Koliko je vaših prijatelja umrlo od droge?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

anfakabl

Re: Koliko je vaših prijatelja umrlo od droge?

Post by anfakabl »

all that I want is to play
Alternativka

Post by Alternativka »

Hm, Anfakabl, ovim si me odgovorom zatekla. Promislila sam o malo i na, na moju sramotu, moram priznat da ima i toga u motivu.
Drugi dio je u tom što je činjenica da puno narkomana umre rano. Overdose ili naprosto od korištenja droge...a na cijelom forumu o tom nema priče...
Ni o smrti ni o zaradi, a to su, bar iz moje perspektive, dva bitna i karakteristična obilježja narkomanije.

Nemojte se, molim vas, naći uvrijeđeni mojim topicom ni sad ovim postom, zaista mi nije namjera ni želja trljati sol u ranu nekom ili likovati...samo sam htjela malo informacija i o onom što se prešućuje...jer čitajući ovakav forum, narkomanije gotovo romantično izgleda...izgleda puno privlačnije od izlječenja.
preispitivac

Post by preispitivac »

Alternativka wrote:jer čitajući ovakav forum, narkomanije gotovo romantično izgleda...izgleda puno privlačnije od izlječenja.
Pu pu pu, crkni sotono
Jurim rep
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

kakva tema,nisam procitao nijedan post,ali zar nije normanlije da pitas koliko vam se prijatelja izlecilo od droge......ti sigurno nisi zavisnik....
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

sunrise

Post by sunrise »

koliko je roditelja izgubilo dijete,od bolesti,prometu a koliko od raka ili leukemije?
koliko djece je palo kroz balkon?
a koliko ih je izgrizao pas u parku?
Koliko ljudi je stradalo u haitiju?
a u Kini?

ne ljutite se,samo me zanima kako to vi vidite i dozivljavate i kako se osjecate?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
_silence_

Post by _silence_ »

sunrise wrote:koliko je roditelja izgubilo dijete,od bolesti,prometu a koliko od raka ili leukemije?
koliko djece je palo kroz balkon?
a koliko ih je izgrizao pas u parku?
Koliko ljudi je stradalo u haitiju?
a u Kini?

ne ljutite se,samo me zanima kako to vi vidite i dozivljavate i kako se osjecate?
ne mozes usporedjivati potrese i bolest i narkomaniju.
na potrese i bolest ne mozes nikako utjecati i nitko te ne pita hoces li ili neces,
sa narkomanijom je druga stvar, zar ne? to je bila svacija odluka u jednom trenutku.
zeleni

Post by zeleni »

_silence_ wrote:ne mozes usporedjivati potrese i bolest i narkomaniju.
neki bi rekli da je i narkomanija bolest... al da ne cepidlacim.
nego,
da l su krivi oni koji se prezderavaju od hamburgera, pa onda umru od posledica holesterola? pusaci koji znaju da cigarete imaju veze sa rakom pluca? zene koje idu u solarijum iako on izaziva rak koze?
...
sta je pisac `teo?
`teo je da kaze da je drustvena osuda narkomanije najgora. kad kazes narkoman, kao da si nekom opsovao mater. i zato se ta fora - ma ko ih jebe sto crkavaju, sami su za to krivi - nekako previse odomacila...
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
_silence_

Post by _silence_ »

zeleni wrote:
_silence_ wrote:ne mozes usporedjivati potrese i bolest i narkomaniju.
neki bi rekli da je i narkomanija bolest... al da ne cepidlacim.
nego,
da l su krivi oni koji se prezderavaju od hamburgera, pa onda umru od posledica holesterola? pusaci koji znaju da cigarete imaju veze sa rakom pluca? zene koje idu u solarijum iako on izaziva rak koze?
...
sta je pisac `teo?
`teo je da kaze da je drustvena osuda narkomanije najgora. kad kazes narkoman, kao da si nekom opsovao mater. i zato se ta fora - ma ko ih jebe sto crkavaju, sami su za to krivi - nekako previse odomacila...
po meni jesu, i zderaci hamburgera i pusaci i nakvarcani.
odnosno svatko za svoja djela odgovara
Vivaldi82

Post by Vivaldi82 »

Skrenuli ste s teme cini mi se ,pricali smo o smrti od narkomanije..
Uopste mi nije problem pricati o smrti.Prije sam jurcAla i nije me drzalo mjesto ,a sad se zivim miran zivot i previse povucen ,malo izlazim i sama..ali se trudim udisat zrak ,mirisat cvjece,uzivat u moru,znam da necu dozivjet duboku starost a mozda ni starost,i nekako sam to oduvjek znala ..ne mislim da cu umrijet od droge nego od poslijedica dugogodisnje upotrebe.Vise me to ne pogadja.Voljela bi nekom 17godisnjaku ili 20godisnjaku koji pusi prve jointe i uzima prve tablete presadit moju pamet sad i pokazat ono sto ja vidim ..Krivo mi je sto mladi nemaju dovoljno strah od droge ...Rado bih ih sve jako uplasila crnim humorom i istinitim pricama ..tako da sigurno odbiju kad im sledeci put ponude.
tri najteze stvari na svetu:prastati,zaboraviti i verovati...
Post Reply