Eto baš je skoro 2 i 45 puno i previše za današnji dan.
Na poslu sam da oprostite na izražaju sjeban do boli i nemogu da dočekam 4 da odem s posla,a već sam skoro ostao bez tog posla u državnoj firmi (svejstan sam svojih gluposti) zbog odlazaka ranije.
Kako sad stvari stoje pošto je danas plaća znate šta ću da uradim a to više ne želim.
Imam predivnog sina (godine ču zadržat za sebe iz xy razloga-mislim da svima jasnim) koji me toliko usrećuje a ja ovakvo govno.
Nisam dugo prisutan na forumu ali vas čitam već dugo vremena i sad sam odlučio da nešto napišem.
Kad ispričam mali dio svoje priče vjerojatno će većina me smatrat papkom ili nešto još gore,ali eto ja ču to podijelit sa vama.Danas samo mali..............(kihnuo sam jedno 17 puta)... a onda drugom prilikom malo više.
Moj narkomanski staž nije dug ali je več sad bolan.
Pred 2 godine ja sam bio osoba koja se oženila,imala dijete,imala hrpu prijatelja punu podršku roditelja a sad više ništa od toga osim žene i djeteta.
Da stvar bude bolja to je sve išlo nekako ovako:
Zaljubio sam i nakon jedno 4-5 mjeseci počeo ja nešto čudno primječivat kod svoje žene,nešto ona meni previše spava kad dodje s posla,stalno izlazi na neke cuge odjedanput,zakljucava se u wc kad smo sami doma i tak.....
I nakon ti par mjeseci meni vrag nije dao mira ona ode na posao a ja počeo kopat po stanu i u jednom ormaru u jednoj straoj jakni nadjem limunsku,ganove i subove.Taj dan sam popušio spiku da su ganovi za doziranje subova jer iskreno u tom trenutku ja pojma o dopu i o svemu šta on nosi nisam znao.
Nakon par dana sam shvatio cijelu priču i da sad o tome ne duljim jer se ovdje radi o meni a ne o njoj,JA (sada truli narkoman) maknem tu curu od svega.dan danas je čista 4 godine i nisu to bajke nego istina.šta sam s njom u te 4 godine prošao znam samo ja.
I onda jednog dana pukim slučajem ja nešto nadrkan doletio kod frend koji je dop uzimao onako rekreativno jednom svaka 3 mjeseca ali onda bi se gazio po par dana,i pitam ga da mi da i on meni ni manje ni više istrese mišku i ja neznajuči složim dve crte i povučem to koda sam nacrtao par crta speeda.Možete mislit kakav sam doma došao.I tako drui put kod tog frenda za jedno 2-3 mjeseca i već treći put se ja fino uradio na gan.Dalje je sve krenulo nizbrdo kako u tih prvih godinu je bilo para što od plače što ušteđevine,prijatelji su još posuđivali dok su imali povjerenja....ja sam svaki dan bio bar na 2 g dopa.Nakon jedno godinu i nešto dopanja počelo je sve češće falit para a sa manjkom para su počele dolazit i krize.Kako ne bi bio u krizi prijavio se u centar i uzeo terapiju hepovima koju i dan danas pijem (osim kad je nemam jer sam ju prodao).Uglavnom nemogu više pista probat ču dalje sutra.
Samo želim reč da vrištim i da nemogu više ovako.Želim svoj stari život nazad a znam da ga više nemogu vratiti.Proklet dan kad prvi put uzeo njegovo veličanstvo.
2 i 45
Moderator: sanela
Re: 2 i 45
Speed horse...covece taj je rasturio toliko zivota! mislis li samo da pises ili sta?jesi li spreman da se odreknes svega da bi dobio nazad bar to sto sada imas, a imaces mnogo vise?jer, eto ti zena za primer da se sve moze, evo ti mnogo ljudi ovde,i evo kazacu ti, nisi ti prvi koji svoju zenu skine sa svega pa se on nakaci...imas prejak razlog za koji treba da se boris, jesi li vec o necemu razmisljao, mislim, ostaces kod kuce ili ides na hospitalizaciju, ili neku komunu...?pozz
kako trenutno stoje stvari komuna nikako a sve drugo može
samo mi se čini da izgleda još nisam dotaknuo dno da počnem shvačat neke stvari
nisam baš od volje za pisat pa ču kasnije detaljnije
vudd nisam iz BL šta ti 051 ništa ne govori 8)
Da nisam zgodan bio bi nezgodan 

mislim051 wrote:kako trenutno stoje stvari komuna nikako a sve drugo može
Rijeka?
ej ima tamo jedna udruga Exodus se zove,jesi cuo za njih?
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Mislim da se ne mora dotaknuti dno da bi se pošlo s liječenjem. Čim si počeo pisati ovdje napravio si prvi korak. Shvatio si da ti je potrebna pooć. Heptanon ti neće pomoći - probaj s udrugom koju ti je Selma preporučila. Korak po korak... i piši....mislim051 wrote:kako trenutno stoje stvari komuna nikako a sve drugo može