Da dobro ste razumijeli naslov, inače ja sam neke vrste voajer, gledam druge ljude i snimam jih kamerom, onda te stvari pretvorim u neke vrste filme ili spote, za ovu stvar dolje smo potrrošili 14.000 eura, toliko sam morao inače platiti jer nisam prestao,da snimam svog strica i tetku, ovaj sam material inače potrošio za spot koji se takmičio na natjecanju Jana Plestenjaka, svi kažu, da nemaju pojma o čemu se ovaj spot radi ali mi potrošili 14.000 eura.
http://www.youtube.com/watch?v=ZKEWgv1hwgc
http://www.youtube.com/watch?v=24Pv-HHxwf0
Molim vas pomozite, ovisan sam od vlastitih gluposti.
Moderator: sanela
-
Re: Molim vas pomozite, ovisan sam od vlastitih gluposti.
Na pravom si mestu, leči se momče 

bojanol wrote:Na pravom si mestu, leči se momče

Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
ma nisam blesava da jos takve stranice otvaram....
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Ja znam lika koji je svo svoje naslijedstvo spiskao prateci komsiju mjesecima jer se nafurao da mu je komsija ubica
Na kraju je skontao da je komsija normala ali je ostao bez para...
A slusaj znas da umjetnike niko ne razumije,mozda za 20 godina stric i tetka budu poznati
i tvoj video

Na kraju je skontao da je komsija normala ali je ostao bez para...
A slusaj znas da umjetnike niko ne razumije,mozda za 20 godina stric i tetka budu poznati

i tvoj video
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
u zadnje vrijeme sam agresivna i tako rado psujem....necu sad
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.