POSTUJEM Saletov izbor! Dok god se on direktno ne mjesa u moj. Meni svaka slika govori hiljadu rijeci, i kad neko kaze da je TAKO i TAKO nemam razloga da mu ne vjerujem. Jos kad se zakune BOGOM to je OK!
Sale meni je gey OK!! Prije dvajest+trijest godina pedere su smatrali bolesnim. Neko je i to garant prvi izljecio. Nemoj me shvatit pogresno, nekontam se u te sifre i nazive bolesti, pa otud jednostavno peder.
Sto se kladjenja tice, ni po 1KM da niko nece pasti.
Narkomanija je IZLEČIVA bolest
Moderator: sanela
Re: Narkomanija je IZLEČIVA bolest
"ali Bosna je Bosna, ona se diže iz pepela, vrlo brzo, zahvaljujući njenom narodu koji je radan, koji je, kako prof. akademik Muhamed Filipović kaže, naučio da stvara. I brzo, stvara, brzo obnavlja, brzo dolazi na staro.." Safet Isović
a da se ti džiš svoje prezentacije, a? gdje si ono stao..kod prodidžija i artana??
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
eh sefice, sefice 

Sta je slatka (as opposed to bitter i.e. gorka selmice) Selmice (deminutiv od selma) jel to Sanela obrisala nesto cini mi se da sam ovlas procitao sta Nedim napisao ali bi sad stvarno se potrudio da procitam sada kada znam da je cenzurisano.....
\
pozzzz svijem
\
pozzzz svijem
hEIL hEIMAt
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T4BGkVcu2oA[/youtube]boki_ wrote:Sta je slatka (as opposed to bitter i.e. gorka selmice) Selmice (deminutiv od selma) jel to Sanela obrisala nesto cini mi se da sam ovlas procitao sta Nedim napisao ali bi sad stvarno se potrudio da procitam sada kada znam da je cenzurisano.....
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
boki_ wrote:Sta je slatka (as opposed to bitter i.e. gorka selmice) Selmice (deminutiv od selma) jel to Sanela obrisala nesto cini mi se da sam ovlas procitao sta Nedim napisao ali bi sad stvarno se potrudio da procitam sada kada znam da je cenzurisano.....
\
pozzzz svijem
odma' sve izgleda zanimljivo kad sanela cenzurise...fakat

Neki nedimov humor za papu (roach) sa muzickom pratnjom (vazno je da je u songovima

pozz

Selma,http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?f=2&t=3702 zavrsio sam sa prezentacijom, a ti nemoj beze lozit raju. Nisam pis'o nikakv mein kampf, velicao zohare ili tako nesto za cenzuru.selma wrote:boki_ wrote:Sta je slatka (as opposed to bitter i.e. gorka selmice) Selmice (deminutiv od selma) jel to Sanela obrisala nesto cini mi se da sam ovlas procitao sta Nedim napisao ali bi sad stvarno se potrudio da procitam sada kada znam da je cenzurisano.....
\
pozzzz svijem
odma' sve izgleda zanimljivo kad sanela cenzurise...fakat![]()
Neki nedimov humor za papu (roach) sa muzickom pratnjom (vazno je da je u songovima)...ma ko ce ga skontat...valjda ga ja nesto asociram na papu i artane, ne znam...hihi
pozz
Spominj'o sam Papu (onog sada k'o svetog), artane,
hitlerjugend a ovaj sad, na Papu mislim, bas u to vijeme dolazio u susjedstvo. Pa se Sanela zabrinula ako se kojim slucajem bude zanim'o za stanje ovisnika u okruzenju, da slucajno ne izvuce iz konteksta negativne kritike ili tako nesto.
Ustvari, serem, ko ce znat sta je tad zeni s metlom bilo u glavi.
LP
"ali Bosna je Bosna, ona se diže iz pepela, vrlo brzo, zahvaljujući njenom narodu koji je radan, koji je, kako prof. akademik Muhamed Filipović kaže, naučio da stvara. I brzo, stvara, brzo obnavlja, brzo dolazi na staro.." Safet Isović
buraz, sretan rodjendan i ovde! sve najbolje... 

Sasa,
srecan rodjendan!
(Bez tebe ovaj forum ne bi bio ono sto jeste!)
nirvanai
srecan rodjendan!
(Bez tebe ovaj forum ne bi bio ono sto jeste!)
nirvanai