koje filmove gledate?
Moderator: sanela
Re: koje filmove gledate?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3YEahwnmMOA[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Juče sam odgledao film: Pejzaži u magli.
Surov do daske...ali dobar je. u skladu sa (ne)vremenom...
Surov do daske...ali dobar je. u skladu sa (ne)vremenom...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H9NSnP7Ggfc[/youtube]
malo skrecem sa teme ali ima veze sa pokretnim slikama pa...
da li neko ima problem preterane osetljivosti na scene nasilja u filmovima, a ranije to nije imao? mislim na ljude koji su se drogirali a sada vise ne... nije mi jasno ali ne mogu da podnesem neke stvari sa tva...mada se secam kada se to prvi put desilo, a tada sam bila na tripu, ortaci su mi pustili kasetu sa onim cecenima koji muce ljude...moze li to da ima veze??? bas me nervira!!!!!ne mogu da odgledam neke filmove a da se ne uznemirim JAKO!!!ili je to posledica drogiranja uopste? jer u nekim stresnim situacijama u zivotu uopste nemam takvu reakciju...to je takav smor! :vom:

da li neko ima problem preterane osetljivosti na scene nasilja u filmovima, a ranije to nije imao? mislim na ljude koji su se drogirali a sada vise ne... nije mi jasno ali ne mogu da podnesem neke stvari sa tva...mada se secam kada se to prvi put desilo, a tada sam bila na tripu, ortaci su mi pustili kasetu sa onim cecenima koji muce ljude...moze li to da ima veze??? bas me nervira!!!!!ne mogu da odgledam neke filmove a da se ne uznemirim JAKO!!!ili je to posledica drogiranja uopste? jer u nekim stresnim situacijama u zivotu uopste nemam takvu reakciju...to je takav smor! :vom:
Uh mene filmovi poput Awakenings, i filmovi sa sličnom radnjom u psihijatrijskim ustanovama razvali tako da po par sati ne mogu da se smirim. Daleko su mi strašniji takvi filmovi nego recimo klanja ubijanja i sl.
Valjda zato što sam bio u takvoj ustanovi pa sam video i ono što ne bih trebao...
Opet sam odgledao Let iznad kukavičjeg gnezda. Genijalan film. Mislim da nešto bolje neće skoro harati bioskopima širom sveta...
Valjda zato što sam bio u takvoj ustanovi pa sam video i ono što ne bih trebao...
Opet sam odgledao Let iznad kukavičjeg gnezda. Genijalan film. Mislim da nešto bolje neće skoro harati bioskopima širom sveta...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nrQ9evXIIe4[/youtube]winston85 wrote: Opet sam odgledao Let iznad kukavičjeg gnezda. Genijalan film.
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
da da odlican... ma, oni filmovi tipa Wrong turn i sl su smesni, house of 10000corpses i to, , nego, neke scene tipa besomucno razbijanje face nekome, dok se ne pretvori u neku masu...mislim, mozda me plasi taj bes koji lezi u ljudima, ili je to ludilo?svejedno, setih se filma American history X (X Factor ), taj je bas tezak ali dobraR!!!ima jedan noviji, psiho je skroz...kada zbog eksperimenta zatvore grupu ljudi u zatvor(ne pravi), ako ostanu u njemu uzimaju kes ako iko prekine nema para...neko zna kako se zove taj film???i da li je neko gledao Devil film, cula sam da je ok...ee i Jacket!!!ma ima ih...
:axe: bolesnih...a ipak kuul.

pa mislim, stvarno te mozda plasi taj bes koji lezi u ljudima... ili je to ludilo?teodora4 wrote:mislim, mozda me plasi taj bes koji lezi u ljudima, ili je to ludilo?

Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
pa ne kapiram zasto mi smetaju toliko neke scene sta je tu tako smesnozeleni wrote:pa mislim, stvarno te mozda plasi taj bes koji lezi u ljudima... ili je to ludilo?teodora4 wrote:mislim, mozda me plasi taj bes koji lezi u ljudima, ili je to ludilo?