Za koga glasate?
Moderator: sanela
Re: Za koga glasate?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eN_XKzTQKsk[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Znam i ja to, nego se mislim, jedino ti imbecili mogu da sruše ovu lopovsku vlast, a i oni su su isti takvi, možda još gori...pa razmišljam kome bih dao glas..možda DSS, ne znam još, videću...zeleni wrote:pa, oni su isti lopovi ko i ovi trenutno na vlasti.
Pre par meseci sretnem drugara na ulici i kaže mi; e, ajde mi daj potpis da ćeš glasti za DS, skupljam potpise, šatro sigurni glasovi. Po svakom potpisu imam 100.kinti a ti ćeš imati 2000.na dan izbora ako zaokružiš DS...
Ja se zgrozio, znači, ne znaju više kako da slažu raju, pa su počeli da kupuju glasove...
I da, u našem parlamentu ima najmanje čiraša u evropi...

A ako niste znali Vučić je peder, gej...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Idi bre Winstone, umalo se udavih čipsom! Glasao bi za DSS?? Ehm...razmisli još jednom. Pa to su veći gadovi i nesposobnjakovići od manijačke Slobine klike. Za pola godine bi Legija i slična bratija divljali na slobodi.
A i nisu ti oni sad neka opcija jer se Vilijem Montgomeri bori za život.
Možda za Tomu pa da Karić bude ministar finansija a Palma premijer? A Velja Selja ministar zdravstva, policije, kulture i evropskih integracija. Milina.
Glasala bih za LDP da nije izbilo ovo sranje sa Pešićkom. Ovako, neću se cimam.
Lepo mi u Zagrebu, ne pratim političku scenu i nemam pravo glasa.
Neki dan sam gledala Utisak nedelje i nakon dugo vremena videla i čula Vučića. Majko draga, odmah mi se pokrenuo PTSP.
Da se vratim na početak - pre bih glasala za Čanka nego za DSS. Bolje za Vojvodinu a i Srbiju.
A i nisu ti oni sad neka opcija jer se Vilijem Montgomeri bori za život.
Možda za Tomu pa da Karić bude ministar finansija a Palma premijer? A Velja Selja ministar zdravstva, policije, kulture i evropskih integracija. Milina.
Glasala bih za LDP da nije izbilo ovo sranje sa Pešićkom. Ovako, neću se cimam.
Lepo mi u Zagrebu, ne pratim političku scenu i nemam pravo glasa.
Neki dan sam gledala Utisak nedelje i nakon dugo vremena videla i čula Vučića. Majko draga, odmah mi se pokrenuo PTSP.
Da se vratim na početak - pre bih glasala za Čanka nego za DSS. Bolje za Vojvodinu a i Srbiju.
all that I want is to play
Ja sam sve bliži onoj priči koje sam se grozio, a to je "ma svi su oni isti".
DSS Sucks! Oni mi specijalno idu na kjurac.
A nemam pojma ni sam... Znam samo da ove više ne mogu gledati, a kamoli slušati...
DSS će najverovatnije u koaliciju sa Nikolićem, pa ono, aj da ne bude da sam glasao za SNS, a tako bih voleo da padne ova vlada.
Posla nigde, čak sam izvisio i za šljaku na gradilištu...majke im nabinci...
Gde si sad Šećerovski...
DSS će najverovatnije u koaliciju sa Nikolićem, pa ono, aj da ne bude da sam glasao za SNS, a tako bih voleo da padne ova vlada.
Posla nigde, čak sam izvisio i za šljaku na gradilištu...majke im nabinci...
Gde si sad Šećerovski...

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Identicno....bojanol wrote:Ja sam sve bliži onoj priči koje sam se grozio, a to je "ma svi su oni isti".
Jedino da mi napavimo stranku...Normalno, Voyu za premijera!
SAMO CEO ŽIVOT...
svi oni pricaju jedno a rade drugo osobni interes im je prioritet daleko od toga da oni sluze narodu. namjestaju tendere poslove i zaposljavaju svoju rodbinu. odgovornost za svoja djela ni izdaleka i kad su dokazi tu onda korupcija radi jer danas je sve na prodaju.
narod im je potreban za izbore sve ostalo je suplja. jeli pojeftinilo nesto jeli se bolje zivi, suprotno.
iz dana u dan sve je skuplje, nafta sturja voda. odes u prodanicu kupis par stvarcica ode 10 km, pogledas sta si kupio nista. samo kad treba neki zakon za povecanje plata njima ili neke njima olaksice onda zakon proleti sad pa sad.
narod im je potreban za izbore sve ostalo je suplja. jeli pojeftinilo nesto jeli se bolje zivi, suprotno.
iz dana u dan sve je skuplje, nafta sturja voda. odes u prodanicu kupis par stvarcica ode 10 km, pogledas sta si kupio nista. samo kad treba neki zakon za povecanje plata njima ili neke njima olaksice onda zakon proleti sad pa sad.
Moju podršku imatesaša-ex wrote:Identicno....bojanol wrote:Ja sam sve bliži onoj priči koje sam se grozio, a to je "ma svi su oni isti".
Jedino da mi napavimo stranku...Normalno, Voyu za premijera!