KAKO JE SVE POČELO,NESREĆA NIKAD NE DOLAZI SAMA!
Moderator: sanela
-
Re: KAKO JE SVE POČELO,NESREĆA NIKAD NE DOLAZI SAMA!
uff..
Ali kao to je tako, i nishta se nemoze...
Ali kao to je tako, i nishta se nemoze...
Last edited by MasacreEnElDiscoBar on Sun Aug 07, 2011 10:56 am, edited 1 time in total.
- MarilynManson
hehe...Marilyn Manson jeste muško, a činjenica je da ja nisam Marilyn Manson kao što ni Vivaldi nije Antonio pa tako nemora biti nužno da je nick vezan za pol... ak se koristim njegovim pseudonimom...a nikad nisam ni pisala kao da jesam,stoga...MasacreEnElDiscoBar wrote:wtf? marilyn manson!!shta nije mushko? manson jel ono tvoja pricha??...iss..neznam nishta vishe...

ps. Marilyn je žensko ime....
jebote šta vam je svima idem mjenjat nick!!!! ako si to zaključio po mom neuljudnom riječniku, ta ja sam klošarka čovječe, nekako mislim da je nelogičnoo ovdje pisati riječnikom kao pred skupom za planiranje suzbijanja zaraznih bolesti svjetske zdravstvene organizacije...pa da mi forumaši psuju milu majku koga ja to zajebavam damskim preseravanjem...hehehe
a što se priče tiče, to je ispovjest moje bake koja mi je oporučno ostavila da je napišem na forumu narkomanija.ba....

I don`t like the drugs, but THE DRUGS LIKE ME!!!
- MarilynManson
pa jeste masakre, čim nemaju odgovor na nešto, i čim vide da su usrali daj da se operemo,bježi moja brigo na drugoga! znaš ono ljudski je griješiti,a svaliti krivicu na drugog je još ljudskije...
tako to funkcionira neznanje, kao da smo u srednjem vijeku, ak imaš anemiju odmah si vampir,dajte ga na kolac!
novi vijek, imaš epi. odmah si narkoman...nisam jednom vidjela u tramvaju, i niko da pomogne što je najgore...
tvoju bolest od ranog djetinstva al lakše je svalit na tebe pa ti si se drogirao zaboga! ti si kriv, tako to ide...
nego kakvi su ti ti napadi,jel se ono pada ili šta? ne razumijem se baš, a vidiš interesantno je kad si na dopu imun je čovjek na bolesti, čudo ppravo! nego je li tebe ikad od tih pametnjakovića pitao Zašto? hm?
zašto si se počeo drogirat? a znali su ti privalit bolest od rođenja na tvoju "neodgovornost" đubrad fakinska...
i meni se to dogodilo sa wpw sindromom, to ti je srčano oboljenje... od 14 godine,,a prva izjava je bila, "djete drago vidiš što ti droga radi" a ja lijepo kad se udopam srce tako precizno odrađuje ma kakvi da ne povjeruješ...
tako to funkcionira neznanje, kao da smo u srednjem vijeku, ak imaš anemiju odmah si vampir,dajte ga na kolac!
novi vijek, imaš epi. odmah si narkoman...nisam jednom vidjela u tramvaju, i niko da pomogne što je najgore...
tvoju bolest od ranog djetinstva al lakše je svalit na tebe pa ti si se drogirao zaboga! ti si kriv, tako to ide...
nego kakvi su ti ti napadi,jel se ono pada ili šta? ne razumijem se baš, a vidiš interesantno je kad si na dopu imun je čovjek na bolesti, čudo ppravo! nego je li tebe ikad od tih pametnjakovića pitao Zašto? hm?
zašto si se počeo drogirat? a znali su ti privalit bolest od rođenja na tvoju "neodgovornost" đubrad fakinska...
i meni se to dogodilo sa wpw sindromom, to ti je srčano oboljenje... od 14 godine,,a prva izjava je bila, "djete drago vidiš što ti droga radi" a ja lijepo kad se udopam srce tako precizno odrađuje ma kakvi da ne povjeruješ...
-
MarilynManson wrote:pa jeste masakre, čim nemaju odgovor na nešto, i čim vide da su usrali daj da se operemo,bježi moja brigo na drugoga! znaš ono ljudski je griješiti,a svaliti krivicu na drugog je još ljudskije...
a, vjerojatno mi se uchinilo kako negdje pishesh za sebe kao ''bio'' umjesto ''bila'', tako neshto zabuna vjerojatno s moje strane....
A shto se tiche epilepsije ima ih puno vrsta obichno se zna najvishe za onu kad padnesh i pochne ti pjena na usta itd...Al ovo je kao neka vrsta ko panicc attack,...A sad kako che bit, neka bude,...
Last edited by MasacreEnElDiscoBar on Sun Aug 07, 2011 11:00 am, edited 1 time in total.
- MarilynManson
ma ucinilo ti se jer ja najčešće pišem u sadašnjem vremenu pa često ne koristim lica...uglavnom bio i tako to nikad ne pišem, al stvarno nije važno pa nema ni veze...al baš...
nego ovaj,ne znam a ne da mi se čitat jesi li ti sad na nekim terapijama odnosno jel više ne uzimaš H kako zaključujem po nekim djelovima...
a ako ne uzimaš gdje nalaziš smisao poslije svega...ne znam je li moguće..ja se nekako pri pomisli osjećam izgubljeno...nekako u nekom bezvazdušnom prostoru....
joj evo će me napast neki sjeb sve mi se najavljuje, ko hoće-neće, odoh da ne bulaznim bezze...
ugodno popodne želim...
nego ovaj,ne znam a ne da mi se čitat jesi li ti sad na nekim terapijama odnosno jel više ne uzimaš H kako zaključujem po nekim djelovima...
a ako ne uzimaš gdje nalaziš smisao poslije svega...ne znam je li moguće..ja se nekako pri pomisli osjećam izgubljeno...nekako u nekom bezvazdušnom prostoru....
joj evo će me napast neki sjeb sve mi se najavljuje, ko hoće-neće, odoh da ne bulaznim bezze...
ugodno popodne želim...
-
hh,, napiso sam da sad nekak normabelom to rjeshavam...ahhahMarilynManson wrote:ma ucinilo ti se jer ja najčešće pišem u sadašnjem vremenu pa često ne koristim lica...uglavnom bio i tako to nikad ne pišem, al stvarno nije važno pa nema ni veze...al baš...
ugodno popodne želim...

