ovih dana ...komuna,podhitno
hoću vaniiiii
a slušaj ti zelenog... mudro zbori - gledaj ti kome šta kopaš?

ih, bre, sanela, vudd i ja resili da dizemo revoluciju i ozivljavamo forum, ono ko iz doktor hausa, i krv da damo i vestacko disanje ako treba, a ti dosla i slozila se s nama i revolucija se za tili cas pretvorila u vipe out. kamo malo konfrontacija ovo ono?
bez zezanja, meni zao sto je forum u maleru. eto, sisa sam, emotivac coek, al mi ovo mesto drago postalo i bilo bi dobro da prezivi ove silne napade hordi hobi spasitelja izgubljenih narkomanskih dusa.
zato, naprej drugovi. preko vode do slobode. ko izda forum izdo bi i...
bez zezanja, meni zao sto je forum u maleru. eto, sisa sam, emotivac coek, al mi ovo mesto drago postalo i bilo bi dobro da prezivi ove silne napade hordi hobi spasitelja izgubljenih narkomanskih dusa.
zato, naprej drugovi. preko vode do slobode. ko izda forum izdo bi i...

Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
poenta s frizurom
Ma vidim ja da ste vi u revolucionarnom fazonuzeleni wrote:ih, bre, sanela, vudd i ja resili da dizemo revoluciju i ozivljavamo forum, ono ko iz doktor hausa, i krv da damo i vestacko disanje ako treba, a ti dosla i slozila se s nama i revolucija se za tili cas pretvorila u vipe out. kamo malo konfrontacija ovo ono?

A sad ozbiljno, svi mi čekamo da neko nešto uradi da bi se to nešto popravilo. Nije lako pisati o sebi, zapravo, to je najteže, jer nam je to ogledalo onog što jesmo... a čim javno definišemo šta se sjebalo, valja nam to praviti i mijenjati... evo vudd mjesecima ništa ne piše, čak je, čini mi se i ispovijest obrisao... nekad je znao i neki ozbiljan post baciti, a sad ništa... kaže, forum umro... vudd, šta očekuješ od foruma?
Ljudi na forumu pišu uljepšanu verziju sebe ili pogoršanu... zavisi zbog čega su tu. Neko želi da ga prihvate drugi, neko želi da bude žrtva, odnosno da ostane žrtva... malo je onih koji pišu istinu, a i tada su to najčešće oni koji su završili sa narko pričom i iz njihovog pisanja se to vidi, osjeti.
Opet, u zadnje vrijeme je dosta novih, doduše, prije nego su se javili godinama su čitali, pratili ekipu... jbte. valja pisati o vlastitim demonima... nije ni tebi lako, ne bi ni meni bilo... a svi smo mi osjetljivi kad nas se dotakne tamo gdje najviše boli, emocije prorade. Evo, smeta nam i savjetovanje, a Šmizla nije ništa loše rekla. Čak je i upravu. Pa sam se i ja zapitala, jbt, ona se našla davati savjete... A opet, i jeste malic za komune, za profesionalne pomoći, ko je uspio sjedeći u kući i varajući se - dan se drogiram, tri ne drogiram, pa opet ponovo...
Inače, ljudi koji se drogiraju imaju "pametnija posla" od pisanja po forumu... ali, tu su nam metadonci... da čitamo njihove kilometarske postove. BTW. Nema nam Voye odavno, nadam se da je dobro... A opet, ljudi koji apstiniraju, a koji su se javljali, žive svoj život i ponekad svrate ili po navici da vide šta ima novo... i tako, ovo je jedino ovakvo mjesto na netu, pa će ljudi svraćati... kao u kafanu koja je uvijek tu

kad je vudd obrisao ispovjest?ili ti se čini,sanela,ili nisi čitala
ljudi pišu uljepšanu ili pogoršanu verziju sebe...jebo take ljude
mjesecima nisam napisao ništa,jer nemam više ozbiljnih postova za ovakav forum...mislim,možda bi i bilo o nečemu da se priča,ali bratee...dodju babe suovisnice sa papilotnama i najnovijim priručnicima,pa mi se nekako ne da
Uporedba sa kafanom je jedino sto si pametno rekla u svom postu
.Forum je nekad bio kao omiljena kafana nesretnika i duhova sa kojima sam osjecao tu neku jebenu jesen,a sad je fensi kafiČ,pun silikona i alu felgi...
Jesen...lisce,kesteni,topli dzemperi(oni odvratni šareni:), sjedeljke prijatelja sa koledza)To mora da je jesen 70 i neka
A vi novi...nemojte stenjati brate...opuštite se komotno
poenta bez frizure
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5pGTIgRz_3Y[/youtube]

