KAFA KOD BANDE HAME HAPIĆA!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Fanatik

Post by Fanatik »

Kako bi ja zaboravio vas majke ti, rejjjjjj STYX-još jednom mi reci da sam zaboravio na tebe znas sta cu ti uraditi :axe: , ehhhh eto da znas ubuduće.
Raomničiću.rasolčiću mojjjjjj, ufff hheehhehehhee :-D , ljudi evo je na hastalu crna ko ugalj ,kome Hamo Hapić pravi kafe i sa cim?????
Kod Hame nema Salame hepppp,, ziiiiippppp, hepppp, ziiiiipppppp, heppp, ziiipppppp.uuueeepaaaaaa
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
zvrky

Post by zvrky »

Tako lepo se ti nama javis i sve ok. a ne da brinemo ovde,vazno da si ti nama dobro,cmokic za mog Omara!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ramona

Post by Ramona »

Eo baaceeee :!: gric gric :smt106
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Samo da vam se javim.

Ziv sam. Djelimicno zdrav. Potpuno cist. Dobio na kladionici dva puta u tri dana.

Jebe me inspiracija.

Imate pozdrav (drago mi je sto ste zakopali ratne sjekire i to, sto je vecina raje okej itd.).
Ramona

Post by Ramona »

Jeeee!!! A što ne rečeš kolko si dobija, aj - reci reci, cmllc! Ne'š rečeš na što si potrošija lovu a da nisi triba hehe, :wink: a, Vlado?
Vlado_M

Post by Vlado_M »

E Ramona, dobio sam nekih 450 evra, kad se sabere. Prosralo me pravo. A da su mi repa trebala - nikad ne bih prosao tikete.
Fanatik

Post by Fanatik »

Griiiccc Ramončiću moj bonbončiću, Vlado,Vlado 450eura jel, svaka čast a ja sam ba je,,ni baksuz ba ja ne gumo ni 2 eura da dobijem.Eto igram i Bingu klinac ni peterac ,đaba ,baksuz pa bakzus.
ZVRKSONE MOJ, kako si ti meni, jesil dobro reci mi, sto mi to Šoneta lafa majne ,da se to nije zaljubio do ušiju ili mene touši nako bole ,hehhehe
zvrky

Post by zvrky »

Nisam bas najbolje,cas ovako,cas onako,trenutno nije najbolje,a sone ehhhh zaljubiska se nacisto,neka lep je to osecaj,zar ne?
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Sanela aman nemoj sve teme da nam zatvaras :prayer:
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sanela

Post by sanela »

Ma neću sve teme zatvarati, samo one o kojima je sve rečeno... Maja je htjela da se držite teme i o tome se diskutovalo i prešlo u zezanciju. Znači, sve je rečeno što ste imali reći. Tema o palefacedu je zatvorena, jer ste rekli što ste imali i to je to. Mislim da nema potrebe sada razvačiti neke teme bez kraja i konca, pa je li tako?

Pozdrav,

Sanela
Locked