Samo da napisem da sam spavao i da polako ali sigurno idem napolje da se vidim sa drugarima kod Zupnika!
Toliko!
Cemu naslov?
Moderator: sanela
Re: Cemu naslov?
Leptire,
izvini sto sad ovako s neba pa u rebra, ali kako izgleda tvoj dan? Dobro, strejt si tri meseca, to sam skapirala, ali sta radis preko dana, cime se bavis?
izvini sto sad ovako s neba pa u rebra, ali kako izgleda tvoj dan? Dobro, strejt si tri meseca, to sam skapirala, ali sta radis preko dana, cime se bavis?
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
U,bas se lose osecam,posle vidjenja sa drugarima i drugaricama. Nesto opasno nedostaje u tom odnosu koji bi trebao da bude blizi-bliskiji u svojoj biti!
Ne mogu da kazem da sam razocaran,ali je tako los osecaj da je tesko i pisati o tome!
Laka noc dobri vilenjaci!
Tako!
Ne mogu da kazem da sam razocaran,ali je tako los osecaj da je tesko i pisati o tome!
Laka noc dobri vilenjaci!
Tako!
Nisi nikako sa neba ,a nikako u rebra. I,drago mi je da si se bas ti javila.zeleni wrote:Leptire,
Kao sto gore mozes da procitas,lose sam nesto ,posebno po povratku sa mesta sa koga sam se vracao uglavnom smiren i dosta dobro raspolozen!
Dani mi prolaze prilicno monotono,sedim za kompjuterom,napravim plan sta cu i kako cu ali se uglavnom svede
na to da sedim i prevodim nekakve glupave materijale,za novce.
A,novce kada dobijem,nikako ne drzim kod sebe ,pin-ove sam bacio,kako ne bih imao kes,to sam naucio-ostalo jos iz Dnevne Bolnice,mada mobilni koristim,namerno nisam promenio broj,ustvari jesam,ali glodari i njega saznase. A,da se sa njima smaram sa "spremnom recenicom" mi se nesto i ne mili!
Imam problema i sa sestrom,koja se posle milion godina skinula,i sada bi da putuje. Kaze mi veceras kako bi bilo dobro da odemo ovih dana u Spaniju,njoj je to stvarno tako lako kao sto dodje da mene vidi,posedi par sati ili do 05 ujutru i sedne u auto i ode kuci, (zivi u NS-u).
Odgovorio sam joj " znas sta se dogodilo kada smo poslednji put bili u toj istoj Spaniji. Ali,ovaj put je isla do Hrvatske ,ja nisam zeleo,mada imamo neku kucerinu tamo.
Ovaj put samo njena briga o meni,a brine milion posto,valjda tako i sebe leci,je moze spasti od namere za putovanjima!
Dugo,ali bas dugo nije bila negde na putu ,a da je bila strejt!
Smislicu nesto! Mozda i odem u subotu u Ns? Ko zna ?
Odgovorio sam joj " znas sta se dogodilo kada smo poslednji put bili u toj istoj Spaniji. Ali,ovaj put je isla do Hrvatske ,ja nisam zeleo,mada imamo neku kucerinu tamo.
Ovaj put samo njena briga o meni,a brine milion posto,valjda tako i sebe leci,je moze spasti od namere za putovanjima!
Dugo,ali bas dugo nije bila negde na putu ,a da je bila strejt!
Smislicu nesto! Mozda i odem u subotu u Ns? Ko zna ?
A sta bi s Dnevnom? najurili te? ili si zapalio sam?
nisu ti planovi tako losi... mislim, jesu zamorni, jesu ispiranje mozga, jesu sve to, ali su i korisni. Dobro je kad organizujes vreme. Kad ti ne curi u prazno. Barem za pocetak.
nisu ti planovi tako losi... mislim, jesu zamorni, jesu ispiranje mozga, jesu sve to, ali su i korisni. Dobro je kad organizujes vreme. Kad ti ne curi u prazno. Barem za pocetak.
Kako si ti?
iz neba pa u rebra!
sala!
iz neba pa u rebra!

Godinu dana sam isao redovno,bez ikakvog recidiva,a onda su me jednostavno policajci uhapsili i odveli u zatvor!

Cek, cek... Nevena ti je sestra?
Da,to je moja sestra zasto bih to krio!
Nesto lose?
Nesto lose?