sta sad?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
zeleni

Re: sta sad?

Post by zeleni »

Gile wrote: Ja bre ljudi sam juce jurio spid zbog frka i sredjivanja gajbe, jer snage ni volje nemam i mogao sam da milion puta uradim to sranje, ali ne zelim vise o njemu ni da pisem. To je pastperfekat
gile, druze, jebes spid za sredjivanje gajbe. jebes sve te stake. tesko? jebiga, tesko. do jaja. al moze. uradi danas samo pola sata nekog posla. kazi, evo, ovaj metar cu da sredim, pa sutra jos metar, pa tako... nije o glavu... al jebo spid. samo se lazes. ja sam tri godine izgurala bez dopa, al sam svaki peti dan imala serije, spid alkohol, spid alkohol... samo, tom fazonu kad tad dodje kraj. jer, pocne spid da te smara, pa se prvo retko, a onda sve cesce setis koliko je dop gotivniji fazon, pa ovo pa ono... to ne ide za jedan dan. al vremenom se vratis.
sto se bloka tice, ja ga pijem mnogo duze nego ti. i pijem ga i dalje. godinama sam se pravila pametna i tvrdila da ti doktori pojma nemaju... pa se ispostavilo da sam se svaki put zajebala.
svako ti dobro zelim.
Last edited by zeleni on Tue May 24, 2011 1:30 pm, edited 2 times in total.
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
nanii

Post by nanii »

Pa sad samo naprijed i ne okreći se sine.
Pozdrav
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
dee_87

Post by dee_87 »

Ej Gile samo da te pozdravim :D .. Pisii nam
Gile

Post by Gile »

pakujem se i selim za kv. frka kako cu sta cu. Hvala svima na podrsci.
Keva nece da cuje za mene 6 meseci toliko videla na netu valjda da treba min da budem dobar i da imam 90kg i onda mozemo pricati. Ja ne znam sta cu pre, pa dqa iskoristim priliku dok ne odem da javim. Pakujem svoj zivot iz bg, bolno i tuzno. Jbga.
Bice bolje, za mesec dana moram doci na sudjenja , kontrole, kurce, palce.
Jebem ti zivot bez rakije, sto kaze moj komsija, deda od 85g
Teglim i komp. pa se nadam da cu uzeti mts usb, pa se cujemo raja.
Ostajte mi zdravi i pravi.
Gile

Post by Gile »

E.o me vec 2 dana u Kv. Nabrzinu skupih najbitnije stvari i iselih svoj zivot iz bloka 70. Bas mi je sudbina svetla. Danas popih zadnjeg pola bloka i ne namewravam, niti imam mogucnosti za dalje pijenje, a i mislim da je dosta toga. Pijem redovno zolofte,rivotrlie i ponekad, kada ne mogu zaspati flormidal al ne pomaze noista.
Ne znam vise sta cu sa sobom i svojim zivotom bez kuceta, maceta, posla, zene, krova svoga...
Bice bolje mora, samo da me crne misli i depra ostave vise na miru, kao i zute minute kada mi svasta dodje da uradim.
Pozdrav svima i ostajte mi zdravo i dobro
Boban

Post by Boban »

Gile wrote:E.o me vec 2 dana u Kv. Nabrzinu skupih najbitnije stvari i iselih svoj zivot iz bloka 70. Bas mi je sudbina svetla. Danas popih zadnjeg pola bloka i ne namewravam, niti imam mogucnosti za dalje pijenje, a i mislim da je dosta toga. Pijem redovno zolofte,rivotrlie i ponekad, kada ne mogu zaspati flormidal al ne pomaze noista.
Ne znam vise sta cu sa sobom i svojim zivotom bez kuceta, maceta, posla, zene, krova svoga...
Bice bolje mora, samo da me crne misli i depra ostave vise na miru, kao i zute minute kada mi svasta dodje da uradim.
Pozdrav svima i ostajte mi zdravo i dobro

Sasvim normalno stanje.Pokusaj terapiju naravno uz dogovor sa lekarom da svedes na minimum.Sto se tice sna fizicko iscrpljivanje dovodi do kvalitetnijeg sna nego formula sto radi.Naveo si dve stvari gore koje su kljucne za tvoj problem.Posao i zena.Imam osecaj da ti je dosadno i da negde u podsvesti kopka nase staro dobro ubijanje dosade.To se desava kada covek ne nadje stvar koja ga ne ispunjuje kao sto gudra ispunjava.Trgni se malo nemoj sedeti i cekati,a depresija je normalna stvar i kod ljudi koji se ne drogiraju.Zameni naviku ubijanja dosade supstancom za milion drugih stvari koje se nalaze oko tebe.Valjda ces od toliko stvari pronaci nesto.Cuvaj se.Veliki pozdrav.
teodora4

Post by teodora4 »

lep savet bobane!!! poz gile pisi!
Gile

Post by Gile »

:partyman: :partyman: :partyma
Vozdra raja. Hvala na podrsci. Ja inace radim kosim, plevim, orem, oko baste, popravljam sve sto treba, tj, vredan sam i radan. Juce bio sa ortakom do NS kombijem trahge frange i tako. Blok ne pijem , jedva rivotril nadjoh u KV, nemogu da vwerujem, jadni ljujdi tj, epijevci kad valjda Galenika nemqa sirovine iz Dojclanda, ili ti sta ja zna zbog cega. Pijem sada od pre3ostale terapije po pola zolofta i rivotrile, za spavanje nemam nista, moram do 18 og da sam u bg zbog, kontrole, sudjenja, socijale, stvari...itd.Cirkam 1 do radze i koje pivce i po neki dz, jbg.
Ostajte mi zdravo i dobro.
Pozdrav i dobra sreca, dobro zdravlje i dug zivot vqam zelim
teodora4

Post by teodora4 »

flower terapy!!!
Gile

Post by Gile »

bok. Kod mene sve po starom,vozikam se zemljom \srbijom,raduckam po malo...
Inache pijem samo po pola rivotrila i to je to. Prestao sa svim ostalim lekicima i dobro mi je, fala bogu.
Uskoro palim za bg na kontrolu,sudjenje,dz,soc,itd.
Green power forever
Dobra sreca,dobro zdravlje i dug zivot svima zelim iz sveg srca
Ostajte mi zdravo i dobro
Post Reply