Suboxone pomoc skidanje hitno!!!!
Moderator: sanela
Suboxone pomoc skidanje hitno!!!!
Suboxone sam nabavio iz hrvatske znaci zivim u CG i trenutno uzimam 35ml metadona dnevno. treba mi savjet od vas planiram da dodjem do 5ml metadona i obnda da probam sa Subooxone da se skinem, imam 7 tableta od 8mg, jel to dovoljno da se skine kriza od metadona i kako to ide? Jer prvi put se srijecem sa tim lijekom? dal mi je dovoljno 7 tableta da bih se skinup??/ sta posle Suboxone? vidim ne smiju da se piju uz njega diezepami ili takve stvari(ja sam navucen na njih piojem po 30mg dvenu sa metadonom)!!!!!
:smt009 :smt078
:smt009 :smt078
-
Re: Suboxone pomoc skidanje hitno!!!!
hh,, ja se oko 12 puta skido s metha na sub..(sad nakraju sam najbolji chist)
Najbolje i najbrze je da samnjish methadon chim vishe i ako nisi u moguchnosti da idesh u bolnicu i ako tamo ne skidaju s morfijem, onda najbolje....Smanji methadon bar na 15ml. ili ako nisi to u moguchnosti, nabavi morfij, a to chesh teshko....Zato nabavi kupi Tramale(trodon,lumidol) i njih uzimaj oko 2-3tjedna da ne osjetish krizu+Tramadol uzmi Apaurin(normabel,valium)samo zato ako chesh trebat veche kolichine Tramadola da ne dobijesh epi napad!!! I onda samo jedan dan nemoj uzet Tramadol i drugi dan uzmi suboxon, prvo 2mg.pa nakon par sati opet 2mg pa tako opet kroz dan do max.6mg., drugi dan mozesh uzet odma 4- 8mg. i dalje prilagodit dozu koja ti odgovara...Tako skidaju u HR il morfijem ili Tramadolom....A mozesh smanjivat methadon do 4 max.6tabl.na dan i pit ih bar 2 tjedna, i onda 1 dan pauza, al su veche moguchnosti od krize kod prebacivanja...Ovako s Morfija il Tramala mozesh presh na sub. vech nakon 6h, al bolje prichekat 1 dan bez!!!! Razgovaraj s psihijatrom da ti prepishe umjesto metha.Tramadol...ili dr.opche prakse!!!
Najbolje i najbrze je da samnjish methadon chim vishe i ako nisi u moguchnosti da idesh u bolnicu i ako tamo ne skidaju s morfijem, onda najbolje....Smanji methadon bar na 15ml. ili ako nisi to u moguchnosti, nabavi morfij, a to chesh teshko....Zato nabavi kupi Tramale(trodon,lumidol) i njih uzimaj oko 2-3tjedna da ne osjetish krizu+Tramadol uzmi Apaurin(normabel,valium)samo zato ako chesh trebat veche kolichine Tramadola da ne dobijesh epi napad!!! I onda samo jedan dan nemoj uzet Tramadol i drugi dan uzmi suboxon, prvo 2mg.pa nakon par sati opet 2mg pa tako opet kroz dan do max.6mg., drugi dan mozesh uzet odma 4- 8mg. i dalje prilagodit dozu koja ti odgovara...Tako skidaju u HR il morfijem ili Tramadolom....A mozesh smanjivat methadon do 4 max.6tabl.na dan i pit ih bar 2 tjedna, i onda 1 dan pauza, al su veche moguchnosti od krize kod prebacivanja...Ovako s Morfija il Tramala mozesh presh na sub. vech nakon 6h, al bolje prichekat 1 dan bez!!!! Razgovaraj s psihijatrom da ti prepishe umjesto metha.Tramadol...ili dr.opche prakse!!!
ja te nitsa nisam razumio brate vjeruj mi, ja zelim da se sa metadona skinem i da pijem subokson a ne da pijem trodone-tramadol, apaurine-diazepam itd... zelim da vas pitam i tebe, kako sa metadona preci ddirektno na suboxrone a ne milion tableta, to sam probao 100000 puta trodoni bensedini bla bla bla. pitam jer imam 7 tableta od 8mg dal mogu sa tim da se skinem?? i kad prestanem da uzimam suboxrone sta me ceka kakva kriza??? hvalaMasacreEnElDiscoBar wrote:hh,, ja se oko 12 puta skido s metha na sub..(sad nakraju sam najbolji chist)
-
uff sve sam ti napiso,,mozesh smanjit na 4 do max.6tableta methadona i pit ih 2-3tjedna i 1 dan pauze pa prech, ali chesh imat malu krizu poshto si na visokim dozama bio ko i ja..a najbolje ti je da smanjish chim vishe methadona i prodjesh na morfij ili trodon i pijesh ih 1-2 tjedna i onda prodjesh na suboxon!!!! i nema apstineciske krize ustezanja...prichekash jedan dan i onda uzmesh prvo 2mg. suboxona pa nakon 4 sata opet 2 do max.6..drugi dan vech uzmesh kolko ti treba...uff...pa sve ti pishe chitaj polako...
Last edited by MasacreEnElDiscoBar on Thu Jul 07, 2011 5:23 pm, edited 2 times in total.
-
kad prestanesh ozimat suboxon, mozesh imat krizu, a i ne tako veliku sve zavisi od kolichine i kolko dugo pijesh...Ja sam imo krizu znala se pojavit 1. puta nakon 4 dana...poslje drugog skidanja odma 2.dan..zavisi...znam momka koji ih je uzimo po 2mg dnevnop i presto i nije imo krizu...najbolje chim manje kolichini i josh bolje ako mozesh uzimat suboxon svaka 3- 4 dana po tabletu od 8mg..da i mozesh diazepame i benzodiazepame na suboxon samo ne pretjerivat ko i u nichem....
