I posle svega ..opet...down

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
Natasha

I posle svega ..opet...down

Post by Natasha »

Eto ..mislila sam da sam mnogo jaca..Ali vidim da sam bila u ogromnoj zabludi!!!
Poslije toliko dugo apstiniranja,ja sam poklekla opet.Ne znam sta sada da radim sa zivotom,jer znam gdje sada ovo opet ide.
Usla sam u stan ,skuvala kafu ,rasprijemila stan, nahranila Binija i sprijemala se da izadjemo po ovom snijegu da se prosetam sa njim,i bum..Sjetih se svog najboljeg ljubavnika iz cista mira,samo puf on mi u glavi..U mislima.Uzimam telefon ..nedostupan,zovem drugog,on je u Dervetni,ali daje mi broj ..Nalazim se sa njim pada prvi mrak..Prica mi : "mala zovi kada ti budem trebao,svidece ti se ovo" odvratan neki kolega..krenula sam da uzmem cenera,umjesto toga dajem 200maraka..da mi se nadje..opet ulazim u poznatu pricu,samo sto se tresem sva..plasim se ko ce da me vidi..i sta sada..ajde mala kada si vec tu..veceras da se izgotivimo malo ..sve mi je u glavi..samo veceras..samo sada...i nikada vise..osjecam da mi se krv upalila u venama..ne znam ni koliko da uzmem ..plasim se,uzimam nesto malo..vrlo malo,truncica..uh..kako mi je bilo potrebno ovo ,samo da se malo opustim..a ni sama ne znam od cega da se opustim!?Jutro je doslo mnogo brze nego obicno, ustajem sminkam se,gledam se u ogledalu, pola sedam,mogla sam trunku opet uz kafu , zelim da izgledam fenomenalno u ofisu danas..uzimam ,srecna sam , lijepa sam ,pametna..ego mi je porastao do 12 sprata..dolazim na posao Danko mi daje kompliment..kako sam lijepa od jutros posebno..ja se mislim..sta je svinjo samo bi me zabo..a inace mnogo smo dobre kolege,i ja nisam to..mislim nisam nikada imala takve komentare,a sad..Sjedam za stol, kontam , idem samo malo da povucem da stavim tacku na i..nisam uzimala vise.Odlazim kuci..Uobicajena rutina..stan rucak bini..ali nesto , nesto mi fali nedostaje , ma necu da ga zovem ne zelim da prolazim opet kroz sve ono..ma necu ..ne zelim ..Subota ..ne radim vesela sam ..slobodan dan posle ovakve sedmice...tusiram se, doruckujem,razmisljam o njemu..ma necu da ga zovem, uspela si ,najzad sve sto si zelela,jos samo da se zaljubim i imam sve..ali bas sve:) ma necu da ga zovem,ne zelim , nije mi to potrijebno..posto sam ga probudila , rekao je da dodjem kod njega u stan,opa..momak solidno zivi lep stan,pitam se da li uzima ili samo dila,standardna prica,za dan ili dva dobija nesto mnogo dobro..javice se.Ponedeljak 13h,zvoni mi mob,ma mogu,kazem mu,pitam seficu da izadjem na pola sata ..ne osjecam se dobro,sedam u kola,nalazimo se,cini mi se da cu da poletim..kako mi je lepo!Vracam se na posao,Bozana mi kaze,da sam joj cudna,eh ne znas a i ne mozes ni da zamislis mislim se ja,ali se samo osmjehujem.Dolazim kuci,gledam ..imam samo za danas, moram ga zvati,jer ono je bas dobro,a nemam sutra za posao,jos samo sutra, samo da izguram sa poslom sutra ,naporan je i tezak dan...samo jos sutra..nalazimo se,cak sam ga i poljubila jer je dosao do moje zgrade.Smijesi mi se,dogovaramo se za sutra da popijemo kafu,ne znam samo ko koga muva,da li ja njega,on mene ili hors njega samnom..lijepa si ,kaze,znam, odgovaram samouvjereno,i ti si sladak,a on ..lijepa si ti samo ne znam do kada ces da budes ako tako nastavis,da sam ja dozivjela da mi diler drzi predavanja..koji kreten,mislim se ,a samo se osmehujem..Kasnim na posao,prespala sam ..Nije uobicajeno da kasnim,Bozana me zvala 4 puta,zabrinula se, sta je samnom,na putu sam ogebala kola,i svoj i tudja,nije mi pomogao ni osmeh..ni sarm.. nista..stizem izvinjavam se..prolazi mi prica.Srijetna sam.Odlazim u toalet, sva nikakva ,vracam se opet haj..sve je super..Budim se oko 06 ujutru,sva sam mokra,sve me boli..zovem ga..ne javlja se..pa spava ludaco jedna..zovem ga opet..i opet..i opet..zovem na posao da kazem da sam bolesna..nalazimo se oko 11h..kaze da ga ne zovem vise nikada prije 11h..kako mi je sve to poznato..iiiii sta sada..sta sada da radim??sta je pametno..da li da se odmah ubijem ili da gledam kako se moji starci ubiijaju zbog mene..tj kako ih ja ubijam?? sta ??da krenem sa heptama? sta? kapanol?? ne vidim smisao vise..stvarno ..ne znam ni sto ovo pisem..moguce da sam se prekucala kao sasija,pa me kao savest grize..ili sta?
Molim vas ali molim dajte mi nesto ..neki savijet..nesto ..bilo sta preklinjem vas..sta dalje..??kupila sam da imam za ujutru...
winston85

