eh eh....samo ubadate.....!!!
Omareeeeeeeeee....dzesi?????
KAFA KOD BANDE HAME HAPIĆA!!!
Moderator: sanela
Š'a Styx, nije tija? Ma biće nije on ni skonta, aj, znaš Omću jebate.
Nego, di je on više?
- Omćo, oće li, braco, ta kafa više? Što imaš tol'ko trkeljati? Jes' stavija cukar?
('Jesaaam', viče Omćo iz kuhinje)
- Pa jel zavrilo?
('Pa jeee', viče Omćo)
- Pa jes stavija kafu jebo te ja?
('Pa jesaaam', viče Omćo)
- Pa koji onda kurac čekaš?
('Pa ne znaaam', viče Omćo zbunjenim glasom)
- Pfff, načekala bi se ja po tebi kafe braco haha
...
Mm - ja danas stavila (evo upravo) smeđeg cukra u nesicu, 3 kockice one male - mogu van reć da je lipo, lipše je nego bili jebate - mm...
Nego, di je on više?
- Omćo, oće li, braco, ta kafa više? Što imaš tol'ko trkeljati? Jes' stavija cukar?
('Jesaaam', viče Omćo iz kuhinje)
- Pa jel zavrilo?
('Pa jeee', viče Omćo)
- Pa jes stavija kafu jebo te ja?
('Pa jesaaam', viče Omćo)
- Pa koji onda kurac čekaš?
('Pa ne znaaam', viče Omćo zbunjenim glasom)
- Pfff, načekala bi se ja po tebi kafe braco haha

Mm - ja danas stavila (evo upravo) smeđeg cukra u nesicu, 3 kockice one male - mogu van reć da je lipo, lipše je nego bili jebate - mm...
Ne pije kaficu dangubica? A jebatee nisan se ni tome nadala
: ja mis'la ti kafenišeš ka i svi mi ostali!!!
Znaš što pij - jaaao što su meni dobri ti moji čajevi - ovako - recept slijedi:
- šalica od oko 2dl vode (ne previše vodurine, taman negdi tako 2 deca)
- 1 vrećica Milford čaja od crvenih naranči
- 1 vrećica Milford čaja od kajsije
- 1 velika žlica meda od kestena
- pola ili dz manje od pola čepa Badelovog smeđeg ruma (onog što miriše, za kolače)
Stara! Taj čaj! Nije ti to čista naranča, ni čista kajsija, ima tu milijun raznih aroma - pa još med - pa još ruma dz (ne smiš puno ruma, jer onda preovlada rum, a to ne valja, isto ko ni s lukom u hrani, ni lovorom, ni bilo kojim začinom - nego samo 'dz') - i staviš da stoji 5-6 minuta, da dobro pusti 'šug' - e - to je čaj od kojeg rastu dlake na prsima čoviče - luuuudiilooo - ja san se maloprije mislila bi li taj čaj il kavu - pa san ipak kavu jer mi je falila kava, jer san je jutros na brzinu - inače sam kafedžija veliki - volim kavu itd. - ali taj čaj mi može zamijeniti kavu, drage volje, u 90% slučajeva - luudiloo !!!

Znaš što pij - jaaao što su meni dobri ti moji čajevi - ovako - recept slijedi:
- šalica od oko 2dl vode (ne previše vodurine, taman negdi tako 2 deca)
- 1 vrećica Milford čaja od crvenih naranči
- 1 vrećica Milford čaja od kajsije
- 1 velika žlica meda od kestena
- pola ili dz manje od pola čepa Badelovog smeđeg ruma (onog što miriše, za kolače)
Stara! Taj čaj! Nije ti to čista naranča, ni čista kajsija, ima tu milijun raznih aroma - pa još med - pa još ruma dz (ne smiš puno ruma, jer onda preovlada rum, a to ne valja, isto ko ni s lukom u hrani, ni lovorom, ni bilo kojim začinom - nego samo 'dz') - i staviš da stoji 5-6 minuta, da dobro pusti 'šug' - e - to je čaj od kojeg rastu dlake na prsima čoviče - luuuudiilooo - ja san se maloprije mislila bi li taj čaj il kavu - pa san ipak kavu jer mi je falila kava, jer san je jutros na brzinu - inače sam kafedžija veliki - volim kavu itd. - ali taj čaj mi može zamijeniti kavu, drage volje, u 90% slučajeva - luudiloo !!!
Ali nije ti ovo stara čaj - zapravo je, al ti nema veze s čajem - to ti garantiram ja, koja mrzim čaj - ne virujem da ga voliš manje od mene - ne pijem čaj nikad, niti kad sam bolesna - ali ovo ti nema veze s čajem nego ti je ka sok, ali ful jaki jaki sok - ko alkoholni sok bez alkohola, ko nektar, eto ...
E e svakako probaj stara - ma da znaš koji čaj - ko liker - kažem ti, ja mrzim čaj iz dna duše, pogotovo kamilicu, čaj od lipe i ta sranja, al ovo ti je nešto sasvim peto - a ovih Milforda imaš svugdi, u dm-u recimo, a (bogami) i u običnim dućanima - vidićeš kad otvoriš pa kad ti zamrnjuši hehe - odma ćeš znat da će ti bit dobro od njega - digne te, majke mi, tako je krepak, jak - baš ono jak! Uživaj!!! Skuvaj ga dragom pa da vidiš, odma ćeš ga zamađijati!
Ma zapravo, napravi ti njemu sarme hahaha

A da vidite kako je dobar caj od maka!!! Nije bas ukusan, ali je doooobar. Oni sto su normala ne smiju ni pomirisati taj caj (jer boli glava hehehe). Ono, malo si dremljiv ali ti se ne spava. Ovo nije reklama droge, da se zna!!! Ja se malo salio.
Hocu jednu fuka sa mlijekom, malo sladju.
Kod nas kisa pada ljudi moji. Kako mrzim kisu na jesen. Pada kada je hladno, fuj. A na ljeto je nema skoro nikako, a vruce ti, taman da te malo rashladi. A sace zima, pa na Vlasic malo se skijati, a moze se ponijeti i guma (unutrasnja) od fapa. Kako volim snijeg i planinu. Dodjite kod mene, Vlasic mi je pravo blizu, cak ga i vidim. Gore ima jedan mini grad, a cajevi pasu. Welcome all!!!
Vidis Ramona, ima i kod mene turizma.
Hocu jednu fuka sa mlijekom, malo sladju.
Kod nas kisa pada ljudi moji. Kako mrzim kisu na jesen. Pada kada je hladno, fuj. A na ljeto je nema skoro nikako, a vruce ti, taman da te malo rashladi. A sace zima, pa na Vlasic malo se skijati, a moze se ponijeti i guma (unutrasnja) od fapa. Kako volim snijeg i planinu. Dodjite kod mene, Vlasic mi je pravo blizu, cak ga i vidim. Gore ima jedan mini grad, a cajevi pasu. Welcome all!!!
Vidis Ramona, ima i kod mene turizma.