Ljudi koji uvažaju, preprodavaju, dileri!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

saša-ex

Re: Ljudi koji uvažaju, preprodavaju, dileri!!!

Post by saša-ex »

Mego, Merlinka, ti si izgleda jako mlada...
SAMO CEO ŽIVOT...
MarilynManson

Post by MarilynManson »

saša-ex wrote:Mego, Merlinka, ti si izgleda jako mlada...
a ti si izgleda jako isfrustrirana budala...još k tomu dosanda budala što još uvijek misliš da ti je ostalo traga pameti u glavi, al nažalost samo ti tako misliš. nitko drugi.

ovo postaš već dva-tri puta ito samo ovu rečenicu. ak te stvarno interesiraju godine imao si ih na mom profilu
23, a ako hoćeš nešto drugo tim da kažeš onda prevedi ili budi konkretan kao ja tebi.

nego mi izvaljuješ te neke gluposti kojima hoćeš ustvari reći da sam ja nedovoljno zrela ili malo glupa, a tko mi to kaže,saša-bivši-samo bivši šta? to si ti neka faca glumiš kakvog starog filozofa a nisi čak dovoljno pametan da primjetiš da si glup. uostalom samo si smrdljiva narkomančina kao i ja kao i svi ovdje
Last edited by MarilynManson on Sun Aug 07, 2011 2:43 pm, edited 2 times in total.
I don`t like the drugs, but THE DRUGS LIKE ME!!!
lizard

Post by lizard »

denism wrote:Pa da, probaš ti jedamput- dvaput, ali onda tražiš dilera, počinje period snalaženja-planiranja, tu diler od/pomaže, tu su kompenzacije, i to sve za dobro dilera koji te na kraju opelješi a ti ili si umro ili šta već ko zna.. Da nema dilera, nebi bilo tolikih problema, siguran sam...DObio sam želju za upisat još jedan fakultet-kriminalistiku :x
Mislim da je kriminalistika za tebe idealan fax, samo, nesto mi govori da bi dileri tim tvojim potezom profitirali :x
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
denism

Post by denism »

A šta ti govori da bi dileri profitirali, koji dio mozga, da li ga ima??
Ne lupaj bezveze, ne budi sarkastičan, i ako nešto kažeš onda to i argumentiraj, jer ovako
samo zaključujem tvoj nivo, netreba više ništa da pišeš, lijep pozdrav!
zeleni

Post by zeleni »

denism wrote:A šta ti govori da bi dileri profitirali, koji dio mozga, da li ga ima??
Ne lupaj bezveze, ne budi sarkastičan, i ako nešto kažeš onda to i argumentiraj, jer ovako

denism, nesto si malo nervozan, a?
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
MarilynManson

Post by MarilynManson »

zeleni wrote:
denism wrote:A šta ti govori da bi dileri profitirali, koji dio mozga, da li ga ima??

denism, nesto si malo nervozan, a?
To hoćeš zeleni reć da nervoza dolazi od toga da bi dileri profitirali a ne on? hehe koji latentni način razmišljanja... bravo za tebe
I don`t like the drugs, but THE DRUGS LIKE ME!!!
winston85

Post by winston85 »

Pazi sad ovo.
Ajde recimo ti sredis tog smrada sto fura tvoju garderobu i stvari...dobijes 10.ak meseci zatvora, ides tamo kod mnogo losih momaka, naravno prilagodjavas se jer u suprotnom te maltretiraju kako hoce. Vracaas se sa mardelja sa vezama iz zatvora i potpuno novim imidzom. Tamo stices nove fore, drugare koje povremeno posecujes jer ti je jednom spasio bulju tamo pod tusem....bla bla bla...
Jel to vredno toga?
Ako nesto hoces da uradis najkorisnije za sebe a i za druge, mani se prica o dilerima i drogi. Jednostavno se kloni toga, postedeces i svoj zeludac i zivce a i neces uticati na druge da urade takvu neku glupost...
To je ceo jedan univerzum i jako je tesko izaci iz svega toga. Zato, jedini nacin je biti apsolutno neupucen u sve to, cak i kad pocne prica o tome ti idi prosetaj dok se ne zavrsi ta tema. To je nesto najkorisnije sto mozes da uradis za sebe.
MarilynManson wrote: Tako bi razjebali dilere, a i krijumčarenja i mučenja oko njih po granicama.
Poslije nekog vremena sve bi narkomane imali pod kontrolom,
pa bi ih preuzeli stručni ljudi na odvikavanje. lagano bi ih prebacivali na terapiju. Eto to su zamislili Nijemci.
Bojim se da ti Nemci i nisu toliko pametni i dobronamerni..
Do sada svi narkomani koje sam upoznao su bili ili su i dalje neki buntovnici, postaviti pod kontrolu te ljude znaci mirna vladavina. Blejaci ce i dalje da bleje, narkomani ce biti zauvek zarobljeni metadonom, hidro-morfonom, cime god, i ucenjivani od vladajuce stranke. On vise nece pitati koliko kosta hleb, vec ako dodju ovi drugi na vlast oce biti metadona...
I jos mnogo, mnogo drugih razloga...
Pozdrav.
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
denism

Post by denism »

@zeleni

Da, jesam, nerovozan sam, ali samo tražim normalan odgovor koji je na mjestu, a ne prepucavanje i forumsko lupetanje...
Ovaj poslednji odgovor je skroz solidan :)
lizard

Post by lizard »

Denisem, mozga nemam, jer da ga imam ne bi bio ovdje, jel tako?
Ako ti je bas stalo do argumenta;
1. Naslov tvoje teme mi govori da ne bi bio u stanju ispravno dokumentovat dokaze, uz predpostavku naravno, da isto izmedju ostalog spada u opis posla kriminalista.
2. Agresivan si, mnogo nervozan i misljenja da upotreba sile moze svijet uciniti boljim mjestom za zivljenje.
3. Pitanje tvog morala je upitno, tj. iz tvojih postova se vidi da postoji osnovana sumlja da si spreman uradit "bilo sta" da bi dosao do zeljenog cilja.

LP!
Last edited by lizard on Sun Aug 07, 2011 10:19 pm, edited 1 time in total.
lizard

Post by lizard »

PS. Stanje u svijetu, barem u ovih zadnjih 100tinjak godina, govori da represivne mjere nisu bas ucinkovite u borbi protiv zloupotrebe narkotika.
Post Reply