Re: I posle svega ..opet...down

Post by winston85 »

hoćeš još dopa??? :bear:
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
danchiza

Post by danchiza »

e draga moja i meni je tako tj..čovik uvik podcjenjuje samoga sebe,koliko puta sebi kazem dosta je neću više,il samo još ovaj put pa jebiga..dobro neznam ako živiš sama možda ti je lakše donit neke odluke,ali kad vas je dvoje a isti ste film viruj mi nije lak0..-ti kažeš neću više..a on..pa ti i tako to traje cilu vječnost
ta natezanja prestat ću ali nikako.I ko zna kad i ko zna gdje.. :?: :!:
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

najbolje da je ovo tvoja slika,iz ove tvoje price se moze zakljuciti da ti se svidja taj lerdi,smuvaj se sa njim,mozda je to resenje;)
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
simon_says

Post by simon_says »

Donnie Darko,najbolji film
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KL0rHIBYlY0[/youtube]
ANONYMOUS does not forgive
Natasha

Post by Natasha »

nenormalan-a-lud wrote:najbolje da je ovo tvoja slika,iz ove tvoje price se moze zakljuciti da ti se svidja taj lerdi,smuvaj se sa njim,mozda je to resenje;)
:) i smuvali smo se.ali evo prije par dana smo raskinuli..ja sam na subotexu odavno i to je to.nemam nekih problema..ne znam ni sto sam dolazila ovdje..ali eto
Natasha

Post by Natasha »

i da, simon hvala za gary-a, pesma je odlicna a isto i film
marakuja

Post by marakuja »

Natasha wrote:i da, simon hvala za gary-a, pesma je odlicna a isto i film
pa nista morace da ti se desi bas DOWN ali opak(i to opet nije sigurno).Ili da te uhapsi murja pa da imas problema sa dilerom ili da te neko prebije i izmaltretira za neku glupost(kao cinkaris ili tako nesto,neki trip).Ovo sto sam ti napisao naravno da ti ne zelim ali...imam puno staza 1000 skidanja tako da je to to.
dobrica

Post by dobrica »

ti si opasan zavisnik mada to već znaš. Počni da se lečis ozbilljije pa ako ne može ne gine ti održavanje, sve su mi priče poznate, mogu da ti poželim samo sa srećom, pa do slušanja kako si prošla!
Post Reply