sa heptanona na suboxon....kako???

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

sunrise

Re: sa heptanona na suboxon....kako???

Post by sunrise »

nema nam Maye
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
MasacreEnElDiscoBar

Post by MasacreEnElDiscoBar »

sunrise wrote:nema nam Maye
jer si ti mislila mozda bacit taj 1mg. i prbacit se na sub.? (znam da ima 0,4mg ,2mg i od 8mg) to bi uzimala onaj najslabiji od 0,4mg na pola... :)
sunrise

Post by sunrise »

ma,joj, fuck,ma,mislila sam preskakat dane pa se rijesiti,necu druga,ista govna uzimati....
imam jako tesku familijarnu situaciju i svaki dan sam sa nozem u sebi,po 150 puta dnevno.....stabilna sam,ne vuce me ni dop a drugo pogotovo ali ......fuck....cekam da mi tata umre..Boze koja uzasna izjava........

ali,tako je,pa ne znam kako cu s time izaci na kraj,pa nek si ja skupljam met....ako sad prekinem terapiju? mada sam skupila litre meta....

pojma nemam,mozda ga sutra ostavim,mozda ne....nije mi to trenutno prioritet, nazalost
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
MasacreEnElDiscoBar

Mislio sam,,,ti bi bila na konju, da s tog 1 mg. methadona koji je prziona mozga, uzimash 0.1mg suboxona, ili svaka 4 dana 0.4mg, bilo bi ko da nishta ne uzimash, a opet bi imala neku zashtitu da ne uzmesh neshto, a takve kolichine mozesh prestat pit kad god hochesh i to bez ikakve krize i posljedica...nego ovo muchenje svako malo kod dr. po terapiju itd.ovako dobish za 2 tjedna i vishe i zaboravish vishe dr. i bolnicu...neznam, shta da kazem reko sam ti vech prije, u vezi s ocem, :( ....
Al kod tebe je dobra stvar da imsh vremena, a dok to imash imash i imash razne moguchnosti....
MasacreEnElDiscoBar

mozda ti se svidi to shto skupljash pa che ti trebat kasnije josh vishe... :axe:
zeleni

Post by zeleni »

sunrise wrote:cekam da mi tata umre..Boze koja uzasna izjava........ ali,tako je,pa ne znam kako cu s time izaci na kraj,pa nek si ja skupljam met....ako sad prekinem terapiju? mada sam skupila litre meta....
sunrise,
znam kako je kad ti otac umire na oci od raka, a tebi su, vise ili manje, ruke vezane i ne mozes da mu pomognes. meni je cale bio sve na svetu. a dosao je u takvo stanje da sam ja prizeljkivala da umre sto pre, samo da se ne muci vise. znam da zvuci ruzno ovo sto ti ovako kazem, ali se pazi da ti oceva smrt ne bude zgodan razlog da pojacas terapiju. cale ce ti umreti, pa ce umreti. na to ne mozes da utices. jedino je pitanje da li ces ti sebi sjebati zivot ili ne. nista te njegova smrt nece manje boleti ako se razvalis od meta. veruj mi. ja sam zivot sjebala pokusavajuci da utopim nesrecu u dopu. nije na dobro izaslo. a tuga nije nestala. stavise.
svako ti dobro zelim.
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
sunrise

Post by sunrise »

Jebate zeleni pa ti zensko,hehe
hej,to sto si pisala,i ja sam sada u toj fazi...ne zelim da umre ali zelim da se ne pati i da ga ne cujem kako jauce i kako mi na oci nestaje...kuci je 10 dana,jebote covjek 10 kila izgubio,dosao 73,72,sad,bas prije po sata se vagao sa svom robom 63,7kg...nisam mogla vjerovati jer je prije 3 dana imao 67,68kg....vidim ja da on propada ali bas tako...svaki put kad hoda i jauce,ajme gori je od svoga oca sa 90godina....i onda sam si bezobrazna i odvratna jer ne mogu vise...cim ne dodje kod mene sat,dva ja si mislim da li da idem u njegovu sobu i ako idem sta cu tamo naci??!! fucking sranje.....ja danas pohala meso,supica,slata,riza a on srce moje kaze "Joj sine sto bi ja rado ovo meso uzeo"...di ces,ne mozes gutati,ni piti ni jesti,di,kako? tuzno je to...nekad mi se cini da ce ga njegova jacina i tvrdoglavost i taj vojnik u njemu tjerati da dodje do najvecih granica i preci sve granice i svu medicinu....i onda ja pizda placem kad sam sama.....i onda ovo govno od D.mi neki k.prica o tome da sam zaboravila kupiti deterdzent,haha,kako mi je to nebitno,steta sto ne razumije....Zato sam danas napravila aus.Moj aus,otpustila sam ga srcem,dusom i razumom...mars u p.m. i pusti me vise,skini mi se...ni zbog cega,nego zbog manjka razumijevanja i ma,dosta,je nabijem te...oprostite...ja inace dosta psujem...kad prodju ova sranja cu i na tom poraditi....