Ti u biti zelis zamijeniti terapiju? sa metadona bi htio ici na sub....
Ja sam u roku par mjseci od 50mg metadona dosla eto do 1,5 ili 2mg. Posto su mi ovaj mjsec dali recept na 8mg a ja sam do sad dosla na tu neku minimalnu dozu. ovaj metadon je tekuc pa tesko procijenim koliko ali mozda sam cak i na 1 mg.....Tebi savjetujem da svaki 3,4 dan pipijes malo manje meta ili malo manje od tablete ako imas u tabletama. vjeruj mi da krizu neces ni osjetiti,ni sekundu....ali,ja niti nisam uzimala tabelte a POGOTOVO ne diazepame......i,ne 7 tableta ti nece biti dosta....
Metadon ostaje jako dugo u tijelu,jako,jako a ako si ga uzimao krdo vremena,ne znam ne mogu reci ali da sam ja ti ne bi 2 tjedna takla subutex.......
Tako da idi ipak doktoru i nek te oni ovde i savjetuju jer svatko od nas bi drukcije napravio. Ono sta bi ja napravila ti tu ne mogu i necu reci ali ni sebi to necu napraviti na taj nacin...zanm samo da je ovo zadnji recept meta ili ce mi dati neke easy tabletice koje je navlace a ipak cu proci najbezbolnije.
Jedino sto mene u ovoj Austriji boli je to sto doktori uopce nisu motivirani da nam pomognu i savjetuju da se skidamo,nego jel ti ok doza,oces vise,ti treba jos sta,ono sta god hoces dobijes....Kad sam sa 50mg rekla da hocu dugi recept na 8mg oni su se sokirali,kao za to treba jedno 5godina da se postigne,da li sam sigurna itd.
Prolila sam na litre metad.,nesto vracala u apoteku pa nek rade sa tim sta hoce.
Jucer sam pitala tipa u apoteci kako od 1,2mg do nule i sta mi savjetuje da uzmem od pilsa,on kaze pa popij vise metad.
Ja sam u roku par mjseci od 50mg metadona dosla eto do 1,5 ili 2mg. Posto su mi ovaj mjsec dali recept na 8mg a ja sam do sad dosla na tu neku minimalnu dozu. ovaj metadon je tekuc pa tesko procijenim koliko ali mozda sam cak i na 1 mg.....Tebi savjetujem da svaki 3,4 dan pipijes malo manje meta ili malo manje od tablete ako imas u tabletama. vjeruj mi da krizu neces ni osjetiti,ni sekundu....ali,ja niti nisam uzimala tabelte a POGOTOVO ne diazepame......i,ne 7 tableta ti nece biti dosta....
Metadon ostaje jako dugo u tijelu,jako,jako a ako si ga uzimao krdo vremena,ne znam ne mogu reci ali da sam ja ti ne bi 2 tjedna takla subutex.......
Tako da idi ipak doktoru i nek te oni ovde i savjetuju jer svatko od nas bi drukcije napravio. Ono sta bi ja napravila ti tu ne mogu i necu reci ali ni sebi to necu napraviti na taj nacin...zanm samo da je ovo zadnji recept meta ili ce mi dati neke easy tabletice koje je navlace a ipak cu proci najbezbolnije.
Jedino sto mene u ovoj Austriji boli je to sto doktori uopce nisu motivirani da nam pomognu i savjetuju da se skidamo,nego jel ti ok doza,oces vise,ti treba jos sta,ono sta god hoces dobijes....Kad sam sa 50mg rekla da hocu dugi recept na 8mg oni su se sokirali,kao za to treba jedno 5godina da se postigne,da li sam sigurna itd.
Prolila sam na litre metad.,nesto vracala u apoteku pa nek rade sa tim sta hoce.
Jucer sam pitala tipa u apoteci kako od 1,2mg do nule i sta mi savjetuje da uzmem od pilsa,on kaze pa popij vise metad.

Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
-
off..on je na malo vechim dozama nego ti,,, al bilo bi super kad bi mogo smanjit tako methadon,,,znam da s prebacivanja na sub.je jedino teshko s methadonom...ako zamjenish methadon s npr.morfijem i skinesh krizu methadona i uzimash ga josh jedno vrjeme...mozesh vech nakon 6h prestanka uzimanja morfija ili tramala il heroina popit sub. bez da imash krizu...tako sam ja radio, a rade i u bolnicama samo s morfijem i tramalima..samo se pricheka jedan dan pa onda sub..al zato dan prije dobijesh vechu kolichinu morfija...sad,ako se skine na 1mg.methadona.jbno sigurno neche osjetit jaku krizu...
Last edited by MasacreEnElDiscoBar on Fri Jul 08, 2011 5:49 pm, edited 1 time in total.
blablabla
fala bogu da hoce
fala bogu da hoce
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
-
smljinit hep. il osjetit krizu??,,,chovek dosho trazit pomoch, a ti mu uletish s prichom kako si smanjila s 10 tbaleta na 1...bravo ti!!!,,a on na dozama od 70tableta....ehh...uff..ma zaboravi....sunrise wrote:blablabla
fala bogu da hoce

70 tableta????? haha/////moji stari junkiji imaju maximum 25 ali stvarno max. 25 hepa a ti blebleces o 70hepa..jel znas da hep od 15 tabl ili malo vise ne djeluje vise nego to je njegov maximum
sanela,psovati ne msijem,jel tako? al znas sta bi sad rekla
sanela,psovati ne msijem,jel tako? al znas sta bi sad rekla