JA ĆU SE UBITI SAMO NE ZNAM KAKO...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
zvrky

Post by zvrky »

,hehe krevetac,super stvar :smt008 :smt026
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Panika me hvata!!!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
shirly

Post by shirly »

e ja sam se sad ukljucila pa nisam bas u toku,zainteresovala me tema,al ti moram reci da ti je to beze,ja sam se dva puta pokusala ubiti ali neuspjesno :roll: jednom sam isjekla vene i nista mi bilo nije,samo 12 savova i sada naravno oziljci,a drugi put sam se frknula s 3 sprata ravno na beton,slomila kicmu i bila nepokretna godinu dana,sada sam manje vise ok,posljedice su ostale....i sada ti ovo pisem kao segu ali mi tad nije nimalo bilo sega....hvala bogu pa je sad sve iza mene :wink:
nikad se nisam drogirala,imala sam problema s alkoholom,depresijom sa okolinom i u sustini bi i bila ovisnica nego nikad nisam imala priliku,samo joint par puta....
al sve bude i prodje STO TE NE UBIJE OJACA TE!!!
Luna

Post by Luna »

wow shirly.....kakva iskrena ispovijest.Svaka cast na uspijehu. I jeste...danas si ta osoba...jaka i pored silnih oziljaka. Drago mi je da si tu s nama i da si ok....
sve najljepse
Luna

ps jesi sada ok??? cista?
shirly

Post by shirly »

Hvala Luna veliko...mada nisam bas tako dobro....u mojoj glavi i dalje vlada haos,uvjek sam nezadovoljna,nista mi nije dovoljno dobro,i vjerujem kad bi imala priliku da bi postala ovisnica zato sam se ukljucila na ovaj forum....
i ja tebi zelim sve najbolje od srca :wink:
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Crnjaka, ja sam jednom davnu u ratu dosao na tu ideju da sebi skratim muke, nisam to uradio jer su mi pred ocima bili ljudi meni dragi i svi su mi u glas govorili da sam SUPAK, od tada pusim travu, i to radim vec 11-12 godina.
gdje su sive celije
Vodolija

Post by Vodolija »

Hmmm i ja sam vise puta pokusala da se ubijem...tabletama pretezno ali hvala bogu svaki put su mi ispumpali stomak tako da sam prezivjela. Sad se Bogu zahvaljujem sto mi je dao dar zivota. Nedavno kad sam se registrovala pod ovim nickom sam zapala bila u veoma jaku psihicku krizu tako da mi je ubistvo palo napamet jedno 15 puta...Zahvaljujuci prijateljima i roditeljima sam se izvukla iz krize...podsjetili su me da imam zasta da zivim. Podsjetili su me da prestanem da budem sebicna i obratim paznju na sina. Podsjetili su me da sam najgore izdrzala i da nikad netreba da dozvolim da neki lik me dovede u situaciju da nezelim da zivim. ZAHVALJUJEM SE MNOGIMA ZA TO!!!
shirly

Post by shirly »

ih ja sam tablete i prestala racunati u pokusaje:=)
e a imala sam jednom momka koji se pokusao ubiti tako sto je stavio kesu na glavu i cuvo oko vrata,a onda mu je dosao brat i samo cigarom probusio kesu,hehehehehe
:D allways look on the bright side of death
Luna

Post by Luna »

aaa...jel' ovo twilight zone or???
Vodolija

Post by Vodolija »

ha???
Locked