- MarilynManson
slugu znači... sviđa mi se ideja..hehe,
ovaj, nema deset dana kako sam ovo neugledno mjesto počastila svojim prisustvom. došla sa jednom prijateljicom, nismo imale gdje povuć, a našle se u blizini.spopadnemo neki karton pa da vidiš... i slikam ja za ne znam što, ubacim u kompić da se nađe...eto ti...kad maločas nešto bistrim politiku na sa-x.com kad šta vidjeh...isto to mjestašce uslikano nekoliko puta i posjećeno sa potpuno drugim namjerama... http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110803105#
samo im moram napisat kad su tako fini da nabave još kakav stolić da se ne patim s kartončićem jer gluho bilo pu pu pu da ti se malko prospe na ovakav pod ne bih prežalila...ode u propast... e sad ne znam kako da vam postavim ove svoje slikice....
hm...
ovaj, nema deset dana kako sam ovo neugledno mjesto počastila svojim prisustvom. došla sa jednom prijateljicom, nismo imale gdje povuć, a našle se u blizini.spopadnemo neki karton pa da vidiš... i slikam ja za ne znam što, ubacim u kompić da se nađe...eto ti...kad maločas nešto bistrim politiku na sa-x.com kad šta vidjeh...isto to mjestašce uslikano nekoliko puta i posjećeno sa potpuno drugim namjerama... http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110803105#
samo im moram napisat kad su tako fini da nabave još kakav stolić da se ne patim s kartončićem jer gluho bilo pu pu pu da ti se malko prospe na ovakav pod ne bih prežalila...ode u propast... e sad ne znam kako da vam postavim ove svoje slikice....

-
hh, tako neshto, ali nek se i oni zabave...probaj sa copy and paste... 

- MarilynManson
Ma ne može al nema veze... a zašto ne mogu promijeniti korisničko ime??? hm?
to polje je zatamnjeno i nikako ne mogu otvoriti da promjenim... ono sa mailom i šiframa stoji otvoreno i podložno izmjenama... šta jel se fkt korisničko ne može mjenjat?
možda znaju ovi što su štela na forumu ja fkt ne znam...
to polje je zatamnjeno i nikako ne mogu otvoriti da promjenim... ono sa mailom i šiframa stoji otvoreno i podložno izmjenama... šta jel se fkt korisničko ne može mjenjat?
možda znaju ovi što su štela na forumu ja fkt ne znam...
za promenu usernamea moras da cekas da se vrate sanela i avdija...
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima