Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
da stavarno yaso, ko si ti..?
Bilo bi stvarno ok da napises nesto o sebi jer cijelo vrijeme šprdaš druge,a da o tebi niko nista ne zna..malo bed fakat, ti to ne mislis? a i mozes slobodno da pises kak se spada, ti si nama fajn svakako
p.s @leptire...e crni leptire...nek si nam ponovo prozborio. A kako ti ruka?
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
@leptir
pa je l ti to, majke ti, kukas sto zivis u centru grada? je l sam dobro shvatila? kao, cim izadjes, a ono grad... muka ziva taj centar, a?
Sta bi s planom za danas?
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
Opet ti pozivas na susret uzivo??? c,c,c...coveka..
Vidi, kako bih ti rekao, meni je pun kufer likova, koji ovde dodju i prave nas budalama! Umesto da kazu, ljudi, nije mi dobro, imam razne probleme u zivotu, pomozite mi...ili mi nemojte pomoci, saslusajte sta imam da kazem... Ali brate, zasto izmisljati i imati po 3 ili 4 nicka? Koja je to potreba u tebi? I da li mislis da puno ljudi mozes prevariti????
Cemu naslov?Cemu naslov Forum narkomanija.ba kad se ovo pretvorilo u setaliste likova sa 1001 nickom,1002 pricom...tu su naravno i sluzbenici nizeg ranga,diskvalifikovani dusebriznici koji sa ovisnoscu nemaju ama bas nikakve veze i koji na forum navracaju ne bi li se bar negdje osjetili visim od nekog...pa opletu po humoru jer ko zlo ne misli,nece ubiti Milosa.
Ovaj zooloski vrt je,naravno,za svakoga otvoren,samo se zamoljavaju posjetioci da ne bacaju okolo praznu ambalazu kiki-rikija kojeg samozivo pozobase gledajuci i ''proucavajuci'' narkomane
leptir sa velicinom muda, koja nijedan pauk nema,poziva na dvoboj, troboj...o boj,jerbo lako je online junak biti
Cemu naslov?
Svemu ce to?
zeleni wrote:utek`o, yaso... utek`o mudro, od srece lud...
@leptir
pa je l ti to, majke ti, kukas sto zivis u centru grada? je l sam dobro shvatila? kao, cim izadjes, a ono grad... muka ziva taj centar, a?
Sta bi s planom za danas?
\
Da ,Zeleni kukam sto zivim u centru grada. Sta je tu nelogicno. Vecina ima gde da ode,kada nema gde.Ode do grada,pa makar da se proseta,mozda do Kalisa....
Ja,pa ja znam sve cene po centru grada od garderobe pa do kozmetike i djinjuva raznih. Eto,muke su na sve strane! Imam drugara koji je iz grada otisao u Sremcicu da zivi,sto je dalje od vikendice mojih roditelja,u kojoj nisam bio 10 godina,posto i sa njima bas nesto ne stojim........