horo(r)skop

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Post by sunrise »

Draga Luna!
Nista ja nisam dobila od tebe do ovog momenta.
Ako si pisala nije doslo, ako ces, probaj opet.
Inace sve vise-manje ok ali puno fucking promjena kod mene.
Pussssaaa
Luna

Post by Luna »

styx....ako te ja pogodim.....!!! neces znati sta te snaslo heheheh. Gadjaj ti nesto pametnije ...jebesh vene. si me cuo? A ti Ramona...ako ti ja dodjem tamo.....pa ti pitu jednu donesem hahahahah....cuti ...tisina!!!
A i ti...djevice gadjas...ccc! pa nemozes ove rogate to je istina :-D ....igrash na sigurno...ok!
samo ti budi ok....i cist...i sve ce biti ok. jel tako?
sunrise.....misha mu. i pm. evo jopet cu probati :wink:
styx

Post by styx »

Ma nemoj da ti Luna skocim iza ledja, pa cucnem i prepadnem te. Ja sam jedan veoma ratoboran momak, sijecem borove svaki dan. U djevice mi ne diraj, ja sam cuveni stari strijelac kao Nedjad Fazlija - a Fazla mi je nadimak, sve je povezano. Nemoj da ti dodjem tamo u Ameriku i popijem ti sav Subutex.
A u Ramoninom rodnom gradu Zadru se desilo silovanje. Naime, nekog alkosa su silovali i to tako sto su ga zavezali i pustili psa da ga kara. Sada se covjek zali televizijskoj stanici Animal Planet i hoce da uzme odstetu od njih. A oni ga otjerali i zaprijetili mu da ce napisati kontratuzbu tj. da ce ga optuziti za silovanje psa. Ovdje se ne zna ko koga je.e. Ili, je.o lud zbunjenog. Ramona, da li si nacula kakve price u vezi s tim dogadjajem? Da li ti je zao tog covjeka?
Ramona

Post by Ramona »

Hahaha koja priča Styxe - jebo ga pas - da tužija Animal Planet hehe - baj d vej - m im j (evo Luna, opet japanski :wink: ) meni su taj Animal Planet skinuli - a to mi je bija najdraži program - p im m i j im ja m - a malo si se stari zajeba, nije ti meni Zadar rodni grad jebate ...
Nego pazite vi, kad smo već kod pasa, koji sam ja oglas neki dan našla, za ne virovati - na index.hr - kaže lik VAKOOO:
Dajem/iznajmljujem damama na povjerenje, za intimne susrete, svog dobro istreniranog psa.
:!:
E, to ti je pasji život, jadna beštijica ...
play

Deda i Pas

Post by play »

Da Stix,tacno je to sto si chuo...pas je pas,a ta dva maloletnika su pravi imbecili,naime oni su upali starom na gajbu izlupali ga mushki zatim vezali svukli ga golog i polozili na krevet da bi potom nahushkali psa na njega. Jebiga kod starog su nasli samo shezdesetak eura pa im se to uchinilo malo pa su nadoknadili tako sto su se izivljavali nad njim.Takve bi ja u gasheni krech bacio pa u hranu za machke. I da,navodi se u saopshtenju da je to bilo i iz nacionalne osnove,jebem li ga..sve u svemu ne ide brate...
---"Kad Ja Tamo,A Ono Medjutim"---
Ramona

Post by Ramona »

Nisan čitala novine - di ste vi to iznjušili - ima li negdi na netu? Daj linček ay
M4j4

Post by M4j4 »

Eto ti sta rade strejteri,a posle ispade da smo mi pretnja drustvu...bolje je (za drustvo) da daje dzabe dop,pa da svi kljucaju nego da siluju okolo (i to dzukelama)<---- ovo je bila sala,ne mislim ozbiljno
a sad ozbiljno: joooj majku im jebem ludacku,mrzim ovu planetu,novine sam prestala da citam jos 1992. jer cim uzmem prvu stranu ja se iznerviram,dnevnik ne gledam ,vesti ne slusam,pa opet ne mogu da zivim na miru...najradije bih otisla u neku komunu zauvek,na neko ostrvo u tri lepe pm.....a zamisli tek u kakvom psihickom s(r)tanju su bila ta dva momka...ju,bruka..na neki nacin,jadni oni,prosto coveku da bude zao kakvi pacenici i nesrecnici ,njima treba pomoci. O,uzasa!
Image
M4j4

Post by M4j4 »

Ester wrote:Evo da i ja dodam. Djevica u horskopu :-D
Pojma nemam koji mi je podznak, zna li neko kako se to nalazi?
evo ja imam neki programcic,pa cu ti ga pokusati uploadovati ovde

....

sad sam pokusala,ne znam,nece,umem samo pesme da uploadujem,al sam glupa,i slike...
ajde posaljem ti na mail?
Image
mustafa

LAV

Post by mustafa »

Ima li mjesta ovdje za jednog "duplog lava" ?+
M. Sarkic
Vodolija

Post by Vodolija »

starkid wrote:Da se vratimo na horoskop:

ja sam vodolija/jarac.

Iako u horoskope ne verujem, pre izvesnog vremena mi je neki kao naš poznati astrolog, koji je btw totalni freek, radio natalnu kartu.
Kakvu je on meni svemirsku priču ispričao, ljubila sam samu sebe na kraju.... (iako ne verujem.. hihi).

Zato vam je bolje da što pre počnete da se družite samnom... :) :) :)
Nemoj mi jos reci da si rodjena 21 Januara....
Locked