Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Neverovatno kako vas heroin uzme pod svoje,koliko je jak,mocan,kako neverovatnom brzinom prodire u um,zivot,ma u celo ljudsko bice.I vec sam rekla kako napravi coveka na ono sto nije!Ma njega je djavo izmislio.Posle toliko godina,sve mi je smesno i sve tako nestvarno,ma prosto nemogu da poverujem da sam to bila ja!Boze,koliko sam kasno ja sazrela,koliko sam zakasnila.Ali sada je sve u redu,i to je bitno.
Secam se leta 2003...ih ni najgorem neprijatelju ne pozeleti!Znate uvek sam vazila sa lepu devojku,nisam narcis,cak sam ponekad i nezadovoljna izgledom,ali tako je i danas dosta vodim racuna o sebi.
Tog leta,kucni prijatelj me je zaposlio na lokalnoj televiziji,i meni se sve to cinilo super!Dobila sam svoju emisijicu,koja se bavila servisnim informacijama...tog leta najaca roba ikada u gradu,ili je to prva godina mog uzimanja na gan.Nikada necu zaboraviti,onako skockana,odlazim u neki bolnicki hodnik ili prolaz ni ja neznam,sa tim mojim bivsim da skuvamo...ih...vracam se na posao i zakljucam na fotelji u hodniku,progorim cigarom suknju,kolko sam tu spavala neznam ni ja,bruka prava!Ili u mojoj kuci u kupatilu kad i neznam kad sam zaspala,samo znam da sam se probudila...Bog me je svaki put sacuvao,i hvala mu!
Kad se secam tesko mi je i nemogu vise da pisem,nastavljam uskoro...
P.s.ljudi ovo sto pisem nije prevara,ja sam se prvi put javila na forum!
Ahahhahahahahahahahahahahaha....
Ma dajte ljudi, ahahahaha pustite bre te priče , žena došla fino se predstavila i šta-ajmo ajde svi u napad
Pozz Srećice-piši...
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
ma vidis da su poludeli...igraju se,nagudrani,detektiva i iznose zakljucke na kome bi i sherlock holmes pozavideo...najjaci je ovaj sifu nas jarac-kozu on i istrazuje sumnjive profile i usput deli lekcije iz pravopisa...hajde,vodi nas guru...nema te nesto da prosmrdis sa kojom pametnom.
Ovo je najplodnije mesto na vascelom internetu za baciti paranoju . I ju, ju, ju . Kao da je bitno ako neko ima duple nickove, ni iz dzepa ni u dzep.
Paramparcad, ne diraj Japanca, bas je poetican. Ima i takvih ljudi, gde ti je tolerancija
Srecice, mnogo ti uredna prica, daj neke pravopisne greske, psovke, ludacke zakljucke i bedu nemorala, blizi smo takvi.
Param-parcad wrote:najjaci je ovaj sifu nas jarac-kozu on i istrazuje sumnjive profile i usput deli lekcije iz pravopisa...hajde,vodi nas guru...nema te nesto da prosmrdis sa kojom pametnom.
e ova ti valja Parame... uzgred, kako zubala?
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...