DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

User avatar
nepopravljiv
Posts: 402
Joined: Fri Apr 08, 2011 4:48 pm
Location: CRNA GORA

Re: DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?

Post by nepopravljiv »

jaoo!ja tek sad vidim da svaka tema ima po nekoliko stranica na primer vase ispovjesti,1,2,3,4,5itd.30 avgusta godinu dana da sam pao sa motora i skoro godinu cist ne racunajuci posle operacija 3,4 dana trodone. :D na silu cist ali moze bez icega!sva godisnja doba provedoh u krevet!malo se krecem kroz kucu sa stakama tresem se ko prut na stake od iznemoglosti i fizioterapeuta,koji samo sto me ne bicuje po ledja i cera da vjezbam,sjebana noga tanka ko prut nevjerovatno kako brzo misici antrofiraju kad se ne koriste.
zeleni
Posts: 1000
Joined: Wed Mar 16, 2011 2:19 pm
Location: Beograd

Re: DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?

Post by zeleni »

nepopravljiv wrote:jaoo!ja tek sad vidim da svaka tema ima po nekoliko stranica na primer vase ispovjesti,1,2,3,4,5itd.30 avgusta godinu dana da sam pao sa motora i skoro godinu cist ne racunajuci posle operacija 3,4 dana trodone. :D na silu cist ali moze bez icega!sva godisnja doba provedoh u krevet!malo se krecem kroz kucu sa stakama tresem se ko prut na stake od iznemoglosti i fizioterapeuta,koji samo sto me ne bicuje po ledja i cera da vjezbam,sjebana noga tanka ko prut nevjerovatno kako brzo misici antrofiraju kad se ne koriste.
eto, nepopravljiv... vidis kako se das popraviti :D
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
User avatar
Zona Sumraka
Posts: 1552
Joined: Fri Apr 15, 2005 10:50 pm
Location: SA/USA

Re: DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?

Post by Zona Sumraka »

ma nepopravljivi je tito :D...ja ne mogu da prestanem da se kezim citajuci njegove postove...
jarane, kakva je situacija u kuci?
User avatar
nepopravljiv
Posts: 402
Joined: Fri Apr 08, 2011 4:48 pm
Location: CRNA GORA

Re: DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?

Post by nepopravljiv »

dobo je nije lose pomirio sam se sam sa sobom da mi ova noga nece citav zivot biti u funkciji ,sad kolko sam izgubio od nje 20,30,50 posto neznam jos druga je zarasla i polako je savijam u koljen mozda jedno 10 stepeni sam je savio ali pomalo vjezbam sam i sa fizio terapeutom,mada je on divljak nateze mi nogu pocne na oci da mi sijeva od bola,ne kontam se sa zenom bas puno se svadjamo oko sitnica a\ ona sad ide kod svojih neko vrijeme,jebeno je lezim u krevet puno vremena nervoza mene ,nju moje po kuci. dobro mi je mogu malo na stake po kuci nemoram trazit tutu da idem do wc.i slicne stvari a najgore sam pregrmio bar sto se lezanja tice,a i razmisljam o drogi ali opet necu kad nisam do sad a ko moze ista garantovat kolko sam puta prije reko sebi necu pa opet po malo pocnem sad sam
sjeban dobro bilo je momenata lezim u krevet i ocu daj uzecu pa posle 5 min .se potpuno promjenim misljenje a eto ni met nisam uzeo kao resenje u stvari nije mi ga dao psihijatar tijo sam ja.promjenjeni su mi dosta kuci a i ja u glavu pun im je kurac mene i ja samom sebe vjezbanje me vraca sjedim na sto i kacim kesu sa vodom na stopalo kao teg da mi vuce nogu da je savijem preko stola slobodnim padom,pa se brisem vlaznim maramicama oznojim se a nemogu se kupat u tus a ljeto pocelo sunce przi,slabo spavam ponoci od vrucine ne pomaze ni klima cas mi je vruce u toku noci cas hladno,kako se klima automacki pali gasi ponoci.
neke stvari sto da sam mobilan nebi mi smetale ali sto je tu je.
User avatar
nepopravljiv
Posts: 402
Joined: Fri Apr 08, 2011 4:48 pm
Location: CRNA GORA

Re: DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?

Post by nepopravljiv »