Da,tata....Faca...Nemam sta ocekivati,IVb,zadnja faza IVC ali nju i ako doceka umrijeti ce od fuck,kako se kaze....n ije umor nego
jebi ga tijelo vise nema od cega da radi i di da uzme snagu kad je tapija
i tako ja sa tim nozem dan za danom....
dop? nemam pojma...ne pada mi na pamet...met skupljam jer hocu dati nekome da ga proda za sebe da si popravi kasu.....ma,znam ja da taj 1mg nije nista,ali neka ga sad,bas da mi ne didju bube u glavu....i,da,kad ste na ovoj dozi nema znojenja i jezenja ni nicega...met je sve to meni radio.....
nemam pojma...molim jedno,molim drugo ,i grizem se,jedem,sto sam tako sebicna i u cijeloj situaciji gledam sebe a ne njega,nego sve jebeno od mene krece,i onda stanem....nije na meni da odlucim...na meni je da mu pomognem,budem uz njega,i sve sta treba i onaj gore u koga vjerujem nek vuce karte
progressive83

Post by progressive83 »

ejj masacre,upravu si ti bio...sad mi je dobro,imam samo jos malu neku nervozu u nogama ko bole me zglobovi ali i spavam i jedem,upravo usto a nisam popio lexaurin,znaci ide na bolje,samo me zanima kad mi dodje "ono moje" ocu moc na ovo (suboxone) uzet kokain ili speed,i jel se moze popit koja na ovo,bilo ko ko zna zahvalan bi bio i jos nesto,oni koji se odlucuju za ovaj prelaz,neka se 5 dana isprazne od meta i bice super,ili mogu odma nakon dan kao ja pa da jebu sve sto im stane na put....pozdrav
lizard

Post by lizard »

sunrise wrote:ma,joj, fuck,ma,mislila sam preskakat dane pa se rijesiti,necu druga,ista govna uzimati....
imam jako tesku familijarnu situaciju i svaki dan sam sa nozem u sebi,po 150 puta dnevno.....stabilna sam,ne vuce me ni dop a drugo pogotovo ali ......fuck....cekam da mi tata umre..Boze koja uzasna izjava........

ali,tako je,pa ne znam kako cu s time izaci na kraj,pa nek si ja skupljam met....ako sad prekinem terapiju? mada sam skupila litre meta....

pojma nemam,mozda ga sutra ostavim,mozda ne....nije mi to trenutno prioritet, nazalost
Suncana, proglasavam te za kraljicu izgovora.

Izvini, kontam da ti je tesko, i da su zenska djeca uvjek vise vezena uz oca nego majku, i obratno. Isto tako mislim da bi trebala najbolje iskoristit momenat dok si fokusirana na druge. Znas, dok te "pere" to nesto, hajmo ga nazvat adrenalin, sve je lakse. Moj otac isto ima taj neki C IV, V je vec metastaza i onda je samo pitanje dana kad ce doc kraj. Znam, prosao sam to sve sa majkom. Zajebeno, kad moras da razmisljas koliko je fentalina dovoljno, i kako da najbolje "iskoristis" to neko narkomansko iskustvo. Znas, da "kljuca" i nije tako lose stanje. Al' opet ...
Hocu reci, im'o sam priliku dok je bolovala, posebno kad je preselila, kad su svi oko mene bili na necemu da se iz opravdanih razloga "ubijem". Al' nisam, i slag'o bi kad bi rek'o da nisam pomislio da uzmem, al' isto tako bi slag'o da nisam pomislio na ljude koji umiru a ne mogu si priustit fentalin. Mozes 3 x pogadjat sta sam napravio...
Iako sam ovisnik koji se skin'o hepom sa crnog trzista, mislim da je gomilanje substance koja se ne koristi, u najmanju ruku; sebicno i glupo.

LP!
Last edited by lizard on Tue Aug 02, 2011 1:45 am, edited 1 time in total.
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
lizard

Post by lizard »

Mayo izvini sto ti k'o padobranac uleti na temu...
Draga probas, jednostavno, najbolje onako kako ti je Dr. rek'o. I nemas se cega bojat, prvo probas, pa ako ti ne pase na subu ti se opet vrati na hep il' na heroin pa na hep il' opet na sub, uglavnom, kako hoces i mirna Bosna :D
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
Post Reply