JA ĆU SE UBITI SAMO NE ZNAM KAKO...
Moderator: sanela
e ja sam se sad ukljucila pa nisam bas u toku,zainteresovala me tema,al ti moram reci da ti je to beze,ja sam se dva puta pokusala ubiti ali neuspjesno
jednom sam isjekla vene i nista mi bilo nije,samo 12 savova i sada naravno oziljci,a drugi put sam se frknula s 3 sprata ravno na beton,slomila kicmu i bila nepokretna godinu dana,sada sam manje vise ok,posljedice su ostale....i sada ti ovo pisem kao segu ali mi tad nije nimalo bilo sega....hvala bogu pa je sad sve iza mene
nikad se nisam drogirala,imala sam problema s alkoholom,depresijom sa okolinom i u sustini bi i bila ovisnica nego nikad nisam imala priliku,samo joint par puta....
al sve bude i prodje STO TE NE UBIJE OJACA TE!!!

nikad se nisam drogirala,imala sam problema s alkoholom,depresijom sa okolinom i u sustini bi i bila ovisnica nego nikad nisam imala priliku,samo joint par puta....
al sve bude i prodje STO TE NE UBIJE OJACA TE!!!
- uvjek dobar gost
Hmmm i ja sam vise puta pokusala da se ubijem...tabletama pretezno ali hvala bogu svaki put su mi ispumpali stomak tako da sam prezivjela. Sad se Bogu zahvaljujem sto mi je dao dar zivota. Nedavno kad sam se registrovala pod ovim nickom sam zapala bila u veoma jaku psihicku krizu tako da mi je ubistvo palo napamet jedno 15 puta...Zahvaljujuci prijateljima i roditeljima sam se izvukla iz krize...podsjetili su me da imam zasta da zivim. Podsjetili su me da prestanem da budem sebicna i obratim paznju na sina. Podsjetili su me da sam najgore izdrzala i da nikad netreba da dozvolim da neki lik me dovede u situaciju da nezelim da zivim. ZAHVALJUJEM SE MNOGIMA ZA TO!!!