Kao što sam napisala u ispovjesti bar sad u onome što je ostalo od nje nikad nisam tražila stručnu pomoć, pa ne znam kako da počnem, kome da se obratim. Imajući u obzir da još vodim nekakav društveni život i radim, pa ne bih da se objelodanjujem na sva zvona i stalo mi je da anonimnosti. Ne znam kome prvo da se obratim ambulantnom lječniku opšte prakse ili psihiću ili da idem direkt u centar za ovisnost?
Još me zanimaju te terapije općenito odnosno koja je nekako sa najmanjim posljedicama ili šta već kad ne znam kako šljakaju...jbg... Isto me zanimaju blokatori tj. kako djeluju prvenstveno na psihu jer meni nekako fizički nije toliki bad, mislim da bih to nekako mogla i podnijet, a najviše me brine ta želja odnosno potreba za dopom ko za materom rođenom. eh sad djeluju li blokatori na oduzimanje želje?
isto šta je s ovom substit. i ovom terapijom antag.? ak moš ukratko?
Eto mislim da sam na kraju krajeva došla na ovaj forum samo zbog ovog. vjerojatno to što me zanima već negdje piše ali ja stvaaaarno nemam živaca tražit. probala sam i umalo ne dobih parkinsonovu bolest, zbog živčanih napada. pa ak vam nije mrsko samo neke osnovne teze da mi napišete što je što bila bih zahvalna do nebesa....
sorry na peglanju,..pozz za sve