budjenje

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

sunrise

Re: budjenje

Post by sunrise »

sad sam,draga Tanja,procitala sve,by the way,Vanja, ovaj sve to sam ja radila ali sam nekkao taj zatvor izbjegla,jesam pala i na sudu ali zatvor ne.......ja vjerujem u Boga ali ne arzumijem i ne osjecam tu tako jako ljubav,molim ga svaku noc i jutro,nek mi da snagu oprositti ko je meni krivo napravio,i nek meni opraosti za moja djela,moje dijete,obitelj............ali tako masovno ne osjecam.....znam da me vodi,upozorava,pomaze,kaze ne tuda idi ipak ovim putem??????? ili ja ocekujem previse ? mozda sam nezahvalna
pojma nemam
i ja sam odgajana u mijesanom braku,bog,glupost,pokazi mi ga i tako to.....

curo na par mjesta si me rasplakala\

cuvaj se i ako hoces javi p.p
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
nanii

Post by nanii »

sunrise wrote:curo na par mjesta si me rasplakala\
Pa vjerovatno zato što znaš kakav je osjećaj.............. :D
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
nanii

Post by nanii »

Za sve ljude u Sarajevu i BiH, bivse i sadasnje ovisnike i suovisnike i sve one kojima treba pomoc, savjet i podrska udruzenje Proslavi Oporavak u Sarajevu odrzava sastanke za apstinente utorkom u 18,00h, i za ovisnike , cetvrkom u 18,00h u prostorijama udruzenja, ulica Danijela Ozme 11/2. Za ostale informacije, brojeve telefona i to, pogledajte web stranicu http://www.proslavi-oporavak.ba .

To je udruzenje koje je meni pomoglo da se sknem sa heroina, u kojem sam sada pocela radit 2x sedmicno, i koje cijelim srcem preporucujem svima koji traze pomoc, a koja nam je itekako potrebna. Eto raja, javite se
saša-ex

Post by saša-ex »

:)
SAMO CEO ŽIVOT...
sanela

Post by sanela »

:smt023
nanii

Post by nanii »

malic

Post by malic »

nanii wrote:Za sve ljude u Sarajevu i BiH, bivse i sadasnje ovisnike i suovisnike i sve one kojima treba pomoc, savjet i podrska udruzenje Proslavi Oporavak u Sarajevu odrzava sastanke za apstinente utorkom u 18,00h, i za ovisnike , cetvrkom u 18,00h u prostorijama udruzenja, ulica Danijela Ozme 11/2. Za ostale informacije, brojeve telefona i to, pogledajte web stranicu http://www.proslavi-oporavak.ba .

To je udruzenje koje je meni pomoglo da se sknem sa heroina, u kojem sam sada pocela radit 2x sedmicno, i koje cijelim srcem preporucujem svima koji traze pomoc, a koja nam je itekako potrebna. Eto raja, javite se

Kako ovo dobroi zvuci! :D
nanii

Post by nanii »

Ma Maliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic, ne zvuči nego jeste :D , ako si negdje u blizini navrati. pozdrav ti
nanii

Post by nanii »

malic

Post by malic »

nanii wrote:Ma Maliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic, ne zvuči nego jeste :D , ako si negdje u blizini navrati. pozdrav ti
Na zalost nisam............ :(
Post Reply