DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
nanii

Re: DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?

Post by nanii »

Uh, raspisah se ja momački( mislim djevojački :-D ), nego dokle si ti s tim operacijama care, jesi li zvao ono udrženje?
Kako izdržavaš s tim kamenom u bubregu,ma tebi je fakat drama tamo.........mogu mislit......
Samo se nemoj kačit na neke gluposti opet.
Drži se prijatelju
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
teodora4

Post by teodora4 »

NARKOMANIJA TADA NIJE NI POSTOJALA??? ahhhaaaa nego kako , sta je onda bilo njihovo drogiranje??mada istina speeda nije bilo ili microdota..ali jes gomila drugih stvari . nego smo mi tako nedisciplinovana civilizacija, nama je teeeskoooo, i imamo problemee...
nepopravljiv

Post by nepopravljiv »

ja ne kritikujem i ne smeta ju mi ljudi koji su kroz boga postali cisti sam ja nekako ne uspjevam u tome da se pronadje,slazem se da su u zivotu potrebni rad red i disciplina,
stigo mi je novi cimer krevet do mene :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 89 god ima djedica,potpuno je vitalan,zdrav ko drijen nije cak ni sijed toliko,ima cak i profil na fb.nije senilan nebi mu dao ni 60 god,sjeca se detaljno 2 svjeckog rata pukovnik je bio vojno lice,pitam ga ja u cemu je tajna vase dugovjecnosti i kroz smijeh mi odgovara pijem zadnjih 30 god caj za musku snagu neki japanski kineski caj sto li kupuje ga u apoteku.
alo ljudi nebi vjerovali 89 god zdrav puca od zdravlja a u bolnicu je zavrsio pao zapeo i slomio ruku i rasjeko arkadu.inace slika ikone zadnjih 10 god. a ne vjeruje u boga zakleti ateista i komunista.
nepopravljiv

Post by nepopravljiv »

evo treba do 8 juna da me operisu ovi mesari ortoped i plasticni hirurg zajedno,butna kost mi je zarasla pa ce ujedno da je skinu kad bude operacija ali misici su mi antrofirali i noga se ukocila u koljeno jer dugo stoi u tom polozaju pa ce trebat fizio terapeutima 2,3 mjeseca da joj povrate snagu i da je saviju.
nanii necu se nakacit odje na nista nedaju mi nego diklofen kad imam bolove i za spavanje uvece trazem.tako da se necu navuc na nista a i kad izadjem nemam namjeru bar sad tako mislim potrudicu se da tako i bude.
teodora4

Post by teodora4 »

haahha MESARI :D lud si
kako izdrzavas sve to ja bih crkla od straha, mislim, tolike operacije...svaka ti cast, pa bas zato vredi da izdrzis neko bi do sada opet bio zesce navucen na bilo sta...izdrzi, samo izdrzi, glupo sto nemam sada nista drugo da napisem ali... daj moras!!!!pozzzz
nanii

Post by nanii »

nepopravljiv wrote:stigo mi je novi cimer krevet do mene :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 89 god ima djedica,potpuno je vitalan,zdrav ko drijen nije cak ni sijed toliko,ima cak i profil na fb.nije senilan nebi mu dao ni 60 god,sjeca se detaljno 2 svjeckog rata pukovnik je bio vojno lice,pitam ga ja u cemu je tajna vase dugovjecnosti i kroz smijeh mi odgovara pijem zadnjih 30 god caj za musku snagu neki japanski kineski caj sto li kupuje ga u apoteku.
Joj dede legende. :D
Koliko vidim, malo si bolje volje...............ide na bolje,a? Pravo mi je drago, i nek ti ne daju ni diklofen, mislim kad si mogao sestrine tablete za menstralne bolove, ko zna šta bi tek s diklofenom napravio :wink:
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
nepopravljiv

Post by nepopravljiv »

to sam popio tablete za menstruaciju u ludilu od tableta nisam znao za sebe istripovao se da su neke druge,tablete su zlo cak i vece od heroina,imao sam rupe od njih po po dana se nisam niceg sjecao nego su mi ljudi govorili dje su me vidjeli i sto sam pricao,lorazepan od 2,5mgili hrvacki lorsilan od 2,5 mg.znao sam po 10komada da popijem i bocu piva od 2l posle 45 min masakar od mozga nista se nesjecam vise,tako po 2,3 dana pa odmorim 1 dan pa opet,
ispocetka sam male doze uzimao ali vremenom sam povecavao cudno je to nikako nisam htio da uzimam heroin imao sam u glavu trip necu vise heroin ali zato udri po svemu drugom,od trave sam se tolko prepusao da sam na kraj poceo da jedem hedove,trazim dje sam parkirao auto ne mogu da ga nadjem na parking,zaspem pored puta nedje pa me policija vodi kuci suta dan opet trazim auto jedva ga nadjem ko budalu me gledaju po parkingu sto radim vrtim se u krug.poce onda ljepilo duvat sto nikad nisam radio,
to je tek prosipanje mozga mislio sam da sam poludio,a svo vrijeme sam razmisljao bolje sve ovo nego heroin i krize da trpim,a u stvari nezna se sto je gore od goreg :(
nepopravljiv

Post by nepopravljiv »

prijatelji moji virtuelni :D idem da mesari operisu nogu sutra i tako.lose mi je skroz od tih operacija go lezim na oni sto bije me svjetlo u oci reflektor oni pi.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

sretno jarane...
teodora4

Post by teodora4 »

srecno!!!pisi kad se probudis!!! :)))
Post Reply