Istinita priča o jednom životu koji je otišao u k....

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

VVV -ex prokleti

Re: Istinita priča o jednom životu koji je otišao u k....

Post by VVV -ex prokleti »

E točno sam znao da ću sa ovim postom izazvati svu silu komentara i savjeta, čak sam se iznenadio i tko je sve što komentirao.
Zar vi stvarno mislite da ja to ne znam što mi vi govorite i savjetujete? Pa pobogu, nije mi ovo prvi put da sam čist ovoliko dugo(dobro ajde mjesec-dva vamo tamo), i dobro znam što radim.
Dakle ponavljam: NEMAM VIŠE ŽELJU ZA HEROINOM, a ovo što tu i tamo napravim nekome pokoji gram, to radim isključivo radi novaca, jer osim moje plaće moja obitelj baš i nema nešto previše prihoda.
E sad, jel to heroin, kokain, trava, speed, oružje...nije bitno. Ako se može zaraditi, tu sam. Znate onu od Ede Maajke:"ilegalno,legalno,za zaradu sam odmah".

Svak razuman covjek ce reci da to nije uredu i sjetit ce se svih posljedica koje mogu da se prouzrokuju i da je zuto samo po sebi belaj. Mislim da je momak vrlo iskren i da kaze kakva je situacija kod njega dok drugi cute.
Eto, čovjek razumije... ja sam barem iskren, za razliku od nekih.. :oops:
Svijetlo ne može postajati bez mraka u koji bismo ga stavili
VVV -ex prokleti

I da Saša, ja ne tvrdim da sam izliječeni narkoman, nego ovisnik u postupku liječenja. A ti i ja znamo da taj postupak traje malo dulje od godine dana...
Ali poštujem tvoje mišljenje(pogotovo tvoje,zato što te smatram jednim od razumnijih na forumu), i shvaćam što mi želiš reći...
RESPECT SALE!
anfakabl

Post by anfakabl »

Kakve veze ima da li si ti iskren ili lažeš?
Fora je u tome da si ti ili superheroj ili si (opet) u totalnoj zabludi.
all that I want is to play
VVV -ex prokleti

Superheroj! :D
Alternativka

Post by Alternativka »

Daj Bože!!!
selma

Post by selma »

VVV -ex prokleti wrote:Superheroj! :D
e drug.....dovoljan je jedan tren da se prebacis u drugu brzinu. Ti briješ na lovu?
Ima jedna stara,al istinita...''ko visoko leti, nisko pada...''
....nemoj krivo svatit, sve najbolje ti zelim...
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

E, pa neću. Svaki puta kada nekome idem nešto srediti, radim to samo radi love, i nije mi ni najmanji bad da mi kroz ruke prolazi dop. Jer znam da ću na njemu zaraditi novce. A novci su mi prijeko potrebni pogotovo u ovoj fazi mog života(dugovi,kredit,svaka kuna je dobrodošla).

uzas,kakv si ti licemer,pa seti se kako je tebi bilo dok je tebi to neko radio,sto ne ides da kopas kanale,i tako se moze zaraditi,ocigledno trazis opravdanje ovde da je ok zavrsavati drugima,samo ako si ti ok,nema nikakvog smisla,bas imas osecaje za svoje drugare ili kako god ih nazivas te kojima radis medvedju uslugu i od toga `zaradjujes`,proklete su to pare prijatelju.....
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
Deno

Post by Deno »

I jesi ti nesto postigo sa tim ludi. od kud njemu roba? sta je sa onim facama sto valjaju velku robu.
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

znaci po tebi je ok ako valjas na malo,ali ovi sto valjaju na veliko oni su zlikovci,gde je tu logika ?
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
VVV -ex prokleti

Čovječe, kopao bih ja i kanale, radio kao smetlar,itd...ali uz posao koji radim nemam vremena. Tako da je ovo easy money s vrlo malo rizika.
A to što sređujem nekome drugome dop, zar misliš da bih trebao imati grižnju savjesti zbog toga?
Ma boli me ona stvar, ko hoće da se drogira neka se drogira. A ako ja tu usput nešto i zaradim, odlično.
Btw, da im ne sredim ja, sredit će im netko drugi.Zašto ne bih iskoristio prilku? A ti kao ne bi uz posao koji radiš htio zaraditi još 100 eura tjedno? Hajde, nemojmo se lagati...
A uostalom, ljudi kojima sređujem raznorazne droge(ne samo dop) su dovoljno stari da znaju što rade. Ako su se odlučili drogirati(nebitno čime) to je njihov problem, ne moj. Ja se ne drogiram. I baš zato što se ne drogiram i mogu da zaradim neku lovu, jer dok sam bio u điru sve što sam nekome sredio, pa zaradio na tome, završilo je u mojim venama, a ovako spremam pare u džep. Jer sam trenutno u takvim dugovima da me uopće nije briga na koji ću način doći do para.
Netko me je pitao kako to da nemam grižnju savijesti što ljudima prodajem otrov, i što ako se netko overi(prevrne,predozira)? Po mom mišljenju i iskustvu(a imam ga dosta po tom pitanju) overdozirati se može bilo tko i bilo kad. Ovisi kakva je roba, kolika je količina u pitanju itd... Ljudi kojima ja sređujem što im treba, točno znaju što žele i kako i kada to žele. Tako da nema nikakve grižnje savjesti s moje strane. A i to su ljudi preko 40 godina koji su već 20-30 godina u tom điru, i mislim da znaju dovoljno,i više od mene po tom pitanju.
Jedino čega bi se možda trebao bojati je murija,drotovi,pajkani,cajoši,smradovi...
Ali nije mi problem riskirati... šta bude bit će.
Toliko od mene, moram ići napraviti 5 grama speeda jednom liku, znači uzmem 3 za 180kn, pomješam sa 2 grama kreatina i prodam za 350. I za par sati se vrati po još. Pa di ćeš u tako kratkom vremenu i uz minimalni trud zaraditi 180 kuna.
Pozdrav dragi moji sadašnji, bivši i budući narkomani(teška riječ,jelda? a svi bi htijeli izbaciti ovo"narkomani",ali nejde to samo tako. jednom junkie,uvijek junkie.liječio se ti ili ne, bio ti čist godinama ili ne i dalje si junkie...)
P.S.- Točno znam da sam ovim postom pogodio barem 6-7 ljudi na forumu, i baš me zanima koliko će im dugo trebati da počnu kritizirati...?
Moram ići, posao zove. Pozdrav, Vanja.
Post Reply