KAKO JE SVE POČELO,NESREĆA NIKAD NE DOLAZI SAMA!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

bossman

Re: KAKO JE SVE POČELO,NESREĆA NIKAD NE DOLAZI SAMA!

Post by bossman »

ja bi ti stvarno volio pomoci,ali u biti neznam nista o tebi....napisao sam ti onaj savjet vezan uz terapiju,tj skidanje,ali ti ne mogu mnogo pomoc ako mi ne kazes par rijeci o sebi.uspjeo sam zakljuciti da se ne drogiras vise od dvje-tri godine(sto je sad vrhunac) i pokusavam naslutiti iz ovog tvog "govora" da imas nekog pored sebe ko se bode!ako ti je decko ili zivite zajedno,bez razocarenja,teske su ti sanse za oporavak u slucaju da se samo ti zelis odluciti na bilo kakvu vrstu rehabilitacije,a ta osoba sa kojom zivis(ako zivis),ne zeli!!!morate krenutizajedno,ili se razici u svakom slucaju.....ps :PROBAS LI IGLU,VJERUJ MI,AKO IMAS BAR KOLIKO TOLIKO OK VENA,MOZES SLOBODNO RACUNATI KAO DA SI SE SE TEK ONDA POCELA DROGIRATI,A TADA TI NECE BIT VISE TAKO BRZO DO MICANJA OD SVEGA OVOG!!POZZZ
MasacreEnElDiscoBar

Post by MasacreEnElDiscoBar »

da, negdi sam i ja napiso da, bolje bacit dop i prestat s tim nego ga na nos vuch, jer kako kaze bossman tek dok se uzme na iglu to je drogiranje, a onda se rjetki vrate i pomire s tim da im moze bit dobro i bez droge...bit che ona uredu, samo ne probat iglom, maknut se i kako si planirala za pochetak, neki blokator, savjetovlishte ili mozda komuna i samo polako... :wink:
vjeraufanjeiljubav

Post by vjeraufanjeiljubav »

Pozdrav, Sasa ti valjda govori da si mlada zato sto se rjetki ovdje pojavljuju sa tako malo staza kao sto ga ti imas. Vecinom je ovdje ekipa koja je dotakla dno, a ti si hvala Bogu jos na pocetku puta.
Ono sto pises da ne zelis otici na duze ljecenje radi majke, posla itd. tu vidim opasnost da te iz tih razloga nedaj Boze zdesi jos sta gore nego je tako kao je trenutno. Izmisli radje neku pricu kako ides vani na skolovanje ili sta ja znam vec i odradi do kraja posao koji si zapocela.
Ako je vazno ostavite komentar na blogu tamo sam cesce. Bog vas blagoslovio.
http://vjeraufanjeiljubav.blog.hr/
sanela

Post by sanela »

vjeraufanjeiljubav wrote:i odradi do kraja posao koji si zapocela.
Problem je što ona nije ništa ni započela.
sunrise

Post by sunrise »

nazalost
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
MasacreEnElDiscoBar

za sad je dobro jer si tu i skupljash informacije, samo ima dosta negativnih i privlachnih informacija koje bi trebalo zanemarivat...ja sam chak neke piso npr. uzmanje heroina na nos ili na iglu...takve neke stvari koje su primamljve ovisniku, jer potichu veche zadovoljstvo u drogi, nebi se trebale iskorishtavat za svoje zadovoljstvo nego, ako si vech tu probash iskoristit i zapamtit one priche drugih i muchenja, patnje koja se dogadjaju ko posljedica tih primamljivih stvari...
be a warrior

Post by be a warrior »

gdje nam je nestala Marylin-ka???

don t worry, be happy!!
MasacreEnElDiscoBar

promjenila nick, ...sad je netko drugi :D ...
be a warrior

Post by be a warrior »

e hebi ga onda....

don t worry, be happy!!
MarilynManson

Post by MarilynManson »

ma sve neke gluposti zato me nije bilo nešta mi se nije dalo komunicirat sa bilo kim, a svašta mi se nešto

pozdravljam sve i zahvaljujem na podršci.
draga ratnice evo Marilyn-ke, drži se još ovaj blesimetar na mojim ramenima :)a što se nika tiče to ti je bila fiks ideja ne znam ni zbog čega,al dok se sanela vratila ono što sam napisala čekaj magarče dok trava nikne, tak je i bilo pa mi se više nije ni mjenjalo.
Sanela moja pročitah maločas tvoje postove, hvala na podršci i na savjetima, evo upravo ulazim u fazu razmišljanja.
sanela wrote: Problem je što ona nije ništa ni započela.
samo nemoj me brate požurivat. ko je žurio-vrat slomio! sve ću ja prvo razzradit pa kad naapravim "Lukav plan" hehe :D ima da se zadam pa da me goni cijela postava pakla ima da se junački držim i zapnem iz petnih žila pa da vidiš. ozbiljna sam! samo da se koncentrišem, .-ne znam kako drugačije da nazovem ovu fazu.

umorna sam malo evo me na bolovanju sam pa ću sutra pisat šta mi se
nego šta me pravo sje*alo je kad sam se juče ujutro ustala nekad oko jedan tj. u podne, sve me boli, prepipam, pregledam bog te vidio sva u nekim modricama. ispod oko a mi oteklo okoa neka šljiva, po rukama sve nekakve ogrebotine masnice y a na desnoj potkoljenici iznad članaka oteklina golema na onoj kosti što ide preko sredine.baš ono kad gledaš sa strane ko da je otekla kost, i ranica neka i modar krug na cijeloj površini ispod koljena. baš se sje*em a uopšete ne znam šta ni odakle?!?
mile mi majke ja se ničeg ne sjećam, ni da sam pala ni ništa a ne znam odakle.stvarno il sam pukla skroz il ne mo bogami nma mi kursoraa nigd nii mis nema pola saav rrri na ovm ludppg forun,s
I don`t like the drugs, but THE DRUGS LIKE ME!!!
Post Reply