DILERI, dobri i oni manje dobri!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Ramona

Post by Ramona »

Je je, ucjena teška - ko za uloške - haha - eto možda glupo zvuči sad to - ali daj promislite vi koliko košta, u današnje doba kad tone najlona i papira koštaju par centi dolara - koliko košta paket glupih uložaka za izradit - da bi ih onda dilali po 12-15 kuna - par komada - ili tamponi - još gore - eto ti - zašto? - jer znaju da bez njih ne možeeeheeteeee - isto ko Pampersice i ta sranja - aj ti peri pelene (čitaj=govna) na ruke - moraš kupit fucken pelene - a pelene po 150-200 kuna - a izrada košta možda kunu - eto ti - pa kako onda ne bi ucjenjivali za dop (=luksuz, iako kad si navučen ti je to potreba i kruh svagdašnji, ali se vodi kao luksuuuz)
M4j4

Post by M4j4 »

De me nadje s temom! Ja ceo zivot kukam kako mi je najzalije baciti pare na uloske! Aj da nesto platis,kupis,ovo em kupis da bi bacila,em kosta ko djavo!
Image
mirzas

tamponi i takve stvari...

Post by mirzas »

Jadne vi cure! Blago nama šta nemamo takvih problema, hahaha!
Al barem imate one akcije: "platiš 4, dobiješ 5"! A kod ovih imaš samo akcije: "platiš 1, dobiješ 0,8", ako si jebene sriće!
zvrky

Post by zvrky »

:smt082
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ramona

Post by Ramona »

Heheh, e e to, prika! A ovi ulošci i to... bilo je nedavno na TV-u o tome koliko ženski život više košta nego muški - šminke, ulošci, depilacija, p materine, a manje zarađujemo, eli: dobijamo manju, žensku plaću. Pa da ima pravde? Nema pravice ljudi više, niti u stripovima!
M4j4

Post by M4j4 »

Ali ima tu jedna prednost :prostitucija! Definicija prostitucije: IMAS-PRODAS-A OPET IMAS! :-D HAHAHHA,ali i tu se muskarci daleko bolje kotiraju,zena kosta oko 20 eura ako je dobra,a muskarac najmanje 50 eura,eeee...i posle me neko pita sto necu nekom da radjam decu pfff...makar imam taj izbor u danasnje vreme da ne budem "majka domacica i zena mucenica",necu decu,necu muza,imam svoj stan,nisam prinudjena da nekome...za stan i hranu pfff,a jos da me kontrolise gde i idem i kad se vracam.Koji djavo samo sebi OBAVEZE da natovarim na ledja?
A da sam u pravu evo vam oglas sto je izasao kod nas pre neki dan: "POTREBNA ZENA ZA KUCNE POSLOVE I LAKSE FIZICKE RADOVE,PLATA PO DOGOVORU. MOZE UMESTO PLATE BRAK."
Pa ti sad vidi nas polozaj...necu breee da se udajem dokle god imam sta da jedem,a decu da imam bilo bi sebicno,vise je postenije od mene sto sam iskrena i prema sebi i kazem da jednostano ne mogu tolike obaveze,gore je kad svako dobije dete pa jadno dete posle (ceo svoj zivot)ispasta jadno,ni krivo ni duzno sto je rodjeno.
Jebate,danas da bi dobio vozacku jebenu dozvolu,moras da prodjes sve moguce preglede ukljucujuci i psihicke,a decu moze svako,ama bas svako da ima bez ikakve kontrole,eeej...da sam ja neka vlast,uvela bih dozvolu za dobijanje dece!Pa jebemmumisajarca :-D
Image
Ramona

Post by Ramona »

Hahaha!!!
A jebate, za ne virovat - istu san ja stvar rekla prije nekog vrimena, da bi uvela dozvolu za rađanje dice - svak vozi auto jebate, kad pogledaš, a kad tek vidiš ko sve rađa, ima muka da te uvati, majke mi! Ja ću rodit sebi curicu s bilo kim (ok, ipak ću malo otvorit oči - evo ovako recimo :shock: hehe - oću reć, malo birat da ne bude baš idiot pa da mi dite dobije štogod njegova) ako vidim da mi vrime ističe, da nisam našla partnera a da uskoro više neću moć rodit - ne daj Bože da mi se to dogodi, ali ako se, tako ću napravit, jer želim imat jedno dite svoje - zapravo želim cujicu majuuu eeee :oops:
Evo, traži se zgodan i pametan muškarac koji bi mi, jednog dana a možda i prije, napravio lipu malu curicu. Bez obaveza. Šifra: bili cvitak. Heheh :lol: !!!
styx

Post by styx »

Ovdje crna ruza, zgodan, visok, krupan, prepametan, nema genetskih bolesti, voli praviti djevojcice...
Ramona

Post by Ramona »

Hahaha :shock: opaa hehe ! Aj ... vi' ćemo i tu ružu haha
M4j4

Post by M4j4 »

O-ho-ho! :wink: :-D
Image
Locked