a da moj pseudonim nema veze sa mojim polom...koji ste predpostavili najvjerovatnije po mom nezavidnom vokabularu protivnom svim zakonima damske estetike.. a iskreno ja se ne osjećam ni kao ljudsko biće a kamoli kao dama..više kao neka ameba kao jedno ništa. iz tog razloga da se sad ne objelodanjujem svojim imenom ne pade mi ništa drugo na pamet do MM-nakazni bespolnjak kao i većina nas što nam pol služi sa one stvari u wc-u.(moram se prekrstit u merlinku)inače ložim se na njegovu mjuzu a nekad se poistovjetim sa tim upropašćavanjem moralnih osobina tj. nemoralne slobode jer sam u istim govnima da prostite..pa tako i moj riječnik-(kojemu se protivi moja karijera književnog studija na FF-u ali to nije ni važno šta sam trebala biti nego ono šta sam sada-a sada sam hoštaplerka) zbog kojeg ste me zamijenili sa bratom po dopu...pa eto čisto da se znamo ko smo i šta smo i da ovoj ženskoj populaciji popravim prosek... ( i zato moj ženski ego traži Dobrodošla! Ma jock fkt se samo šalim!

Što se tiče tema nemam volje ni za jednu..onako tek malo protrunim o nečijoj, ali što se tiče ispovjesti tu bi se nešto dalo i napravit..al kad dodje inspiracija da kažem kako je sve krenulo jer nesreća nikad ne dolazi sama..meni je uvijek najvažniji uzrok nastanka problema a ne sam problem kao pojava...jer svi mi ovdje znamo kako nam je sa i bez i ja nemam potrebe sada (možda kasnije) prepričavat temama ono što narkomanske i ptice pjevaju al se pitam zar nije moglo biti malo drugačije,bar malo sretnije za mene za druge, za sve nas nekad u prošlosti..na početku prije početka kraja... eto