Neko,jebo to...bitno je da se ti ispunjavas na ovom forumu,a mozda ti se i decko vrati kad shvati sta je izgubio :finga:
naravno...samo ja vas ne vredjam..to je razlika..i ne napadam :axe: ...zeleni wrote:taccno, svi imamo ista prava da iskazujemo misljenje. ti svoje, ali i ja svoje, vudd svoje, zona svoje...zumbara wrote:pa prosto kao da citam tvoj ili vuddov post, ako se ne varam..uostalom na ovom forumu imamo svi jednaka prava da iskazujemo svoje misljenje... :goodman:
koji je tvoj generalni problem???vudd wrote:Ima ih zunza,ima.Ne samo zeleni i vudd...ima ljudi,al cute,jebiga,jer znas onu'''sa budalom se ne svadjaj...bla bla bla''![]()
Neko,jebo to...bitno je da se ti ispunjavas na ovom forumu,a mozda ti se i decko vrati kad shvati sta je izgubio :finga:
okreni se resavanju svog problema...a ne mojim postovima...vudd wrote:ni tebe niko ne napada.Samo razlika u misljenjima.Nemoj sad opet te fore zrtvenog jagnjeta
Koji je tvoj generalni problem?nekako mi je to interesantnije pitanje
Moj problem je narkomanija.A tvoj?
evo opet, kuknjava... tacno, ti ne vredjas i ne napadas. jer, i za otvoreno vredjanje treba da imas malo stofa. al, ne. ti pokusavas da peckas na sitno. jajarski. pokvareno. o narkomanima pises u trecem licu. "oni" to tako, od "njih" moze svasta da se ocekuje...zumbara wrote:
naravno...samo ja vas ne vredjam..to je razlika..i ne napadam :axe: ...
to je zaboga samo zamenica ..?! kako da oslovljavam osobe koje imaju problem sa bolesti zavisnosti a da to zvuci podasve prihvatljivo, molim te reci mi..zeleni wrote:evo opet, kuknjava... tacno, ti ne vredjas i ne napadas. jer i za otvoreno vredjanje treba da imas malo stofa. al, ne. ti pokusavas da peckas na sitno. jajarski. pokvareno. o narkomanima pises u trecem licu. "oni" to tako, od "njih" moze svasta da se ocekuje...zumbara wrote:
naravno...samo ja vas ne vredjam..to je razlika..i ne napadam :axe: ...
Pitala si koji je moj problem.odgovorio sam ti.Rijesavam gazumbara wrote:okreni se resavanju svog problema...a ne mojim postovima...vudd wrote:ni tebe niko ne napada.Samo razlika u misljenjima.Nemoj sad opet te fore zrtvenog jagnjeta
Koji je tvoj generalni problem?nekako mi je to interesantnije pitanje
Moj problem je narkomanija.A tvoj?
ps. imas tamo da me dodas kao ‚‚foe‚‚...