''Slusajte picke...Dolazim iz malo zajebanijeg mesta gde je promet narkotika ogroman...''
Jbg, hvatam bus u pola četri ujutru i ne smem da zaspim, tako da me nije mrzelo da mu pregledam postove. Većina izjava zaslužuju da mu se okače na you-tube u formi slide-showa, imale bi kolosalan broj pregleda definitivno, al jbg kolko god da je primamljivo nisam cava pa ne mogu to da uradim.
Ko zna možda nekad i odraste pa ga bude sramota zbog svih tih bljuvotina, mada nešto ne verujem. Zvuči kao onaj megalomanski tip koji nikad ne zastane da se preispita niti ga ikakva logika može sprečiti da bezuslovno voli sebe i samo sebe. Ko što je moja baba umela da kaže kad je odležala godinu na robiji, kao sudija zbog primanja mita:'' Eto, sine, daš ljudima prst, oni odma oće ruku da ti istrgnu. Ceo život trudim se drugima da pomognem i vidi gde me je to dovelo''
Nego, ako stigneš napiši kako se zove ta tema gde pljuje zlu kevu što oće da ga skine s droga, kao pravi mlađani Eminem?
A za checka from d huda, samo reči hvale od velikog fana uz ''word up,nigga'' i pesmu ''Cleaning out my closet''