Gledam sebe kako se menjam....
Vise nemam potrebe za bolom.I kad imam-vidim da imam i zaustavljam se.
Juce sam shvatila svoju listu muzike.
Vise nema bunta,bola...
Cak i kad ide neka pesma koja bi ,,trebala,, da boli-nekako je na drugaciji nacin slusam.
Juce sam 3x cula od Kaliopi-rodjeni.
Nekako je drugacije cujem.Ne udara me vise direkt u srce,u glavu u noge.Mirna sam.Cujem je-ali kao neku melodiju-ne kao nesto na cega sam zadnje 4 godine ubijala samu sebe.
Opet-sa druge strane-izbacila sam Corn-i sve ostalo-i sad shvatam sta mi je dalo jedan deo mira.
SAMA ne nanosim bol sebi.
I ako cujem,uvek imam izbor da odem sa tog meste na 5 minuta dok se ne zavrsi pesma.
Iz ,,raditi kao da,, danas imam situacije u kojima VERUJEM i koje sam prihvatila kao nove obrasce ponasanja.
Zasto sad pisem?
Zato sto cu se jednog dana i na ovo smejati...
Vise me nista ne iznenadjuje...
Moj zivot se menja,ja se menjam...
I srecna sam sa sobom...
I opet-gledajuci ko sam i gde sam bila...
Zahvalna sam svojoj grupi,ljudima koji su rekli VERUJ,ljudima koji su rekli sve bude dobro,strpljenje...Ljudi koji su mi dali novu melodiju zivota,ljudi koji su mi dali mogucnost da poverujem.Idemo napred-nema nazad.
Za sve to je bila potrebna moja spremnost da prihvatim,primim,trebalo je vreme...I danas treba vreme...Ja sam zavisinca.Nema kraja.Ali sam ja danas srecna zavisnica koja zna svoj put.Znam sta imam,znam sta zelim.Mozda ne znam sta cu raditi,koji ce mi biti posao,ali VERUJEM da uz Boziju pomoc i PROGRAM ja IMAM samo i jedino SEBE i svoj put.
I to nedam.
Lepo je...
I ovaj cetvrti korak me nervira.
Godinu ipo dana sam cekala cetvrti korak.
Mesec dana sam sad razvlacila kraj treceg koraka-iz straha-koja zver ce sad da iskoci napolje kad krenem da pisem.
Hej,nema zveri.
To sam samo ja u proslosti.
Stane srce,pa zalupa jako,pa krene grc.Ne kazem da ne boli.Ovo je veliko spremanje.
Ali se uvek setim:
-sve je ok
-bude dobro
-u ladice se rasporedjuje jedna po jedna stvar
-velika ja ce da upozna malo ja ako prati svoje srce
-i moj Bog mene voli i cuva me i nece dozvoliti da ostanem bez mira i snage da izdrzim ovaj put.
To je moj dan.
Sta god da se desi,bila smrt,sreca VELIKA,koje god iskusenje ili iskustvo-sve je ok.
NAsa ljubav je mnogo jaca od proslosti-i idem dalje da pisem.
Zagrljaj meni i vama od mene

Jos jedan lep dan....