Ovako radi se o devojci koju sam nedavno upoznao. Meni inace jako slabo ide sa devojkama jer sam asocijalan, ne izlazim, uglavnom visim za kompijuterom i igram WoW.Nisam nikad isao po klubovima, cist od svih poroka, cigare nikad probao, alkohol jako slabo. Jedino sto mogu da ponudim je dobar fizicki izgled jer se dugo vec bavim plivanjem i pazim na ishranu, uglavnom kazu za mene da sam malo cudan. Studiram, stanujem sam i imam 20 godina.
Ona me je startova preko facebooka i svaki korak je ona napravila, inace lepa, zgodna, pametna, i forsira da sve placamo pola pola. Ja sam se iskreno postavio prema njoj i rekao joj skoro sve o sebi. A i ona se dosta otvorila, ona je ono sto bi se zvalo losa devojka, druzi se sa pankerima i metalcima, u pijanom stanju mi je i pricala kako je probala droge, najvise eksere, druzila se sa losim drustvom ali sve je to bilo pre. Inace smo isli zajedno u srednju ali slabo je znam. Nije uspela da upise fakultet, radi kao promoterka... Na sve to sam rekao da nemam nikakvih predrasuda prema takvim ljudima.
Inace samo sam cekao da nadje neki razlog zbog kojeg nece da bude samnom ali njoj je sve sto ja uradim super.
doveo sam je u stan, druzili smo se 10 sati oni je popila samo litar vina, nista vode, pojela 3 plazma keksa koje sam joj ja ponudio, ja sam je nudio u vise navrata i jeo pred njom ali ona nije htela da jede. Povatali smo se ali sex nismo imali (ja nisam hteo da forsiram). Lezao sam pored nje i pricao nista vise i kad sam joj stavio ruku na stomak skontao sam da joj je broj otkucaja jako velik, daleko veci od mog. posle sam skontao i da su joj ruke jako hladne, a ona mi se sama hvalila i trazila da joj pipnem lice koje je bilo vrelo. Kad sam je pratio na bus hodala je duplo brze nego obicno, a obicne se zali kako ja brzo hodam, odbila je moju jaknu i ako je bilo zima.
Citao sam sada o ekserima i jako mnogo stvari mi se poklapa, cak se i cudno ponasala ali dobro popila je dosta.
sutradan kaze kako je bolesna i kako ce je verovatno drzati 3-4 dana.
Dali sam paranocian(o cemu i sam razmisljam cesto) ili imam stvarno razloga za brigu?
molim savet, sta da mislim?
Moderator: sanela
- nenormalan-a-lud
Re: molim savet, sta da mislim?
bezi od nje,to ti je moj savet,ako si takav kao sto si se opisao u fizickom smislu,onda radi na sebi da nadjes sebi slicnu devojku.....
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
Ili da bezi ona od tebe...4233 wrote:asocijalan, ne izlazim, uglavnom visim za kompijuterom i igram WoW.Nisam nikad isao po klubovima, cist od svih poroka, cigare nikad probao, alkohol jako slabo. Jedino sto mogu da ponudim je dobar fizicki izgled jer se dugo vec bavim plivanjem i pazim na ishranu, uglavnom kazu za mene da sam malo cudan.
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
-
nenormalan-a-lud wrote:bezi od nje,to ti je moj savet,ako si takav kao sto si se opisao u fizickom smislu,onda radi na sebi da nadjes sebi slicnu devojku.....

Ja ne znam sta je najbolje za tebe,ali-ovo mozes i da preskocis.
Sve naj ti zelim.
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
- preispitivac
Ekseri traze toplotu tako da ne verujem da je to a i nisu omiljeni kod pankera i hevy-a,mislim da su neke tablete kombinovane sa alkoholom ima ih mnogo koje tako rade.Sto se tice ribice, zezaj se bre.Sta te briga sta ona radi,zezaj se i kada ti vise ne odgovara pali. Mozda bi mogao i da popricas sa njom otvoreno(kao provalio si je),sta mislis o tome...ah da kada se zezas obuci momka.
Ja na eksu nikad nisam mogla cugati,strogo voda i sve koje znam oko mene....a,sta bi bilo da je ona mozda nesto stvarno vidjela u tebi i mozda ocekekivala malo akcije a ti kiks,nista....i sta se cudis sto je hodala brze i nije htjela jaknu....odbio si curu koja je bila spremna na vise od tebe
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Eto,potpisao bih.Dolazilo je na forum dosta likova zaljubljenih u ovisnice jedan je iz Bosne isao u Bg da otrgne devojku iz kandzi narkomanije pa se opekao i trazio da Sanela obrise sve njegove postove.Ako si gradjen i fizicki dobro izgledas nemas potrebe upoznavati promoterke preko Facebooka nego trazi sebi ravnu kao sto nenormalan rece.Pozdrav i cuvaj se...nenormalan-a-lud wrote:bezi od nje,to ti je moj savet,ako si takav kao sto si se opisao u fizickom smislu,onda radi na sebi da nadjes sebi slicnu devojku.....