ljudi pišu uljepšanu ili pogoršanu verziju sebe...jebo take ljude

mjesecima nisam napisao ništa,jer nemam više ozbiljnih postova za ovakav forum...mislim,možda bi i bilo o nečemu da se priča,ali bratee...dodju babe suovisnice sa papilotnama i najnovijim priručnicima,pa mi se nekako ne da
Uporedba sa kafanom je jedino sto si pametno rekla u svom postu

Jesen...lisce,kesteni,topli dzemperi(oni odvratni šareni:), sjedeljke prijatelja sa koledza)To mora da je jesen 70 i neka

A vi novi...nemojte stenjati brate...opuštite se komotno
poenta bez frizure
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5pGTIgRz_3Y[/youtube]
to je to. ispade narkomanija vrlo jednostavna za resiti. skontas da ti nije dobro, odes na lecenje, vratis se ko nov i kraj price.. i onda saljes smajlije i poruke podrske. e, kurac je to to. mislim, kontam ja da ne treba sada ubijati ljudima volju pricama o depresiji i o mraku ovom i onom, al brate, lazna se slika stvara. daleko od toga da je u redu. dobro, i oni koji se nisu radili dana imaju depresije i upadaju u crkanje i sve ja to vama, ljudi, verujem. al narkomani su nekako vazda osetljive biljcice bili i tripuju da su posebni i da je muka njihova posebna , pa cak i kad su evo vec dve godine strejt ko fosna...vudd wrote: mjesecima nisam napisao ništa,jer nemam više ozbiljnih postova za ovakav forum...mislim,možda bi i bilo o nečemu da se priča,ali bratee...
Last edited by zeleni on Sat Oct 15, 2011 1:39 am, edited 1 time in total.
misliš strejt ko fosna,il' ko ''fosna''?
draga,za depresivne postoje anti-depresivi.za narkomane je komuna bla bla bla...i ende.to se odradi i ondak te bole kita za forum....navratis ponekad,umoran od puta...bacis sako,krvatu na neki komad stilskog namjestaja(dobro sad...slozis to u neki komad stilskog namjestaja) smajlic,podrsku na forum i sibas dalje...to je to.
Lose dane,crne misli ili ne daj boze sjećanja na ''ono'' ne bacas ovde jer...zaboga!!!Ogledalo ovo -ono...
Maliću,kako ide majstore?
draga,za depresivne postoje anti-depresivi.za narkomane je komuna bla bla bla...i ende.to se odradi i ondak te bole kita za forum....navratis ponekad,umoran od puta...bacis sako,krvatu na neki komad stilskog namjestaja(dobro sad...slozis to u neki komad stilskog namjestaja) smajlic,podrsku na forum i sibas dalje...to je to.
Lose dane,crne misli ili ne daj boze sjećanja na ''ono'' ne bacas ovde jer...zaboga!!!Ogledalo ovo -ono...
Maliću,kako ide majstore?
izgleda je malic pokleko...
malic, druze, svima se to desavalo, a ko kaze da mu je bilo lako, taj je` govna, da izvines.
za depresivne antidepresivi, za narkomane komune ili ludnice... da, sve lako i jednostavno i nema nista da te brine (od ovoga pacov gine, he he...). da je to tako, svi bi to tako. hemijsko ciscenje duse. ne verujem ja u ta povlacenja...
jebes kriva ogledala!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FacA1OO9Qu4[/youtube]
ko si ti, ko sam ja, kojem gradu pripadam, koju sizmu nastavljam, zasto pricam sa sobom sam...

malic, druze, svima se to desavalo, a ko kaze da mu je bilo lako, taj je` govna, da izvines.
za depresivne antidepresivi, za narkomane komune ili ludnice... da, sve lako i jednostavno i nema nista da te brine (od ovoga pacov gine, he he...). da je to tako, svi bi to tako. hemijsko ciscenje duse. ne verujem ja u ta povlacenja...

jebes kriva ogledala!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FacA1OO9Qu4[/youtube]
ko si ti, ko sam ja, kojem gradu pripadam, koju sizmu nastavljam, zasto pricam sa sobom sam...
aj platimo,pa da idemo...