eto ko manijak sam 4 dana igrao igricu po citav dan od jutra do mraka stvarno su video igrice ko droga dok je ne zavrsim do kraja ne mogu je pustit,jos i dok sam bio mali sam igrao igrice sega mega,komodor 64 itd.nekolko dana nisam bio na forum sad bas citam sto se pisalo zadnjih dana.nekad dok citam sto neko pise naglas promrljam nesto ili se nasmijem :D .
doso sam u neki stadijum da ne mogu sa nikim nemam zivaca sa mojima u kucu pricam minimalno odgovaram sa kratkim odgovorima da ili ne.zena mi nije tu neko vrijeme sto mi i odgovara smorili smo se i ja i ona.izgleda da dok sam bijo prije ja oni stari drogirani vise sam joj odgovarao.jer ova godina i krevet lezanja su me promjenili izgleda da ja nisam ni svjestan koliko.stano stalno imam nocne more svako vece pocelo je to da mi smeta svako vece ali bas svako vece se budim ponoci od kosmara zena mi govori da dok spavam ponoci skrgucem zubima u snu.sinoc sam se probudijo u golu vodu i plakao sam u snu sanjao sam neku tragediju i probudijo sam se sa suzama i bijesan ali svaku noc sanjam slicne snove potpuno se cudno osjecam nikad mi se nije tako nesto desavalo.
potpuno sam se naviko na sve nesmeta mi vise lezanje,nije mi vise dosadno i smorno jednostavno naviko sam da citav dan gledam tv.ili lap top iako mi se ne gleda jednostavno iskuliram ili radim vjezbe potpuno mi je postalo vise sve jedno.
nemam vise ni onaj strah da kad izadjem ponovo dali cu poceti po starom jednostavno u opste ne razmisljam o drogi .potpuno sam ispraznijo mozak od takvih misli kad izadjem na ulicu necu uopste da razmisljam ocu li uzet ili necu,jednostavno necu.svrati mi ponekad jedan prijatelj koji je jedini mi prijatelj ostali svi te zaborave isto kao u zatvor iza brave te svi zaborave.
be a warrior
Posts: 97
Joined: Wed Jul 20, 2011 5:53 pm
Location: Zagreb

Re: DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?

Post by be a warrior »

hej...
pa i igrice su dobre ako te zaokupljaju...ideš li na kakve razgovore kod psihologa ili psihijatra??
možda da probaš čitati..prvo neka laka štiva, a onda ....
vidim da vježbaš..super..treba obnoviti mišiće..ali i "sive" stanice..pošto si osuđen na samog sebe..vrijeme je da i upoznaš samog sebe i odlučiš što želiš...da, ovo je bilo prisilno skidanje, ali i isto tako šansa za novi početak...jebeš štake i sve kad sad opet imaš sebe i možeš se posvetiti svojoj obitelji...
samo naprijed!! pozz

don t worry, be happy!!
User avatar
nanii
Posts: 558
Joined: Wed Jan 26, 2011 11:24 pm

Re: DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?

Post by nanii »

A dje cemo jarane, znamo li? Dokle si?
Pozdraaaaaaaaaaaaaaaaav
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
cibukarda
Posts: 61
Joined: Wed Apr 21, 2010 2:42 pm

Re: DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?

Post by cibukarda »

pročitah ovo tvoje pisanije iako baš nešto nemam vremena za ovakvu literaturu.
fizioterapeut ti je profesionalac koji radi dobro i moli se bogu da ne odustane jer ako odustane nikad nećeš sam uspjeti popraviti ni malo stanje te noge.pa pusti onda neka je savija i trpi.
Vidim da te hvale te dobar si te kralj si a ja ti samo savetujem zaboravi te brojeve u glavi i nastavi onako kao kad ti je drug hteo da ti dođe na spavanje.teraj od sebe.
Iskreno se čudim da ti žena nije otišla zauvjek ali ona je kao žaba kad je staviš u vodu pa kuvaš.privikla se.
čitam imaš kćer a pročitao sam i traume koje imaš jer ti je ćaća lešio majku pa se pitaj koje si traume dao svom detetu svojim sipanjem golfa 3 u venu i silnih eura i razmisli da li možeš da bar svoje dete spaseš daljnih trauma.
čitam da na kraju sa roditeljima škrto razgovaraš pa mislim i treba jer oni su krivi a možda bi posle svega njima koji su verovatno stari dani koji su im ostali bili malo lepši ako bi mogli stobom da razgovaraju.
ali ne nisu oni važni jer koliko vidim ti si centar sveta i oko tebe se sve okreće
nego ko je danas zaradio za hleb i mleko tvojoj kćerki i ko će danas da joj da lep savet i da je spremi u školu ili da se izađe igrati
izvini ako grešim jer možda su tvoji roditelji toliko bogati da će da obezbede i tvojoj kćerki jedno dvaes godina drogiranja ako krene svetlim stopama svoga oca
kad završiš rehabilitaciju i kao malo prohodaš da li misliš i dalje igrati igrice ili ka čoek uzeti svoj život u svoje ruke i praviti bolje sutra za svoju porodicu
nego da ja tebe lepo pozdravim i poželim da sjutra ka čoek uspravno hodaš a ne da puzaš za dilerima ka džukela
User avatar
nepopravljiv
Posts: 402
Joined: Fri Apr 08, 2011 4:48 pm
Location: CRNA GORA

Re: DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?

Post by nepopravljiv »

cibukarda hvala sto si procitao ovo moje piskaranje jako realno i tacno si opisao sve tacno onako kako je i ja sve to dobro znam i svjestan sam toga.a da ovo u medjuvremenu od mog zadnjeg pisanja zena me je ostavila sad jos samo papire oko razvoda da zavrsimo.a nije mi krivo ako oce da ide nek ide ionako tu nije ljubavi vise bilo.
User avatar
nepopravljiv
Posts: 402
Joined: Fri Apr 08, 2011 4:48 pm
Location: CRNA GORA

Re: DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?

Post by nepopravljiv »

nanii dje si ti nije te bilo na forum neko vrijeme :D
Post Reply