lijecenje hepetitisa c
Moderator: sanela
- Zona Sumraka
Re: lijecenje hepetitisa c
sunrise, zar nisi vadila krv u trudnoci...kako ti tada nisu otkrili hep?
MA JESU OVCE sorry za slova,ne znam da li je istina,kao na AIDS su me testirali ne na hep. odkud da znam? ja sam imala neke bolesti i neke transfuzije a ko ce meni vjerovat? pojma nemam.jesu,imam nalaze ali za sidu ne za hep,da hep ali ne ovaj hep,kao hep a? nadam se da ne lazem...ne zanm ne da sam ostala ko posrana nego zivotinja debela zdere,sav musav i gadan i spika ti znas sto si tu,junkie imas hep idi, u bolnicu moras se lijeciti...a ja,ne me ne ja,ja se nisam rokala....ma nabije me znas di
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
- Zona Sumraka
inace kako si, kako malena?
ma,vise manje ok...ima dana kad nisam bas ok,imam neke priv.probleme ali ne dam se
Meni je moj dokt.dao da pijem Silymarin, i neki prasak Himalayan.Taj prasak se uzme samo mrvica i pomijesa sa pola case mlake vode. I,rekao mi je da si radim sok od svega zelenog, znaci,blitva,spinat, kelj,zeleno povrce i moze u to i kivi ili narandja da se ubije taj smek.To se stavi u sokovnik i zmiska.Ja sam gadljiva ali kivi ubije sve ono povrce. Da,i med od kestena navecer. I,jos nesto,caj od sikavice.
Ne mora se raditi terapija sto doktori kazu ide i drukcije. Moja Teta ide na dijalizu jer joj bubrezi uopce ne rade,svaki drugi dan po 5,6 sati.Ona ga je nekako pokupila. I pocela je bila ter. medicinsku a onda se okrenula alternativi,meditaciji, Theta iscjeljivanju i izbacila ga je vani. Nek,svatko ko moze nabavi tu knjigu od Vajane Stajbal,imam srpsko izdanje. Theta iscjeljivanje
Meni je moj dokt.dao da pijem Silymarin, i neki prasak Himalayan.Taj prasak se uzme samo mrvica i pomijesa sa pola case mlake vode. I,rekao mi je da si radim sok od svega zelenog, znaci,blitva,spinat, kelj,zeleno povrce i moze u to i kivi ili narandja da se ubije taj smek.To se stavi u sokovnik i zmiska.Ja sam gadljiva ali kivi ubije sve ono povrce. Da,i med od kestena navecer. I,jos nesto,caj od sikavice.
Ne mora se raditi terapija sto doktori kazu ide i drukcije. Moja Teta ide na dijalizu jer joj bubrezi uopce ne rade,svaki drugi dan po 5,6 sati.Ona ga je nekako pokupila. I pocela je bila ter. medicinsku a onda se okrenula alternativi,meditaciji, Theta iscjeljivanju i izbacila ga je vani. Nek,svatko ko moze nabavi tu knjigu od Vajane Stajbal,imam srpsko izdanje. Theta iscjeljivanje
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
ee, a meni su upravo rekli da izbacim i spanac i blitvu i sve to mnogo zeleno jer ima puno gvozdja, a jetra kad je bolesna onda ne moze da preradjuje gvozdje kako valja bla bla... hocu ti reci, samo umereno. nemoj ni sa tim sokovima da preterujes. sta je sikavica?sunrise wrote: Meni je moj dokt.dao da pijem Silymarin, i neki prasak Himalayan.Taj prasak se uzme samo mrvica i pomijesa sa pola case mlake vode. I,rekao mi je da si radim sok od svega zelenog, znaci,blitva,spinat, kelj,zeleno povrce i moze u to i kivi ili narandja da se ubije taj smek.
pozdravljam te
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
odkud znam,neki caj
Mene je neki jaki dokt.stavio na jebeni kompj. i svu me analizirao i valjda upravo to fali mome tijelu jer apsolutno mozim i spinat i blitvu i kelj i sve to....ja sam samo rekla sta su meni dali
Mene je neki jaki dokt.stavio na jebeni kompj. i svu me analizirao i valjda upravo to fali mome tijelu jer apsolutno mozim i spinat i blitvu i kelj i sve to....ja sam samo rekla sta su meni dali
ma, meni su zbog hepatitisa svojevremeno rekli da oladim od klope u kojoj ima dosta gvozdja. tipa spanaca i tome slicno... a nemam pojma, 100 lekara 200 (cesto oprecnih) saveta. jebiga...
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
jos ce pojaviti koji pametan pa reci klin se klinom uzija,djeco samo udrite po alkoholu :butthead:
Moguće da sun ima manjak željeza. Onda ona ne bi smjela nikako piti neke preparate za željezo, pa su joj zato rekli da jede zeleno...
Inače, pozdrav sunrise
Inače, pozdrav sunrise

Pozz i tebi draga....da,sve to nekako dobro djeluje i pomaze,cisitim se i prije urlauba cu opet vaditi krv da vidim ako se sta poboljsalo