Jeste, isti je režiser. I jedan i drugi film su srednja žalost. Onako, bezveze baš.vanjavanja wrote:sad sam gledala 'rekvijem za snove'. godinama slusam o tom filmu.
vise mi se svidja 'crni labud'. mislim da je isti reziser u pitanju.
koje filmove gledate?
Moderator: sanela
Re: koje filmove gledate?
-
nisu toliko loši, samo što me posle rekvijema zeboleo želudac.
Postao/la winston85 » 06 mar 2011, 15:17
CHANGELING...DOBAR FILM
Postao/la winston85 » 06 mar 2011, 15:17
CHANGELING...DOBAR FILM
Jedino je sranje što mi je odmrznula visoke kriterijume pa mi je opet većina "ostalog" totalno smeće.
Ali - Zona buraz, hvala ti.
Jedino je sranje što mi je odmrznula visoke kriterijume pa mi je opet većina "ostalog" totalno smeće.
Ali - Zona buraz, hvala ti.
all that I want is to play
- Zona Sumraka
e da...moja bolja polovina je zbog te moje iskljucivosti dobio averziju na strane filmove ...i jadnicak se znao obradovati kada bih s vremena na vrijeme digla film na engleskom, a ono se ispostavi da je u stvari australijska produkcija
...
sada je jbte takva situacija da ne mogu da sastavim ni prvih deset minuta...ne pamtim kada sam pogledala dobar film, najozbiljnije...imas ti kakvih preporuka?
poz buraz!

sada je jbte takva situacija da ne mogu da sastavim ni prvih deset minuta...ne pamtim kada sam pogledala dobar film, najozbiljnije...imas ti kakvih preporuka?
poz buraz!
Nemoj me to pitati, pa ti si mi štelaZona Sumraka wrote:imas ti kakvih preporuka?

Gledam ovih dana 3. i 4. sezonu OZa, vraćam se serijama, jbg. Ako ima neka dobra nova serija javi, ne verujem recenzijama i reklamama.
Gledala sam dobar film u ciklusu novijeg nemačkog filma na HRT ali mi je malo slabiji protok informacija u mozgu, zbog ovog vremena

- Zona Sumraka
mda, pricaj mi malo o protoku informacija, juce sam se lezerno pojavila na poslu sa dvije razlicite cipele...
a u skorije vrijeme je sve truba osim

ne mirisem ti ja serije bas pretjerano...za to treba imati strpljenja i dosljednosti, a ja sam operisana i od jednog i od drugog...
a u skorije vrijeme je sve truba osim

ne mirisem ti ja serije bas pretjerano...za to treba imati strpljenja i dosljednosti, a ja sam operisana i od jednog i od drugog...
Neka ste se vas dve nasle ovde da pametujete... ne znam za ovu afnbkl, ali Zona sa ukusom za film- nidje veze....pfff
SAMO CEO ŽIVOT...
MadMen je dobra, gledala sam 2 sezone, treću ću da skinem jer ne mogu da upratim na teveu. Valjda ide već četvrta?
Volim serije zato što ne volim rastanke.
Kužiš stari.
Volim serije zato što ne volim rastanke.
Sale nisam se ja smejala kad te Zona zajebavala, to je bio robot - bot.saša-ex wrote:Neka ste se vas dve nasle ovde da pametujete... ne znam za ovu afnbkl, ali Zona sa ukusom za film- nidje veze....pfff
Kužiš stari.