Dormicum(Midazolamum)
Moderator: sanela
Re: Dormicum(Midazolamum)
Hm, ja ne koristim ništa. Jel to znači da bih trebala pušiti travu, jer bolje "ne biti normalan"... Daj molim te... ako ti ne želiš/možeš biti svjestan života i svijeta oko sebe, to, dragi moj, ne znači da je tako bolje, nego da ti ne želiš biti u kontaktu sa svijetom oko sebe. Pusti ba teorije zavjere, farmaceutske tvrtke i ostale gluposti. Ti biraš svoj život. Isto, kao i ja svoj. Isto kao i neki Rus svoj. On može biti čist ili drogiran. Kao svako od nas. Pusti opravdanja....
-
Re: Dormicum(Midazolamum)
[quote="sanela"]citiram: Hm, ja ne koristim ništa. Jel to znači da bih trebala pušiti travu, jer bolje "ne biti normalan"...E to je bila shala, ako nisi skuzila..''samo da nisam normalan'' zato sam i stavio navodnike
A shto se tiche kanabisa ...neznam netreba vjerovat vishe farmaceutima koji vladaju novcem, a s njim i cjelim chovjechanstvom vishe nego prirodi(svako malo neki novi nepotreban ljek izmisle)....
.... Al normalno zashto bi farmaceuti ju koristili? Jer je Besplatna i da nebi ju sluchajno neko sadio i djelio ko onaj chovjek koji je zivi dokaz da se ne radi o nikakvim zavjerama ...bili bi na gubitku farmaceuti,naftashi itd.....al okej... :axe: