budjenje

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

winston85

Re: budjenje

Post by winston85 »

nanii...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
nanii

Post by nanii »

winston85 wrote:nanii...
E?

Ne konzumiram :smt028 . To je samo da ispadnem cool :-D
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
Deno

Post by Deno »

nanii

Post by nanii »

Trebala sam da dobijem neki posao, nadala sam se i na kraju ništa od toga...Neznam zašto me tako pogodilo ali jeste, mada.........ko mi je kriv, nije cijeli svijet jedva čekao da se Nanii skine s horsa i odluči da živi pošteno, kako sam živjela i šta sam sve radila, ne zaslužujem nikakvu priliku, a opet je imam.......milošću sam Božijom ono što jesam.............
A opet ponekad kad ujutro ustanem ili idem negdje prosto ne mogu da vjerujem koliko je dobro biti čist....Kad ja nemoram sabaile da kontam silne pare samo da mogu ustat iz kreveta, ili pripremat se satima unaprijed za neku najobičniju radnju, tipa odlaska kod zubara ili u opštinu.
Prije je sve bio proces, zato što bi morala da organizujem pare, pa onda da se cecam s dilerima koji govore eto me za 5 minuta, pa ga čekaš sat vremena, nazoveš, on ti kaže, eto me za minut,. pa čekaš drugi sat i ludiš i kontaš kako bi mu sad najrađe bombu bacio i zapalio i njega i auto i kad on nakon neka 3-4 sata dođe, ne kažeš mu baš ništa, već se još nasmiješ i kažeš hvala jarane, jer ti treba da glupa droga...............i tako ne odeš ni kod zubara, ni doktora, svadbe, rođendani postaju obaveze koje izbjegavaš i tako gubiš ličnost i postaješ š.....pak, koji se smješka dileru koji mu skače po glavi.......uh
Ma skinula sam se sa gudre, sve ću drugo lako :-D .

Ovo haman ispade ko samoohrabrivanje :-D
Last edited by nanii on Sat May 21, 2011 12:32 pm, edited 1 time in total.
SuperSynthetic

Post by SuperSynthetic »

Ostaneš sam sa gudrom. I oni koji bi da te vole to ne mogu. Ma nemam pojma. Diler? Taj je tu crni đavo. Jbg. Što jes jes.
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
Covek bez Vere pati a da mozda to i ne zna.
nanii

Post by nanii »

Paaaaaaaaaaaa ako ćemo pravo, većina njih ima tendenciju da vezuju pertle i izlaze iz kuće sat vremena kao i da satima prevaljuju razdaljinu od jednog kilometra i to autom............
Ali kad se čovjek drogira trpi svašta što inače ne bi.
dee_87

Post by dee_87 »

E bas tako.. Jbte kad se sjetim beda prvo lupas glavom gdje nac lovu za dop, pa skrpis se nekako onda trazis prevoz, jer ja sam obicno morala u drugi grad ic da zavrsim.. Pa onda onakav nikakav cekas satima da zavrsis, jos mi se x puta znalo desit da roba k...u ne valja... Ma joj patnja ziva.. Pozdrav ti :wink:
nanii

Post by nanii »

Uh, učim, idem u školicu svakodnevno i ne da moram da se oderem od učenja do sredine juna nego glave da ne dižem............al dobro je to, zaposli mozak, obuzme psihu, potroši vrijeme, a krajnji rezultat višestruko koristan.............................i ne4 samo za resocijalizaciju već za vraćanje samopouzdanja, izgrađivanje sebe. Juče sam radila neki test inteligencije i i spalo je da sam daleko inteligentnija nego što sam mislila..........ma podiglo mi je samopouzdanje skroz, odma mi se čini da ću sve lakše ostvariti.
A i inače vjerujem da su narkomani uglavnom nadprosječno inteligentni jer treba mozga za sve one prevare, laži, dvostruki pa čak i trostruki život.
Ima potencijala, samo ga treba usmjerit
saša-ex

Post by saša-ex »

Jok, medju narkomanima ima i glupih,pametnih i onih nadprosecno inteligentnih.... svih vrsta...
SAMO CEO ŽIVOT...
nanii

Post by nanii »

saša-ex wrote:Jok, medju narkomanima ima i glupih,pametnih i onih nadprosecno inteligentnih.... svih vrsta...
što jes' jes', ali kažu da je mozak kao mišić,što ga više treniraš, više se razvija............
Moja prva reakcija kad sam ušla na ovaj forum je bila .........vau, koliko pametnih ljudi, od Voje enciklopedije do nekih drugih kojih ne mogu da se sjetim sad......
Potencijala ima.......
Post Reply